Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτελους μολις αγορασα τις http://www.skroutz.gr/s/346478/G-Skill-SNIPER-F3-12800CL9D-8GBSR2.htmlκαι εκει που παω να δω οτι δουλεβουν ολα μια χαρα τσουπ βλεπω οτι οι μνημες τρεχουν στα 800mhZ τι πρεπει να κανω για να τις συχρονισω στα 1866mhZ επιδη ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα εξηστετα μου οσο ποιο απλα γινετε ευχαριστω.

να και μια φωτογραφια απο το cpuz

post-255528-0-87185300-1387804470_thumb.png

Δημοσ.

Μπες στο bios και δες στα ποσα τρέχουν οι ram , οι ram σου υποστηρίζουν μεχρι 1600 οποτε 1866 αν μπορουν να πανε θα γίνει μονο με overclock και θέλει διάβασμα και δοκιμές και αν παίξουν , απο εκει και πέρα να ξέρεις οτι και 2200 να την πήγαινε ειτε 1600 τις αφήσεις διαφορά ουσιαστική παντα δεν θα δεις.

Επισης στο bios βαλτες να τρέχουν στο auto και οχι με το xmp γιατι καμια φορά δεν λειτουργει και πολυ σωστά

Δημοσ.

μπηκα στο bios και λεει οτι τρεχουν στα 1600MHz κοιταξα πουθενα για xmp και το ειχα auto εκει αλλα παλι που ξαναμπηκα στο cpuz με λεει παλι οτι τρεχουν στα 800 ΜΗz

Δημοσ.

μπηκα στο bios και λεει οτι τρεχουν στα 1600MHz κοιταξα πουθενα για xmp και το ειχα auto εκει αλλα παλι που ξαναμπηκα στο cpuz με λεει παλι οτι τρεχουν στα 800 ΜΗz

Νομίζω την τιμή που λέει το cpuz την υπολογίζεις επι 2 οπότε πάει 1600

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...