meymigrou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ναι μεν θα ήθελα ένα λαπτοπ το οποίο να φοράει Mac, και ιδικά ένα λαπτοπ της Apple τα οποία έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό, παρόλα αυτά εκτός του ότι είναι πανάκριβα έχουν πολύ μικρή οθόνη. Κοίταξα αρκετά και σχεδόν όλα έχουν 11ρες οθόνες και 13.3, πως σας βολεύουν ρε παιδιά; Εμένα το λαπτοπ μου έχει 15.6 και μου φαίνεται μικρή
Technology fan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Το ερώτημα σου λοιπόν δεν έχει να κάνει με το αν ένα laptop είναι macbook αλλά το πως αντέχει κάποιος με οθόνες 11 ή 13.3" Επειδή βγάζουν και άλλες εταιρείες σε αυτές τις ίντσες... Θέμα συνήθειας είναι... Η μικρή οθόνη συνήθως συνεπάγεται και πιο εύκολη μεταφορά.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα, Ναι μεν θα ήθελα ένα λαπτοπ το οποίο να φοράει Mac, και ιδικά ένα λαπτοπ της Apple τα οποία έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό, παρόλα αυτά εκτός του ότι είναι πανάκριβα έχουν πολύ μικρή οθόνη. Κοίταξα αρκετά και σχεδόν όλα έχουν 11ρες οθόνες και 13.3, πως σας βολεύουν ρε παιδιά; Εμένα το λαπτοπ μου έχει 15.6 και μου φαίνεται μικρή Να σου πω την αληθεια 11αρι δεν θα επαιρνα ουτε και αν μου το χαριζανε(καλα τοτε ισως και να το σκεφτομουν ) αλλα πιστευω πραγματικα πως 13.3 ιντσες ειναι το ιδανικο μεγεθος, απο κει και περα βαζεις external monitor σπιτι και κανεις δουλεια σου!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 συνήθεια είναι. και μενα το παλιο μου λαπτοπ είχε μεγαλύτερη οθόνα αλλά οκ, τώρα 2 χρονια με το macbook pro δεν έχω κανένα θέμα!
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 καπου χανεις καπου κερδιζεις.το ενα ειναι οτι χανεις σε οθονη το αλλο οτι κερδιζεις σε βαρος αυτονομια μπαταριας κτλ.εσυ το αποφασιζεις.επισης πιστευω οτι το 13αρι για πολλα πραγματα και για μεταφορα ειναι λουκουμι 1
meymigrou Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ προσωπικά που έχω Samsung ATIV Book 2 με 15.6 οθόνη δεν είναι ούτε 2 κιλά και το μεταφέρω παντού χωρίς πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα και να το δω από κοντά με 13 ιντσών οθόνη για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα. Όπως λέτε, θέμα συνήθειας είναι..
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ προσωπικά που έχω Samsung ATIV Book 2 με 15.6 οθόνη δεν είναι ούτε 2 κιλά και το μεταφέρω παντού χωρίς πρόβλημα. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε κάποιο κατάστημα και να το δω από κοντά με 13 ιντσών οθόνη για να βγάλω καλύτερο συμπέρασμα. Όπως λέτε, θέμα συνήθειας είναι.. καλα ναι αλλοι κυκλοφορουν και με 17αρια αγκαλια.ολα εξαρτωνται την χρηση που θες ,ποση ωρα θα το κουβαλας και παει λεγοντας.αλλο 2 λεπτα και αλλο παραμασχαλα σε ολα τα ραντεβου πχ.και μετα εχει να κανει αν κουβαλας και αλλα πραγματα.ολα θεμα συνηθειας οπως ειπες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα