Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Ψήνομαι για τον WD WDBCTL0040HWT.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/1007531-REG/wd_wdbctl0040hwt_nesn_4tb_my_cloud_drive.html

Θέλω μονο λιγο βοήθεια σχετικα με τις θερμοκρασίες του. Στα specs λεει:

Operating Temperature

41 to 95°F / 5 to 35°C

Non-Operating Temperature -4 to 149°F / -20 to 65°C

Μπορεί καποιος να μου το κανει λιγο πιο κατανοητό -20 - +65 είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος που δουλεύει?

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Είναι λίγο μαλακισμένα διατυπωμένο, αλλά εννοεί τις "προτεινόμενες θερμοκρασίες λειτουργίας" : θεωρούν ότι από -20 μέχρι +5 είναι...κακό να τον δουλεύεις, όπως και από +35 έως +65. ΔΗΛΑΔΗ αν ο δίσκος δείχνει (μέσω του αισθητήρα του) ότι έχει θερμοκρασία κάτω των 5 Κελσίου ή άνω των 35, γιου γκοτ ε πρόμπλεμ Χιούστον.

Παπαριές όμως (εξκιούζ μα λάνγκγουετζ) : Στον Β. Πόλο δε νομίζω να πας, και οι δίσκοι σε γενικές γραμμές "είναι οκ" μέχρι και τους +50 (το "όριο ασφαλείας" που συνήθως θεωρούν οι εταιρίες) - πράγμα φυσιολογικότατο για εξωτερικό (σκληρό κλεισμένο σε κουτί και χωρίς ανεμιστηράκι). Και τους 60-κάτι να πιάσει, πάλι "ΟΚ" είναι (..ε πάνω απ' τους 65, είναι αλήθεια ότι σημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, και ούτε το κατακαλόκαιρο δεν φτάνει τόσο, αν δεν έχει πρόβλημα ο σκληρός).

Αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...