Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

νομιζω οτι οι διπλα εχουν ιντερνετ,γιατι μια φορα ειχα πιασει απο laptop ενα Wifi,αλλα μια μπαρα και μετα χαθηκε.

του ειπα να βαλει ενα κοστολογιο και μου λεει καπου στα 3000,αλλα και παλι δεν γινεται...αλλα και παλι εγω πιο πολυ θελω ADSL παρα σταθερο.αλλα δεν ξερω γιατι μου ειπε οτι βγαλαν ενα κανονα (ο οτε) εδω και 2 μηνες πως αν ειναι πανω απο 4 χλμ. να μην γινεται εργο o.O

αν θες να ζητησεις μονο τηλεφωνο και να δεις τι λεφτα θα σου πουν και μετα να δοκιμασεις για ιντερνετ ειναι μια δοκιμη.αν ειναι βεβαια να δωσεις 3000 ευρω μονο για τηλεφωνο οχι δεν λεει.ουτε για ιντερνετ λεει βεβαια.3000 ευρω απο ιδιωτη.απλα ελεος.λες και ζητησες οπτικη.που να μην ειχε και κολωνες κοντα σου τι θα ζηταγαν.πιο πολυ μοιαζει απαντηση του στυλ ρε μεγαλε παρατα μας δεν ασχολουμαστε με σενα.απλα ειπα μηπως σου βαζαν τηλεφωνο και μετα σε ενεργοποιουσαν και σε ιντερνετ  χωρις να ψαξουν αποσταση κτλ,γιατι μετα ειναι απλα μια αλλαγη μεσα απο το αστικο κεντρο

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ειπαμε φταιει ο αναδρομος αρης συμφωνα με τον οτε.και να το πω και διαφορετικα.οκ δεν θελουν να σου δωσουν ιντερνετ επειδη εισαι 4 Km + οπως λενε.αλλα το τηλεφωνο που παιζει για πλακα στα 4 Km γιατι δεν σου λενε για τηλεφωνο μονο?οι γειτονες σου δεν θυμαμαι αν μου ειχες πει εχουν κανονικα ιντερνετ ??ζητα τηλεφωνο και μολις στο βαλουν μετα ζητα και ιντερνετ.και εκει τι θα σου πουν?οτι δεν στο βαζουμε?αφου θα εχεις καλωδιο ηδη

ftth παντου παει ο πελατης πληρωνει :P

κατα τα αλλα οι εναλλακτικοι δεν περνανε καλωδια :P και ναι σιγουρα δεν τους συμφερει να φτιαξουν Mini dslam  για χ πελατες.αλλα δεν πιστευω να συγκρινουμε τα λεφτα που εχει φαει ο οτε με τα λεφτα που παιρνουν οι Isp.anyway.teaser off:)

παρα πολλα ατομα παιζουν στα 4 km>ειδικα 4 Km για επαρχια που δεν παιζουν πολλες γραμμες adsl δινουν σταθερες χωρις προβληματα ταχυτητες.οχι μεγαλλη ταχυτητα αλλα αρκετα σταθερη.το προβλημα ειναι οτι εδω πχ αθηνα σε ενα καφαο το 80 τις 100 των γραμμων που λεει ο λογος εχει adsl και μισθωμενα κτλ κτλ οποτε πολλες παρεμβολες συν οτι λογω εργων το καθε καλωδιο εχει κοπει 100 φορες.ενω στην επαρχια τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα ειδικα σε απομακρυσμενα μερη.κανεις δενσκαβει για τιποτα οι μισοιδεν εχουν καν τηλεφωνο.ολα κομπλε..και β.ανδεν του δωσουν δεν θα το μαθουμε αν θα παιξει σταθερα.αλλα προκειμενου να παιζει με δορυφορικα κτλ ακομα και 1 Mbit να εχει θα ηταν μια χαρα αφου δεν υπαρχει ογκοχρεωση

δεν αξιζει οικονομικα εκει ειναι το θεμα.ακομα και μια κολωνα ειναι κοστος ειδικα αν δεν μπορει να παει στον πελατη.

δεν ειναι θεμα αυθαιρετων αφου πλεον τα αυθαιρετα γινονται νομιμα.εκτος αν εννοεις των σπιτιων που ειναι στη μεση του πουθενα.αλλα αν το θεμα ειναι μια δυο κολωνες και οχι 22 κολωνες τοτε ?????το θεμα ειναι αυτο που ειπες οτι δεν θα βγαλουν τα λεφτα που θα ριξουν.απλα το 3g/4g δορυφορικο εχει πχ μεγαλο κοστος,μεγαλο Ping,Ογκοχρεωση κτλ.

παει οχι μονο ο οτε αλλα και ολες οι εταιρειες οπου υπαρχει κερδος και θα βγουν λεφτα.αυτο λενε και πολλα ατομα οτι γιατι ο οτε πχ δεν φτιαχνει ενα ακομα αστικο κεντρο για την ταδε περιοχη που εχει χαλια ιντερνετ.ολα ειναι θεμα κερδους.ασχετα τα ποσα εχει βγαλει ο οτε ποσες μιζες εχουν παιξει ποσα μας εχει φαει παντα θα κοιταει που παιζει το κερδος.αλλωστε ξερεις ποσα λεφτα πανε ολα τα αμαξια που ειναι με Leasing στο διοικητικο μεγαρο? :P

δεν ξερω αν εχουν οι γειτονες του.αυτο θελω να μαθω και εγω.αν εχουν ολοι οι υπολοιποι και ακουγονται ολες αυτες οι δικαιολογιες τοτε tragic.την δεκαετια του 90 ηταν υποχρεωμενοι αλλα τοτε ζηταγες τηλεφωνο και στο βαζαν μετα απο 2 χρονια :P

2 χρονια ε? Ε για εξοχικό το έχει οπότε δεν νομίζω να είχε θεμα ηταν και παιδάκι τότε. Παντως 3000 ειναι πολλα

Δημοσ.

σε μονιμη κατοικια ειμαι.αν το δορυφορικο δεν ειχε προβλημα με το ping στα online games ,τοτε θα πηγαινα απο πριν

δυστυχως καλο Ping ουτε σε 3g /4g .μονο σε adsl.

2 χρονια ε? Ε για εξοχικό το έχει οπότε δεν νομίζω να είχε θεμα ηταν και παιδάκι τότε. Παντως 3000 ειναι πολλα

τοτε περιμενες πολυ καιρο ακομα και για πολη πχ αθηνα κτλ κτλ.απλα το ειπα γενικοτερα οχι για τον φιλο μας.αλλα υποτιθεται οτι τοτε ηταν αλλες εποχες και αργουσαν ολα αυτα .αλλα τωρα  να ζητας τηλεφωνο/ιντερνετ εκει που οι διπλα σου εχουν και να σου λενε οτι δεν γινεται και 3000 ευρω απλα ελεος.αν εχεις βυσμα βεβαια ολα θα γινοντουσαν κλασσικα.

Κατάλαβα φαντάζομαι για οπτιοκή θα θες τα 3πλασια απο αυτα που ζητανε τωρα  :/

στην ινα θα πληρωσεις και σκαψιμο που παει με την αποσταση αλλα μετα πληρωνεις και καθε μηνα σαν συνδρομη και τα νουμερα δεν ειναι για home use ουτε καν για small εταιρειες/καταστηματα.

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι κανεις δεν μπορει να εξαναγκασει μια ΑΕ να προβει σε μια μη κερδοφορα εργασια. Αυτο που θα ηθελα θα ηταν να υπαρχει η δυνατοτητα για FTTB η FTTH με κοστος του πελατη (οχι κοστοστρεφια και σαχλαμαρες). Οποιος θελει μια υπηρεσια και βρισκεται μακρια εχει καποια καλα αλλα εχει και καποια ασχημα.
Με τον παραλογισμο που επικρατει στην χωρα θα αρχισουμε να λεμε να νοικιαζει η οποια εταιρια βαλει το καλωδιο οπτικων ινων στα 8€ το μηνα και θα το σκισουμε το θεμα.

ΥΓ Τα στοιχεια που δινεις για 3G δεν ειναι ασχημα, εκτος και εαν παιζεις παιχνιδια.

Δημοσ.

το 3g παντως πιανω full σημα και ping στα 89ms (με usb 7.2mbps) 

ενταξει καλο Ping.οχι adsl αλλα καλο.αλλα και παλι λιγα gigabyte.

Η αληθεια ειναι κανεις δεν μπορει να εξαναγκασει μια ΑΕ να προβει σε μια μη κερδοφορα εργασια. Αυτο που θα ηθελα θα ηταν να υπαρχει η δυνατοτητα για FTTB η FTTH με κοστος του πελατη (οχι κοστοστρεφια και σαχλαμαρες). Οποιος θελει μια υπηρεσια και βρισκεται μακρια εχει καποια καλα αλλα εχει και καποια ασχημα.

Με τον παραλογισμο που επικρατει στην χωρα θα αρχισουμε να λεμε να νοικιαζει η οποια εταιρια βαλει το καλωδιο οπτικων ινων στα 8€ το μηνα και θα το σκισουμε το θεμα.

to ftth το πληρωνει και ο πελατης το κοστος.αλλα το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος αλλα και η μηνιαια συνδρομη που ειναι τριψηφια νουμερα.απλα το κακο με τον φιλο ειναι οτι εχουν οι διπλα του και οτι περναει καλωδιο απο εκει διπλα.δεν ειναι στην μεση του πουθενα ενα σπιτι:(

Δημοσ.

Δοκίμασε να πάρεις απο κάποιο γείτονα με wifi εαν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλιώς πρέπει να το παρεις αποφαση οτι θα εισαι με 3g

Δημοσ.

ενταξει καλο Ping.οχι adsl αλλα καλο.αλλα και παλι λιγα gigabyte.

to ftth το πληρωνει και ο πελατης το κοστος.αλλα το θεμα δεν ειναι μονο το κοστος αλλα και η μηνιαια συνδρομη που ειναι τριψηφια νουμερα.απλα το κακο με τον φιλο ειναι οτι εχουν οι διπλα του και οτι περναει καλωδιο απο εκει διπλα.δεν ειναι στην μεση του πουθενα ενα σπιτι :(

Ναι κακο αυτο, μην ξεχνας οτι δεν ειναι σε σχεδιο πολης, μιλαμε για αυθαιρετο. Πηγε και εχτισε σε περιοχη εκτος σχεδιου πολης. Δεν κρινω τον φιλο, αναφερω τι σημαινει το αυθαιρετο. Εκτος σχεδιο σημαινει δεν εχεις τιποτα, νερο, φως, τηλεφωνο, ταχυδρομειο, υπονομους, διευθυνση κλπ Σαν να παω να χτισω διπλα στο αεροδρομιο στα Σπατα και να διεκδικω να φυγει απο εκει το αεροδρομιο γιατι περνανε αεροπλανα πανω απο το σπιτι μου. Ελλαδα.

Γιατι αναφερεις οτι οι γειτονες εχουν τηλεφωνο και γραμμη; Παλιοτερα ειμασταν ενα μπαχαλο σαν χωρα, αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να συνεχισουμε στην αιωνιοτητα να ειμαστε μπαχαλο; Καποια στιγμη δεν πρεπει να μπουν καποιοι κανονες; Η μηπως συζηταμε να εμπαινε ο κανονας 2 μηνες μετα να προλαβει ο φιλος.

Οσον αφορα την συνδρομη για τις οπτικες και μεχρι τωρα τα δεδομενα δεν ειναι ασχημα, για VDSL 30MB (το οποιο καλυπτει πολυ βαρια χρηση) με απεριοριστα σταθερα και 60 λεπτα κινητα η μεση τιμη για το ετος ειναι 42€, ηδη ειναι πιο φτηνο απο το 3G που πληρωνει ο φιλος.

Δημοσ.

αυτο του προτεινα και εγω.ειτε να πληρωνει μισα μισα με αλλον ειτε να ενεργοποιησει ο γειτονας μια γραμμη και να την περασει με Link μεχρι αυτον.αλλα δεν υπαρχει καλος γειτονας για να γινει.

αυτο του προτεινα και εγω.ειτε να πληρωνει μισα μισα με αλλον ειτε να ενεργοποιησει ο γειτονας μια γραμμη και να την περασει με Link μεχρι αυτον.αλλα δεν υπαρχει καλος γειτονας για να γινει.

Ναι κακο αυτο, μην ξεχνας οτι δεν ειναι σε σχεδιο πολης, μιλαμε για αυθαιρετο. Πηγε και εχτισε σε περιοχη εκτος σχεδιου πολης. Δεν κρινω τον φιλο, αναφερω τι σημαινει το αυθαιρετο. Εκτος σχεδιο σημαινει δεν εχεις τιποτα, νερο, φως, τηλεφωνο, ταχυδρομειο, υπονομους, διευθυνση κλπ Σαν να παω να χτισω διπλα στο αεροδρομιο στα Σπατα και να διεκδικω να φυγει απο εκει το αεροδρομιο γιατι περνανε αεροπλανα πανω απο το σπιτι μου. Ελλαδα.
Γιατι αναφερεις οτι οι γειτονες εχουν τηλεφωνο και γραμμη; Παλιοτερα ειμασταν ενα μπαχαλο σαν χωρα, αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να συνεχισουμε στην αιωνιοτητα να ειμαστε μπαχαλο; Καποια στιγμη δεν πρεπει να μπουν καποιοι κανονες; Η μηπως συζηταμε να εμπαινε ο κανονας 2 μηνες μετα να προλαβει ο φιλος.

Οσον αφορα την συνδρομη για τις οπτικες και μεχρι τωρα τα δεδομενα δεν ειναι ασχημα, για VDSL 30MB (το οποιο καλυπτει πολυ βαρια χρηση) με απεριοριστα σταθερα και 60 λεπτα κινητα η μεση τιμη για το ετος ειναι 42€, ηδη ειναι πιο φτηνο απο το 3G που πληρωνει ο φιλος.

vdsl προυποθετει ομως παλι οτε και χαλκο.

β.ναι αλλα ο οτε εχει μηχανηματα εκει και δινει ηδη ιντερνετ  σε αλλους.και πλεον δεν υπαρχουν αυθαιρετα κατα καποιο τροπο.σιγουρα δεν ειναι να περιμενεις πολλα αμα εισαι καπου μακρυα αλλα οταν εχουν οι διπλα σου και οι ακριβως απεναντι σου δεν ειναι λιγο PsychO να σου λενε εσυ δεν βαζεις.φαντασου το και σε πολη αυτο οχι μονο σε επαρχια.μπορει να εχτισες καπου νομιμα με υπονομο φως νερο κτλ αλλα να μην υπαρχει κολωνα ενω οι διπλα σου να εχουν.και να σου πουν 3000 ευρω η να σου πουν εισαι 4 km δενσου βαζουμε.

Δημοσ.

τι ειναι το FTTB η FTTH; και μηπως να το πω στον οτε,μπας και το δει; του ειπα οτι υπαρχει διπλα μου γραμμη ,και ειχε περασει καινουργια το 2013 ,αλλα λεει οτι δεν βαζουν πανω απο 4 χλμ....τωρα τι κανω;

btw,το ιντερνετ ειναι 50ευρω/μηνα και οριο 30gb.γενικα μονο ιντερνετ θελω,οχι σταθερο

Δημοσ.

τι ειναι το FTTB η FTTH; και μηπως να το πω στον οτε,μπας και το δει; του ειπα οτι υπαρχει διπλα μου γραμμη ,και ειχε περασει καινουργια το 2013 ,αλλα λεει οτι δεν βαζουν πανω απο 4 χλμ....τωρα τι κανω;

btw,το ιντερνετ ειναι 50ευρω/μηνα και οριο 30gb.γενικα μονο ιντερνετ θελω,οχι σταθερο

fiber to the home kai fiber to the building.τα ξεχνας και τα 2.

αν σου βαζουν τηλεφωνο χωρις χρεωση κολωνας κτλ εγω θα εβαζα και μετα θα ζηταγα και ιντερνετ μηπως και .....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...