Προς το περιεχόμενο

iphone 5 και kenwood DNX520VBT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας..Δεν ξέρω αν είναι το σωστό σημείο για να γράψω το προβλημά μου αφού αφορά δύο διαφορετικές συσκευές.

Έχω λοιπόν το kenwood μοντέλο DNX520VBT στο αυτοκίνητο μου το όποιο σύμφωνα με τα λεγόμενα του κατασκευαστη υποστηρίζει σύνδεση iphone/ipod.

Όποτε συνδέω το iphone μου με την συνδευή μέσω usb και αμέσως ξεκινάει να φορτίζει το κινητό.Μέτα από ελάχιστο χρόνο στην οθόνη του kenwood βλέπω την λίστα με τα τραγούδια που έχω αποθηκευμένα στο iphone και ξεκινάει και η αναπαραγωγή...Μπορώ να ελέγχω την playlist του κινητού μου κανονικά μέσω του kenwood..

Μέχρι εδώ όλα καλά ....Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν έχω καθόλου ήχο ...Όλα φαίνονται να δουλεύουν καλά άλλα δεν ακούω ήχο από πουθενά...Εννοείται ότι έχω ελενξει για την ένταση του kenwood και για mute λειτουργιες κτλ..

Πάει κάπου το μυαλό σας????

Μήπως το παραπάνω πρόβλημα μου πρέπει να το αναφέρω και σε κάποιο άλλη ενότητα του insomnia που αφορά συσκευές σαν αυτή του KENWOOD?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

Προφανώς η υποστήριξη iPod (και iPhone) της Kenwood αφορά σύνδεση με 30-pin connector (δηλαδή μέχρι και iPhone 4S), όπου υπήρχαν ξεχωριστά pin για data και για ήχο. Το lightning καλώδιο του iPhone 5 δεν μεταφέρει ήχο, μόνο data. Έτσι, βλέπεις τα τραγούδια στην οθόνη αλλά δεν τα ακούς. Το Kenwood σου δεν έχει και καλώδιο εισόδου με "καρφάκι" (σαν βύσμα ακουστικών); Αν ναι, δοκίμασε να το συνδέσεις κι αυτό στην υποδοχή ακουστικών του iPhone μήπως και ακούσεις από εκεί ήχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...