Προς το περιεχόμενο

Format των windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα παιδιά !! έχω κατεβάσει το εξής τορεντ το οποιο περιέχει τα windows 7. ( link deleted ) το οποίο έχει μέσα οδηγίες για την εγκατάστασή του !! Εγώ έχω windows 7 home premium 64 bit τα οποία μου βγήκαν πλαστά, παρόλο που έχω άδεια χρησιμότητας και όλα τα δικαστικά δικαιώματα.. και ακούγοντας από πολλούς ότι είναι εύκολο το φορματ σήμερα θα κάνω μόνος μου !! Μια ερώτηση ;; θα χρειαστώ drivers για το pc μου ;; γιατί το κουτί μέσα το έχω αλλάξει με πολλά και δεν έχω κανένα cd/dvd ..

Επεξ/σία από paredwse
Δημοσ.

αν εχεις νομιμο αντιγραφο χρησιμοποιησε το αλλιως δεν μπορουμε να μιλησουμε για πλαστα αντιγραφα.οτιδηποτε θες στειλε πμ σε οτι αφορα τον θειο.παντως το φορματ ειναι μια απλη διαδικασια.αλλαξε το boot priority μεσω bios και βαλε πρωτο το δισκακι.οσον αφορα τους drivers πηγαινε πρωτα στο windows update και θα εχει καποιους.τους αλλους χειροκινητα.

http://www.youtube.com/watch?v=hZivYMA2qRA

οριστε και ενα βοηθητικο βιντεο

Δημοσ.

Αφου εχεις windows αυθεντικά και άδεια χρήσης γιατι μπλέκεις με αλλες τακτικές , εξήγησε λιγο τι ενοεις σου βγήκαν πλαστά ?

Δημοσ.

ναι !! ότι δεν είναι γνήσια !! και δεν μου κάνουν upgrade !! και στον πίνακα ελέγκου μου λέει ότι έχω αυτά τα windows με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος !! και δεν μου κάνουν upgrade!! Αλλά επειδή τον εχω υπερφορτώσει θα έκανa ούτος η άλλος format!! :)

Δημοσ.

αγορασμένα δεν ξέρω εάν είναι !!γιατί μου τα είχε περάσει ο προγραμματιστής μου !! απλά το λέω αυτό από αυτά που μου λέει !!

Δημοσ.

γιατί το κουτί μέσα το έχω αλλάξει με πολλά και δεν έχω κανένα cd/dvd ..

Ενδέχεται να έχεις έκδοση oem που πάει ζευγάρι με το υλικό σου (έστω ένα κομμάτι) αν το άλλαξες έχασες και την νόμιμη άδεια.

Μπορείς να πάρεις και ένα τηλέφωνο στην microsoft με το κλειδί(σειριακό αριθμό) και να τους ρωτήσεις αυτούς τι παίζει.

Δημοσ.

βγαίνουμε από το θέμα παιδιά !! έχω κάνει back up τους drivers !! και ειμαι έτοιμος να κάνω format !! αλλά διστάζω γιατί μετά δεν ξέρω πως να εγκαταστήσω τους drivers !! Κάποια συμβουλή ;; θα βοηθούσε πολύ η γνώμη σας παιδιά !!

Δημοσ.

Δεν ειναι καθόλου δύσκολο να περάσεις τους drivers αφου τους εχεις κατεβάσει ενα απλο setup τους κανεις , κανε το format και αν χρειαστείς βοήθεια εδω ειμαστε

Δημοσ.

βγαίνουμε από το θέμα παιδιά !!

Όταν κάνεις format και δεν σου τα ενεργοποιεί επειδή είναι άκυρο το κλειδί σου θα φανεί αν βγαίνουμε εκτός...

Τέλος πάντων,πως τα έκανες backup τα driver;Αν το έκανες μέσα από πρόγραμμα τότε με το ίδιο πρόγραμμα θα μπορείς και να τα ξανά περάσεις,αν σου τα έγραψε χύμα σε έναν φάκελο τότε απλά όταν θα σου βγει μήνυμα για να ψάξει για driver του λες να τα διαβάσει από τον φάκελο αυτόν.

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά !! τώρα ετοιμάζομαι να κάνω φορμάτ !! μία ερώτηση ;; το cd με τα windows ;; πότε θα το βάλω κατά την διάρκεια του φορμάτ ;;

Δημοσ.

Πως εχεις σκοπό να κανεις format δηλαδή ? :P

Κανεις boot με το cd των windows και κανεις το format μεσα απο το cd  τελειώνει το format και αρχίζει η εγκατάσταση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...