Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Νεος στον χωρο του android και ηδη εχω το πρωτο προβλημα. Σε συσκευη Samsung Note 3 μολις μιας εβδομαδας, παρατηρω οτι υπαρχει απο χθες καποιο θεμα με τα γραφικα. Συγκεκριμενα, δεν λειτουργει αυτο το "smooth motion" οταν ανοιγω εφαρμογες ή οταν περιστρεφω την οθονη. Δηλαδη οταν ανοιγω μια εφαρμογη, αντι να κανει το γραφικο αναδυσης της αφαρμογης, την ανοιγει χωρις κανενα γραφικο, ετσι απλα μπαμ σκετα. Το ιδιο συμβαινει και οταν περιστρεφω την οθονη. Την μια στιγμη η οθονη ειναι καθετη και την επομενη στιγμη οριζοντια ετσι απλα, χωρις να την περιστρεφει smooth. Μεχρι και εχθες δουλευε κανονικα. Τωρα δεν ξερω τι εγινε. Καθαριζω και RAM, κλεινω εφαρμογες, κανω restart και παλι τιποτα. 
Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια;

Δημοσ.

<p><span style="color:rgb(7,19,46);font-family:Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif;font-size:12px;">Καλησπερα παιδια.</span><br><br><span style="color:rgb(7,19,46);font-family:Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif;font-size:12px;">Νεος στον χωρο του android και ηδη εχω το πρωτο προβλημα. Σε συσκευη Samsung Note 3 μολις μιας εβδομαδας, παρατηρω οτι υπαρχει απο χθες καποιο θεμα με τα γραφικα. Συγκεκριμενα, δεν λειτουργει αυτο το "smooth motion" οταν ανοιγω εφαρμογες ή οταν περιστρεφω την οθονη. Δηλαδη οταν ανοιγω μια εφαρμογη, αντι να κανει το γραφικο αναδυσης της αφαρμογης, την ανοιγει χωρις κανενα γραφικο, ετσι απλα μπαμ σκετα. Το ιδιο συμβαινει και οταν περιστρεφω την οθονη. Την μια στιγμη η οθονη ειναι καθετη και την επομενη στιγμη οριζοντια ετσι απλα, χωρις να την περιστρεφει smooth. Μεχρι και εχθες δουλευε κανονικα. Τωρα δεν ξερω τι εγινε. Καθαριζω και RAM, κλεινω εφαρμογες, κανω restart και παλι τιποτα. </span><br><span style="color:rgb(7,19,46);font-family:Verdana, Geneva, Tahoma, sans-serif;font-size:12px;">Υπαρχει καμια λυση ρε παιδια;</span></p>

Έχεις μήπως ενεργοποιήσει τα developer options στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήσει τα animation scales?

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις μήπως ενεργοποιήσει τα developer options στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήσει τα animation scales?

Πως το τσεκάρουμε αυτό ;

Edit:

Επιτέλους το βρήκα. Πράγματι όπως το είπες ήταν αλλά εγώ ουτε καν ήξερα πως να εμφανίσω τα developer options. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Δημοσ.

Πως το τσεκάρουμε αυτό ;

Edit:

Επιτέλους το βρήκα. Πράγματι όπως το είπες ήταν αλλά εγώ ουτε καν ήξερα πως να εμφανίσω τα developer options. 

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ

Τίποτα να σαι καλά. Ούτε εγώ το ξερα αλλά έψαξα πριν μερικές μέρες και ανακάλυψα το σούπερ κουλό τρόπο με τον οποίο τα κάνεις να εμφανίζονται χαχα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...