Προς το περιεχόμενο

Tablet 7" ή 10" ;

anheron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός tablet αλλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το αντικείμενο στρέφομαι στο community του insomnia!

Ψάχνω ένα tablet (καινούριο κατά προτίμηση) όπου να έχει σίγουρα 3G, WIFI και σχετικά καλή οθόνη. Κυρίως θα διαβάζω βιβλία μέσω αυτού, θα γράφω τίποτα για τη δουλειά (έλεγα να το συνοδεύσω με τη θήκη-πληκτρολόγιο), αρκετό σερφάσισμα, ίσως και καμιά ταινία αν το σηκώνει χωρίς όμως να με απασχολεί ιδιαίτερα.

Σκοπεύω να διαθέσω μέχρι 250 ευρώ (τώρα αν υπάρχει κανένα εξαιρετικό κομμάτι στα 270 δεν θα πω όχι).

Οπότε περνάω στις ερωτήσεις: Προτείνετε να αγοράσω tablet με οθόνη 7 ή 10 ιντσών; Αν γνωρίζετε κάποιο αξιόλογο μοντέλο με αυτά τα specs πείτε μου!

Καλές γιορτές!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε 7’’ νομιζω το νεο http://www.skroutz.gr/s/3701334/Google-Nexus-7-FHD-16GB.html ειναι μια χαρα.

Σε 8’’ θα ελεγα το http://www.skroutz.gr/s/3971746/LG-G-Pad-V500-8-3-16GB.html ή http://www.skroutz.gr/s/3330226/Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5110-16GB.html

Τωρα για το ποιες ιντσες ειναι ιδανικες γενικα για σενα θα ελεγα να πας μια βολτα απο ενα μαγαζι να δεις και ο ιδιος τι σε βολευει απο πλευρας οθονης.

7 είναι πολύ μικρο. Όπως είπε και ο παραπανω πας για 8 η 10.

Για επονυμο στα λεφτα που διαθέτεις δεν νομιζω να βρεις κάποιο 10αρι αξιολογο. Δες dell venue 8 pro. Κανεις και τι δουλειά σου, το δουλεύεις και σαν κλασικό ταμπλέτ.

Για 10αρι πας σε κινέζικο το οποίο είναι αμφιβόλου ποιότητας.

• 4 μήνες μετά...

Αν θες τη γνώμη μου πάρε ένα στις 9,7".

Αν πας και τα δεις στα μαγαζιά θα διαπιστώσεις πως τουλάχιστον για διάβασμα e-book αλλά και για σερφάρισμα είναι ιδανικά.

Επίσης επειδή έχω το PIPO max M6 θα σου πρότεινα κινέζικο ανεπιφύλακτα. Ειδικά της PIPO που είναι από τις κορυφαίες κινέζικες στα τάμπλετ. Και στα λεφτά που διαθέτεις παίρνεις σίγουρα ταμπλετάρα. Και με ρέτινα οθόνη και με 2/32 ραμ και με hdmi για την τηλεόρασή σου και να φυσάει σε όλα. Ρίξτους μια ματιά, δεν χάνεις τίποτα. Επίσης σε άλλο φόρουμ τεχνολογίας που είμαι μέλος, υπαρχουν αρκετοί χρήστες ικανοποιημένοι με κινέζικα τάμπλετ. Μην τα φοβάσαι τόσο, σίγουρα μπορεί να σου κάτσει και καμια στραβή, αλλά όσο κοιτάζεις τις "καλές" εταιρίες, τόσο περιορίζεις τους κινδύνους. Pipo, Cube, Ainol, Ployer, Onda είναι γενικά αξιόπιστες εταιρίες. 

Μπορείς να δεις εδώ.

Παναγιώτης

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ παιδιά ενδιαφέρομαι μέχρι 300 το πολύ
Το θέλω για ταινίες φουλ και 1080p
Και Internet
Να πάω σε galaxy note λέτε με 8' ιντσών
Η λέτε να πάω σε ipad mini
Το έχω βρει στα 320 αλλά πρέπει να μπω στο τρύπακι του 
Ios 7
Είναι εύκολο λέτε ;

Επεξ/σία από Sed22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...