Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οι dns που μου βγάζει είναι 193.92.110.1 στον οποίο κάνω ping και ο 193.92.3.11 

παρακάτω βλέπετε τα αποτελέσματα. να σας πω ότι είμαι συνδεμένος με ethernet στο router και wifi κλειστό, χωρίς να τρέχω torrent κτλ

Νέα εικόνα bitmap (2).bmp

Νέα εικόνα bitmap (3).bmp

Δημοσ.

Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.212 / 13.436

Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 13.095

Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 93,16 / 94,89

Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 19,5

Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 11,5 / 22,5

SN Margin (Up/Down) [dB]: 12,5 / 6,0

Vendor ID (Local/Remote): TMMB / IFTN

Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0

Loss of Link (Remote): 0

Error Seconds (Local/Remote): 54 / 0

FEC Errors (Up/Down): 121.408 / 18.323.226

CRC Errors (Up/Down): 0 / 193.452

HEC Errors (Up/Down): 476.315.648 / 1.942.53

Thompson 585 είναι το router

Έκανα επαναφορά το ρουτερ κτλ αλλά τίποτα. Έχω ένα άλλο router θα το δοκιμάσω αύριο

Δημοσ.

τα χαρακτηριστικα της γραμμης ειναι μια χαρα.για δοκιμασε με αλλο ρουτερ αλλιως να δουμε για κανα firmware update επισης για το thomson.

Δημοσ.

Είχα 1 ίδιο και το έβαλα τελικά τώρα . Τα ίδια πάλι. Και χθες το βράδυ είχα το ίδιο θέμα, το πρωί δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα αλλά έδειχνε οκ τώρα πάλι σέρνεται

Δημοσ.

Είχα 1 ίδιο και το έβαλα τελικά τώρα . Τα ίδια πάλι. Και χθες το βράδυ είχα το ίδιο θέμα, το πρωί δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα αλλά έδειχνε οκ τώρα πάλι σέρνεται

δες αν στο κανει ολες τις ωρες η οχι.δηλαδη δοκιμασε και το πρωι και μεσημερι και απογευμα να δουμε αν το κανεει αλλιως βλεπω να σου αλλαζουν κανα Profile απο forthnet που θα σου κοψει λιγο ταχυτητα για να δουμε αν θα το κανει μετα.

Δημοσ.

δεστο και το μεσημερι δεστο και το βραδυ να δεις μηπως ειναι συγκεκριμενες ωρες.εκτος να πεφτεις σε κανα πιτα dslam ??

Δημοσ.

Θα καταθέσω την ταπεινή μου σκέψη.

Μήπως έχεις βάλει λαμπάκια στο σπίτι που λειτουργούν με κάποιο χρονοδιακόπτη ή και χωρίς;

Αν ΝΑΙ, δοκίμασε το απόγευμα (αν το πρόβλημα εμφανίζεται το απόγευμα μόνο) να μην τα ενεργοποιήσεις και να δεις την κατάσταση πάλι και τα ξαναλέμε.

Δημοσ.

Όχι φίλε, καλή σκέψη αλλά δεν είναι κάτι τέτοιο

όπως σου είχα πει στείλε σε προηγούμενο post στέλε τους ένα μύνηνα στη forthntet στο ή μύνημα inbox στο fb  . εκεί έχεις την πιο γρήγορη απάντηση 

Δημοσ.

Χρόνια σας πολλά.

Φίλε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. 2 απογεύματα είχα πρόβλημα και πέρασε. Όλα καλά τώρα με την ταχύτητα . Το άλλο πρόβλημα παραμένει . περιμένω πιστωτικό από το λογιστήριο. Μου δώσανε παράταση μέχρι Τις 3 του μήνα. Ελπίζω να κλείνει οικονομικό έτος και να τακτοποιηθεί το θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...