Προς το περιεχόμενο

Paysafe και Steam - Προβλήματα και απορίες

spirit)earth)aflame

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mod update 23 Φεβρουαρίου

Επειδή δημιουργούνται συνέχεια posts ή και threads με ερωτήσεις για τις ελληνικές paysafe και τις αγορές από το Steam, η απάντηση είναι ότι για την ώρα και εδώ και μερικούς μήνες οι paysafe αυτές δεν λειτουργούν πλέον, λόγω capital controls, στο Steam

-------------------------

Αρχικό post 23 Δεκ 2013

Είχα ένα μικρό υπόλοιπο σε μια Paysafe, χωρίς να θυμάμαι πόσο ακριβώς όμως.

Μην έχοντας άλλο τρόπο να τα πάρω, είπα να πάρω κάτι φτηνό από το Steam.

Είδα το Machinarium που είναι αυτή τη στιγμη σε προσφορά και είπα να δοκιμάσω. Πήγα μέσω του Steam και διάλεξα πληρωμή μέσω Paysafe, άνοιξε ο steam browser και έβαλα το νούμερο της Paysafe.

Λείπανε 0,56ε τελικά και βλακωδώς έκλεισα το παράθυρο πριν να πατήσω ακύρωση συναλλαγής, ώστε να πιστωθεί πίσω στην Paysafe μου το ποσό.

Τώρα ούτε το παιχνίδι πήρα, και έχασα και αυτό το μικρό ποσό. Τι κάνω;

Η ερώτηση δεν γίνεται για το ποσό, οκ, σιγά το ποσό, όσο προς το πώς κινούμαστε σε μια τέτοια περίπτωση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε μου έχει τύχει και δε μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό, αλλά να ξέρεις ότι μπορείς από το site της paysafe βάζοντας τον κωδικό να δεις το υπόλοιπο σου.

για δοκίμασε αυτό:

πάνω δεξιά στο παράθυρο του steam που λέει το όνομα πατα και επέλεξε το account details μετά πήγαινε στην καρτέλα που λέει store transactions και δες το συγκεκριμένο παιχνίδι αν λέει Pending και αν ναι λογικά πρέπει να έχει διπλα ένα κουμπί που να λέει cancel order η κάτι τέτοιο.

αυτό με το ότι σου έχει πάρει το ποσό από την paysafe δεν μου έχει τύχη αλλα σε κάτι μπερδέματα που μου έχουν τύχη και έκλεισα το παράθυρο της αγοράς χωρίς να κάνω cancel μετά δεν με άφηνε να αγοράσω,οποτε μετά από λίγο ψάξιμο είδα ότι επειδή μένει pending δεν με αφήνει να συνεχίσω σε άλλη αγορά και έπρεπε να το κάνω cancel.

Τhanks για τις απαντήσεις.

Οκ, λύθηκε το πρόβλημα, από μόνο του. Στην καρτέλα που μου είπες λέει Failed αντί για pending. Στην ερώτηση υπολοίπου στο site έχει πιστωθεί ολόκληρο το ποσό πίσω, οπότε όλα μια χαρά.

Ευχαριστώ και τους δυο, με βοηθήσατε μιας και δεν ήξερα ούτε για το υπόλοιπο ούτε για το store transcactions!

Να'στε καλά!.

ps: εντωμεταξύ έχει μείνει 1.31e τελικά, άντε να δω τι θα τα κάνω

ποσα σου λείπουν για το Machinarium?

edit : μόλις είδα ποσο κάνει το Machinarium δυστυχώς όμως είσαι άτυχος ένας κωδικός paysafe που είχα εδώ δίπλα έχει μονο 22 cent μέσα :/

ποσα σου λείπουν για το Machinarium?

edit : μόλις είδα ποσο κάνει το Machinarium δυστυχώς όμως είσαι άτυχος ένας κωδικός paysafe που είχα εδώ δίπλα έχει μονο 22 cent μέσα :/

χεχε δεν πειράζει, έτσι κι αλλιώς την είχα ήδη κάνει τη ζημιά (ωρέ λεφτά!) στο steam μετά από λίγο ψάξιμο.

Είπα να κοιτάξω τα φτηνά indie μπας και καταλήξω με παραπάνω από ένα, και κατέληξα στα εξής "πανάκριβα" παιχνίδια:

http://store.steampowered.com/app/37400/

http://store.steampowered.com/app/57200/

Και τα 3 φαίνονται ωραία, ειδικά για τα πρώτα 2 adventures διαβάζω καλά λόγια!..

Ευχαριστώ για το χρόνο σας όλους και ειδικά τον shadowmann για την καλή του πρόθεση :)

Πάντως εαν αγοράζεις μια paysafe με σκοπό να τη χρησιμοποιήσεις μόνο για αγορές μέσω steam, καλύτερο θα ήταν εξαρχής να την πιστώνεις στο λογαριασμό σου στο steam.Να τη βάζεις δηλαδή στο steam wallet σου.Εαν βέβαια ήταν ξεχασμένο υπόλοιπο οκ, αλλά κι εγώ στην αρχή έτσι παιδευόμουν.Έψαχνα κάρτες από δω, χαρτάκια από 'κει για να βρω 20 λεπτά υπόλοιπο.  :-D

• Like 1

Υπάρχει και ο λογαριασμός mypaysafecard που μπορείτε να βάζετε εκεί ό,τι μένει από τις κάρτες και όταν χρειαστεί να πληρώσετε, κάνετε login στο mypaysafecard στη σελίδα πληρωμής και τα αφαιρεί από εκεί αντί να βάζετε πολλαπλά PIN.

• Like 3

Υπάρχει και ο λογαριασμός mypaysafecard που μπορείτε να βάζετε εκεί ό,τι μένει από τις κάρτες και όταν χρειαστεί να πληρώσετε, κάνετε login στο mypaysafecard στη σελίδα πληρωμής και τα αφαιρεί από εκεί αντί να βάζετε πολλαπλά PIN.

Κι εγώ έτσι το κάνω

• 2 χρόνια αργότερα...

Paysafe στο Steam

Γεια σε ολους. Πηρα μια paysafe σημερα για να την βαλω στο steam wallet και δεν μου εμφανιζε σαν επιλογη την paysafe.. Τι γινεται παιζει κατι νε τα capital contros? Ξερουμε αν θα λυθει ποτε αυτο η υπαρχει αλλος τροπος με του κωδικου της paysafe να μεταφερω αλλου τα χρηματα και να τα βαλω στο steam μετα? Ζηταω συγνωμη αν ειμαι στην λαθος εννοτητα αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω αυτο

Δεν υποστηρίζει αυτήν την στιγμή το steam paysafe λόγω cc όπως πολύ σωστά είπες. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι για την ώρα, κράτα την στην άκρη μέχρι να υποστηριχθεί ξανά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...