Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα MacBook Aluminum late 2008 και σήμερα το πρωί ξύπνησα επειδή έκανε ένα δυνατό θόρυβο αριστερά του trackpad.

Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ο σκληρός δίσκος αλλά όταν το έκλεισα και το άνοιξα από κάτω ο σκληρός είναι από την άλλη μεριά οπότε δεν ήταν αυτός.

Ο θόρυβος ήταν σαν να διαβάζει το drive πολύ δυνατά ένα CD για να καταλάβετε στο περίπου και αν έβαζες το χέρι σου εκεί έτρεμε πάρα πολύ.

Τώρα που το έκλεισα και το ξανάνοιξα δε το κάνει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει;

Μου ξανακάνει τώρα το θόρυβο,τελικά είναι πάνω από το trackpad κάπου εκεί που είναι τα κουμπιά για το 6,Τ,Υ κτλ.

Πρέπει να θέλει καθάρισμα ο ανεμιστήρας,μου το χει ξανακάνει παλιά.

Δημοσ.

Kαθάρισα τον ανεμιστήρα και ενώ αρχικά ήταν οκ  τελικά και πάλι κάνει θόρυβο.

Επίσης οι στροφές δε πάνε πάνω από 3000 ακόμα και χειροκίνητα να τις βάλω.

Δοκίμασα και PRAM και SMC reset.Μάλλον θέλει άλλαγμα ο ανεμιστήρας.Είδα βρίσκεις και με κανά 10ευρω από Hong Kong.

Δημοσ.

Kαθάρισα τον ανεμιστήρα και ενώ αρχικά ήταν οκ  τελικά και πάλι κάνει θόρυβο.

Επίσης οι στροφές δε πάνε πάνω από 3000 ακόμα και χειροκίνητα να τις βάλω.

Δοκίμασα και PRAM και SMC reset.Μάλλον θέλει άλλαγμα ο ανεμιστήρας.Είδα βρίσκεις και με κανά 10ευρω από Hong Kong.

εμπιστευεσαι; μηπως να ρωτησεις και πουθενα πιο official ;

στο λεω γιατι φιλος με ibm Τ ειχε αλλαξει 2-3 cpu funs απο ebay. και προκοπη δεν εβρισκε.

• Like 1
Δημοσ.

εμπιστευεσαι; μηπως να ρωτησεις και πουθενα πιο official ;

στο λεω γιατι φιλος με ibm Τ ειχε αλλαξει 2-3 cpu funs απο ebay. και προκοπη δεν εβρισκε.

για macbook fans απο  ebay δεν ξερω...εγω ειχα παρει για ενα vaio και μου βγηκε αψογο..απλά θελει καλο ψαξιμο καλο πωλητη και ψαξιμο στις παραμετρους..για σιγουρια αν θες παρε απο ifixit...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...