Προς το περιεχόμενο

Paysafe και Steam - Προβλήματα και απορίες

spirit)earth)aflame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτη τη στιγμη για αγορες απο steam και τα διαφορα κλειδαδικα(κυριως τα γνωστα που ειναι επιβεβαιωμενα οπως Instant gaming,G2A,Kinguin κλπ)μονο μεσω χρεωστικης καρτας απο τραπεζα γινεται η δουλεια.Και αυτο ισχυει τουλαχιστον απο τον Σεπτεμβριο και μετα(ειχα αγορασει τοτε το Mad max γιαυτο το λεω).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τροπος για να παρω τα χρηματα μου ποσω απο την paysafe μου υπαρχει?

Όχι δεν υπάρχει. Υπάρχει όμως μια άλλη λύση: Να πάει να *** το steam και εγώ είχα αγοράσει μια 20αρα paysafe επειδή "από στιγμή σε στιγμή θα ήταν ξανά διαθεσιμη η αγορά με paysafe" και 6 μήνες τώρα περιμένω σαν τον μαλακα. Έχω υψώσει το πειρατικό λάβαρο και κατεβαζω τα πάντα από ***. Εδώ στην Ελλάδα παίρνουμε Netflix μισό, steam μισό, online αγορές μισες και τιμές διπλάσιες. Και μετά αναρωτιουνται γιατί υπάρχει τοση πειρατία...

Αυτη τη στιγμη για αγορες απο steam και τα διαφορα κλειδαδικα(κυριως τα γνωστα που ειναι επιβεβαιωμενα οπως Instant gaming,G2A,Kinguin κλπ)μονο μεσω χρεωστικης καρτας απο τραπεζα γινεται η δουλεια.Και αυτο ισχυει τουλαχιστον απο τον Σεπτεμβριο και μετα(ειχα αγορασει τοτε το Mad max γιαυτο το λεω).

Σημερα που δοκιμασα στο instantgaming για paysafe προχωρουσε κανονικα η διαδικασια..Δεν αγορασα μαλλον αυριο

ειδα το μηνημα σου και λεω μην κανω καμια πατατα και την παρω τσαμπα

έχετε πολύ φάση όταν δε googlαρετε ή δε ψάχνετε μέσα στο φόρουμ ενώ τα χουμε πει ένα σορό φορές.

Πραγματικά,είστε χάρμα οφθαλμών..

όχι όχι,μην αποσπάστε από μένα,συνεχίστε..αγοράστε ακόμα και δοκιμάστε.

• Like 3

τελικα μπορει να χρησιμοποιησει καποιος paysafe τωρα; ή θα χουμε να περιμενουμε ακομα;

λες να αλλαξε κατι μεσα σε δυο ημερες; ρωτα παλι αυριο, απο Δευτερα και βλεπουμε

Σημερα που δοκιμασα στο instantgaming για paysafe προχωρουσε κανονικα η διαδικασια..Δεν αγορασα μαλλον αυριο

ειδα το μηνημα σου και λεω μην κανω καμια πατατα και την παρω τσαμπα

για paysafe του εξωτερικου ισως παιξει, αλλα για ελληνικες το κοβω χλωμο

λες να αλλαξε κατι μεσα σε δυο ημερες; ρωτα παλι αυριο, απο Δευτερα και βλεπουμε

για paysafe του εξωτερικου ισως παιξει, αλλα για ελληνικες το κοβω χλωμο

τελικα εκανα ενα τεστ στο instantgaming (ειχα μια 10αρα) εβαλα τον κοδ και λεει το συγκεκριμενο αποκομα εχει καποιο προβλημα οποτε μαλλον δεν γινεται.

Θα επρεπε ομως να μην σου βγαζει καθολου τροπο πληρωμης με paysafe οπως στο steam

τελικα εκανα ενα τεστ στο instantgaming (ειχα μια 10αρα) εβαλα τον κοδ και λεει το συγκεκριμενο αποκομα εχει καποιο προβλημα οποτε μαλλον δεν γινεται.

Θα επρεπε ομως να μην σου βγαζει καθολου τροπο πληρωμης με paysafe οπως στο steam

Δείχνεις κάπως απο που αγοράζεις στο instageming ? Αν ναι έχεις δίκιο, αν όχι γιατί να μην το εμφανίζει ?

Τροπος για να παρω τα χρηματα μου ποσω απο την paysafe μου υπαρχει?

Για δες εδώ μήπως και σε βοηθήσει. 

https://www.paysafecard.com/el-gr/help/ 

Είναι λίγο κόπος αλλά προσπάθησε το.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Ειδα σημερα οτι μετα απο μηνες η paysafe μπορει να χρησιμοποιηθει σε καποιες στοιχηματικες εταιριες.

Ξερει κανεις αν αλλαξε τιποτα και για το steam?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...