bravenew Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Έχω το ανωτέρω laptop και λίγο που έψαξα δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Θέλω να αλλαξω το πληκτρολόγιο με άλλο το οποίο να είναι φωτιζόμενο (το προηγούμενο μοντέλο έχω την εντύπωση πως ήτανε με φωτιζόμενο). Έαν μπορεί να βοηθήσει κάποιος... Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
antbyron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στην dell να τους ρωτήσεις αν γίνεται και αν έχουν αυτοί;
panoskatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το ψάχνω κ εγώ αυτό με το backlit πληκτρολόγιο, ξέρει κάποιος κάτι? Το παλικάρι που ξεκίνησε το θέμα έχει κάποια ενημέρωση?
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 πηρες την dell τηλεφωνο? ενα ψιλοψαξιμο στο νετ που εκανα λεει πως δεν γινεται αλλα ρωτα την dell θα σου πει στα σιγουρα.
panoskatos Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι αν ταιριάζει η καλωδιοταινια. Μετά αν υπάρχει αναμονή στην μητρική για την μικρή καλωδιοταινια που αφορά το backlit κάτι που εύκολα μπορούμε να το δούμε και τέλος αν το bios αναγνωρίζει την χαρτογράφηση των πλήκτρων. Πήρα την dell αλλά την πήρα κατά της 6 μμ. Είναι ως της 5μμ το τεχνικό τμήμα .
kostass__ Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Δημοσ. 15 Μαΐου 2014 Το θέμα είναι αν ταιριάζει η καλωδιοταινια. Μετά αν υπάρχει αναμονή στην μητρική για την μικρή καλωδιοταινια που αφορά το backlit κάτι που εύκολα μπορούμε να το δούμε και τέλος αν το bios αναγνωρίζει την χαρτογράφηση των πλήκτρων. Πήρα την dell αλλά την πήρα κατά της 6 μμ. Είναι ως της 5μμ το τεχνικό τμήμα . εψαξα οπως σου ειπα λιγο και διαβασα οτι δεν μπορεις δυστυχως, αλλα σιγουρα η dell θα σου πει υπευθυνα και σιγουρα πιτευω φιλε. μακαρι να γινεται να το κανεις να γουσταρεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα