gkblues Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εχει καποιος αποψη-εμπειρια για αυτον τον επεξεργαστη και για τι ειδους συνθεσεις υπολογιστων κανει; http://cpu.userbenchmark.com/Intel-Core-i5-4670K/Rating/1538
rfc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καταπληκτικος, απο ψιλοκομενο κιμα μεχρι καφε φιλτρου κανει......... εσυ τι ακριβως χρειαζεσαι να κανεις δεν μας ειπες φιλος.
gkblues Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αν και το χιούμορ σου δεν μου αρέσει παρόλα αυτά,πληροφοριακά ρωτάω για να τον χρησιμοποιήσει φιλος σε σύστημα all around(Internet,HD movies,επεξεργασία Φώτο - βιντεο και κάποια παιχνιδια) η Να παει σε AMD;
Fulgore1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αν και το χιούμορ σου δεν μου αρέσει παρόλα αυτά,πληροφοριακά ρωτάω για να τον χρησιμοποιήσει φιλος σε σύστημα all around(Internet,HD movies,επεξεργασία Φώτο - βιντεο και κάποια παιχνιδια) η Να παει σε AMD; Θελει να ασχοληθει με oc και κοιταζεις σε i5 4670k?? Υπαρχουν και φθηνοτεροι i5 για την χρηση που θελει ο φιλος σου. 1
gkblues Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Θελει να ασχοληθει με oc και κοιταζεις σε i5 4670k?? Υπαρχουν και φθηνοτεροι i5 για την χρηση που θελει ο φιλος σου. Όχι φιλε μου δεν θα ασχοληθεί μάλλον με oc ,του έκανε εντύπωση το συγκεκριμένο review που σας έδωσα και γίαυτο ρωτάει για τον συγκεκριμενο i5
agligoros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 πες του φιλου σου να γραψει ο ιδιος και τα παιδια ειναι σιγουρο οτι θα τον βοηθησουν με σπασμενα τηλεφωνα δουλεια δε γινετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα