Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Βρίσκομαι στην διάρκεια συγγραφής βιβλίου και επειδή απευθύνεται σε παιδια θελω να εχει καποια σκιτσα. Επειδη δεν το "εχω" το θεμα ειπα να βρω καποιον αλλο. Οι ερωτησεις μου ειναι

1) Που μπορω να βρω καποιον

2) Εαν τον πληρωσω πως θα ειμαι κατοχυρωμενος με τα πνευματικα δικαιωματα?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

Βρίσκομαι στην διάρκεια συγγραφής βιβλίου και επειδή απευθύνεται σε παιδια θελω να εχει καποια σκιτσα. Επειδη δεν το "εχω" το θεμα ειπα να βρω καποιον αλλο. Οι ερωτησεις μου ειναι

Μη σε πιάσουν κώτσο και στα πάρουν οι αετονύχηδες της αγοράς,με οποιαδήποτε υπόσχεση.

Βρες κομίστα και μοιραστείτε τα έξοδα,βγάλτε ISBN,βάλτε το και στο biblionet.gr,πάρτε παραμάσχαλα από καμια εικοσαριά αντίτυπα έκαστος και μοιράστε τα στα καταστήματα.

Τά άλλα θάρθουν μόνα τους,αν αρέσει.

Υ.Γ.Επιμένω,σε κανέναν νταβατζή φράγκα.

Δημοσ.

Μη σε πιάσουν κώτσο και στα πάρουν οι αετονύχηδες της αγοράς,με οποιαδήποτε υπόσχεση.

Βρες κομίστα και μοιραστείτε τα έξοδα,βγάλτε ISBN,βάλτε το και στο biblionet.gr,πάρτε παραμάσχαλα

Χωρίς παρεξήγηση η εικονογράφηση ενός παιδικού βιβλίου απέχει από το κόμικ σε πολλά πεδία. Δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει από κάποιον έμπειρο αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο. 

Ας βρει έναν εικονογράφο με καλά δείγματα, μέσω εκδοτικού ή μη και ας το εκδόσουν σε εκδοτικό ή μη.

Θα με βρεις ωστόσο αντίθετο σε ότι αφορά στο να το εκδόσουν μόνοι, αφού ούτε να το εμπορευτούν θα μπορέσουν, ούτε να το προωθήσουν. Απλά να βρουν κάποιον που θα εμπιστευτούν. 

Το ότι θα μπει στη biblionet και θα πάρει isbn δε λέει κάτι άμα δεν γίνει προώθηση και πωλήσεις με παραστατικά (δεν θα πάρει ο βιβλιοπώλης κάτι χωρίς παραστατικό, αλλά αυτό εικάζω το ξέρεις ήδη). 

Επίσης αν θέλει μπορεί να ψάξει και την ηλεκτρονική έκδοση και σε ξένη γλώσσα που συνήθως έχει μικρότερο κόστος. 

από καμια εικοσαριά αντίτυπα έκαστος και μοιράστε τα στα καταστήματα.

Τά άλλα θάρθουν μόνα τους,αν αρέσει.

Υ.Γ.Επιμένω,σε κανέναν νταβατζή φράγκα.

Πώς θα τα μοιράζουν χωρίς παραστατικά; Θα μπαίνουν μέσα και θα λένε γεια με λένε Μιχάλη και εμένα Γιώργο και αυτό είναι το βιβλίο μας; Και πόσο θα κοστίσει η εκτύπωση για το κάθε βιβλίο αν τυπώσουν 20; Πόσο θα το πουλήσουν στον βιβλιοπώλη αν δεχτεί να το πάρει χωρίς τιμολόγιο και πόσο θα το πουλήσει αυτός;

Γενικά το βλέπεις να πηγαίνει μακριά το χέρι χέρι;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας...

1) μπορείς να βρεις με αγγελία, σε εκδοτικό, σε σχολή καλών τεχνών, ή επικοινωνώντας με κάποιον γνωστό μέσω fb ή email ή τηλεφώνου

2) αν τον πληρώσεις θα σου ανήκει το έργο (θα κάνεις συμφωνητικό ή θα υπάρχει απόδειξη παροχής, καλύτερα και τα δύο), μπορεί να σου ζητήσει ποσοστό συμβολικά (0.1%) για να έχει εποπτεία του τι γίνονται τα έργα του. 

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/12/2013 στις 5:10 ΜΜ, fylatos είπε

1) μπορείς να βρεις με αγγελία, σε εκδοτικό, σε σχολή καλών τεχνών, ή επικοινωνώντας με κάποιον γνωστό μέσω fb ή email ή τηλεφώνου

2) αν τον πληρώσεις θα σου ανήκει το έργο (θα κάνεις συμφωνητικό ή θα υπάρχει απόδειξη παροχής, καλύτερα και τα δύο), μπορεί να σου ζητήσει ποσοστό συμβολικά (0.1%) για να έχει εποπτεία του τι γίνονται τα έργα του. 

Καλησπέρα. Άσχετο και κάπως αταιριαστο χρονικά ωστόσο στείλτε μου ένα pm πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...