sianosth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα παιδιά !! έχω κατεβάσει το εξής τορεντ το οποιο περιέχει τα windows 7. ( link deleted ) το οποίο έχει μέσα οδηγίες για την εγκατάστασή του !! Εγώ έχω windows 7 home premium 64 bit τα οποία μου βγήκαν πλαστά, παρόλο που έχω άδεια χρησιμότητας και όλα τα δικαστικά δικαιώματα.. και ακούγοντας από πολλούς ότι είναι εύκολο το φορματ σήμερα θα κάνω μόνος μου !! Μια ερώτηση ;; θα χρειαστώ drivers για το pc μου ;; γιατί το κουτί μέσα το έχω αλλάξει με πολλά και δεν έχω κανένα cd/dvd .. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από paredwse
Gigamestin Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αν εχεις νομιμο αντιγραφο χρησιμοποιησε το αλλιως δεν μπορουμε να μιλησουμε για πλαστα αντιγραφα.οτιδηποτε θες στειλε πμ σε οτι αφορα τον θειο.παντως το φορματ ειναι μια απλη διαδικασια.αλλαξε το boot priority μεσω bios και βαλε πρωτο το δισκακι.οσον αφορα τους drivers πηγαινε πρωτα στο windows update και θα εχει καποιους.τους αλλους χειροκινητα. http://www.youtube.com/watch?v=hZivYMA2qRA οριστε και ενα βοηθητικο βιντεο
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αφου εχεις windows αυθεντικά και άδεια χρήσης γιατι μπλέκεις με αλλες τακτικές , εξήγησε λιγο τι ενοεις σου βγήκαν πλαστά ?
sianosth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι !! ότι δεν είναι γνήσια !! και δεν μου κάνουν upgrade !! και στον πίνακα ελέγκου μου λέει ότι έχω αυτά τα windows με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος !! και δεν μου κάνουν upgrade!! Αλλά επειδή τον εχω υπερφορτώσει θα έκανa ούτος η άλλος format!!
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έχεις αγορασμένα windows original και σου λεει οτι ειναι πλαστά , cd key δεν εχεις ?
sianosth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αγορασμένα δεν ξέρω εάν είναι !!γιατί μου τα είχε περάσει ο προγραμματιστής μου !! απλά το λέω αυτό από αυτά που μου λέει !!
sianosth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=3q3hJIUtZbY&feature=youtu.be χρησιμοποίησα το πρόγραμμα που δείχνει το βίντεο του gigamestin αλλά το πρόγραμμα δεν έχει καν την επιλογή ''scan''.. τι να κάνω για τους drivers ?? λίγη βοήθεια εδω pleasee
TheELF Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 γιατί το κουτί μέσα το έχω αλλάξει με πολλά και δεν έχω κανένα cd/dvd ..Ενδέχεται να έχεις έκδοση oem που πάει ζευγάρι με το υλικό σου (έστω ένα κομμάτι) αν το άλλαξες έχασες και την νόμιμη άδεια. Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο στην microsoft με το κλειδί(σειριακό αριθμό) και να τους ρωτήσεις αυτούς τι παίζει.
sianosth Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 βγαίνουμε από το θέμα παιδιά !! έχω κάνει back up τους drivers !! και ειμαι έτοιμος να κάνω format !! αλλά διστάζω γιατί μετά δεν ξέρω πως να εγκαταστήσω τους drivers !! Κάποια συμβουλή ;; θα βοηθούσε πολύ η γνώμη σας παιδιά !!
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δεν ειναι καθόλου δύσκολο να περάσεις τους drivers αφου τους εχεις κατεβάσει ενα απλο setup τους κανεις , κανε το format και αν χρειαστείς βοήθεια εδω ειμαστε
TheELF Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 βγαίνουμε από το θέμα παιδιά !!Όταν κάνεις format και δεν σου τα ενεργοποιεί επειδή είναι άκυρο το κλειδί σου θα φανεί αν βγαίνουμε εκτός... Τέλος πάντων,πως τα έκανες backup τα driver;Αν το έκανες μέσα από πρόγραμμα τότε με το ίδιο πρόγραμμα θα μπορείς και να τα ξανά περάσεις,αν σου τα έγραψε χύμα σε έναν φάκελο τότε απλά όταν θα σου βγει μήνυμα για να ψάξει για driver του λες να τα διαβάσει από τον φάκελο αυτόν.
sianosth Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Kαλησπέρα παιδιά !! τώρα ετοιμάζομαι να κάνω φορμάτ !! μία ερώτηση ;; το cd με τα windows ;; πότε θα το βάλω κατά την διάρκεια του φορμάτ ;;
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Πως εχεις σκοπό να κανεις format δηλαδή ? Κανεις boot με το cd των windows και κανεις το format μεσα απο το cd τελειώνει το format και αρχίζει η εγκατάσταση
sianosth Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 δηλαδή είναι μέσα στο dvd-rom κατά την διάρκεια του format !!
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Ναι βάζεις το cd των windos μεσα στο dvd drive κανεις restart και boot με το cd μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα