Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατα την γνωμη σας αξιζει η αναβαθμιση απο i3 4330 σε i5 4670? Αν βρω να δωσω των ι3 καπου φυσικα. Θα δω διαφορα με τους 2 παραπανω πυρηνες ισαξια της διαφορας τιμης? Σε παιχνιδια αλλα και γενικα ταχυτητα σε windows. Λογικα μιλαμε για +100 ευρω απο το ι3 εξτρα.

Δημοσ.

Κατα την γνωμη σας αξιζει η αναβαθμιση απο i3 4330 σε i5 4670? Αν βρω να δωσω των ι3 καπου φυσικα. Θα δω διαφορα με τους 2 παραπανω πυρηνες ισαξια της διαφορας τιμης? Σε παιχνιδια αλλα και γενικα ταχυτητα σε windows. Λογικα μιλαμε για +100 ευρω απο το ι3 εξτρα.

Προφανως και ο i5 σαν 4πυρηνος αξιζει παραπανω απο τον i3. Το προβλημα ομως ειναι το οτι εχεις αγορασει ηδη τον i3. Και αρα οντως υπαρχει μεγαλη διαφορα στα χρηματα. Για αγορα μεταχειρισμενου i5 το σκεφτηκες ??

Δημοσ.

Ναι γιατι οχι, αν ειναι αρκετα καινουργιος, αλλα σπανιο να βρεις haswell i5 used γιατι λιγοι εχουν βαλει και ακομα λιγοτεροι τους δινουν. Επειδη οπως ειπες ηδη εχω παρει τον i3, απλα σκευτομαι αν αξιζει η αναβαθμιση σε 4πυρηνο. Δεν με ενδιαφερει το oc ουτε εκανα ποτε ουτε σκοπευω (απλα το αναφερω).

Δημοσ.

Ασχετα με το αν περισευουν, απο θεμα απο αποδοσης ειναι 60-70% πιο γρηγορος? γιατι περιπου τοση ειναι η διαφορα τιμης.

Μόνο σε καθαρά mutli-threding προγράμματα θα δεις μεγάλη διαφορά,τα παιχνίδια κυρίως στηρίζονται στην κάρτα γραφικών οπότε δεν θα δεις μεγάλες διαφορές.
Δημοσ.

Ε σιγουρα θα δεις καποια καρε παραπανω αλλα βασικο ρολο παιζει η καρτα οπως ειπε και ο ξωτικος..... μερες που ειναι :P

Δημοσ.

Αν παίζεις ειδικά σύγχρονα multi θα δεις κάποιες διαφορές σε αρκετές περιπτώσεις και με τον καιρό περισσότερες αλλά υπάρχει μεγάλη χρηματική διαφορά.

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών έχεις φίλε μου ? είναι προτιμότερο αφού έχεις ήδη τον i3 να ρίξεις τα χρήματα σου εκεί.. είναι πολύ πιο ανταποδοτικό στα παιχνίδια.. μετά μπορεί να είναι διπύρηνος αλλά οι πυρήνες του είναι πολύ δυνατοί,εγώ το έχω ξαναγράψει πολλές φορές είχα τον 3220 και Gtx 670 και τελείωσα το far cry 3 νεράκι,full details.

Δημοσ.

Εχω:

Intel i3 4330 Box 3,5ghz

Gigabyte B85-UD3

VGA: GTX 670 phantom

Corsair Vengeance DDR3 1600 8gb

Seasonic m12ii 620w 

Windows 8.1 Pro 64bit

Δεν νομιζω οτι αξιζει να παω σε κατι κατω απο 4670 αλλα και παλι τα 100+ ευρω παραπανω, αμφιβαλω οτι θα τα δω ποτε...

Δημοσ.

Μένεις ως έχεις και ΑΝ βρεις ευκαιρία μεταχειρισμένο με εγγύηση επεξεργαστή ξανασκέφτεσαι την αναβάθμιση, κατα την γνωμη μου,τα υπολοιπα είναι τρυπακια για να χαλαμε χρήματα.

• Like 2
Δημοσ.

Εχω:

Intel i3 4330 Box 3,5ghz

Gigabyte B85-UD3

VGA: GTX 670 phantom

Corsair Vengeance DDR3 1600 8gb

Seasonic m12ii 620w 

Windows 8.1 Pro 64bit

Δεν νομιζω οτι αξιζει να παω σε κατι κατω απο 4670 αλλα και παλι τα 100+ ευρω παραπανω, αμφιβαλω οτι θα τα δω ποτε...

Μια χαρα ειναι,καλο μηχανημα. Σε ενα χρονο περιπου ριχνε ματιες στις αγγελιες εδω. Θα τον παρεις πολυ πιο φτηνα τον τετραπυρηνο.Θα πουλησεις τοτε και τον i3 που εχεις τωρα και θα εχεις φτηνη αναβαθμιση. (Την μητρικη σιγουρα την εχεις γραψει σωστα?)

(Αν και με βαση την καρτα γραφικων σου,επρεπε να ειχες παει σε quad εξαρχης.)

Δημοσ.

Η καρτα αγοραστηκε μετα και οταν αγορασα τον επεξεργαστη ειπα οτι καλυτερα 110 για εναν νεο i3 παρα 180 για τον i5, ισως κακη επιλογη. Αλλα ναι συμφωνω οτι καλυτερα να περιμενω για κατι used στο μελλον. Ισως και i7 να παω αργοτερα, αν βρω σε λογικη τιμη. Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας :) Καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα.

Δημοσ.

Η καρτα αγοραστηκε μετα και οταν αγορασα τον επεξεργαστη ειπα οτι καλυτερα 110 για εναν νεο i3 παρα 180 για τον i5, ισως κακη επιλογη. Αλλα ναι συμφωνω οτι καλυτερα να περιμενω για κατι used στο μελλον. Ισως και i7 να παω αργοτερα, αν βρω σε λογικη τιμη. Ευχαριστω πολυ για τις γνωμες σας :) Καλες γιορτες και καλα χριστουγεννα.

Επισης με υγεια και ελπιδα. (Αυτη ειναι νεα ευχη που ''λανσαρω''. :) )

Επειδη με επιασε περιεργεια,εγραψες πριν το μοντελο της μητρικης σου σωστα? :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...