orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ετσι οπως εχω διαβασει την περιγραφη πιστευω οτι εαν βαλεις τελικα σταθερη γραμμη και adsl τοτε θα συγχρονιζει σιγουρα λιγοτερο απο το 3G. Για να εχεις τετοιο προβλημα με τα καλωδια σιγουρα εισαι σε περιοχη εκτος σχεδιου πολης αρα μακρια απο το οποιοαδηποτε κεντρο σου. Μην ελπιζεις εαν εισαι πανω απο 3 χιλιομετρα κατι καλυτερο απο 2-4mbps. Poulinos μην μου εξηγησεις ολες τις ιστοριες στην δουλεια οπου σε τετοια αποσταση δουλευε το adsl περισσοτερο, και ας μην αρχισουμε νεο γυρο με καταρες για τον ΟΤΕ που δεν εχει εφευρει ακομη καλωδια που υπερνικουν τους νομους της φυσικης. Προτεινω να ξεκινησουμε ενα γυρο γκρινιας που η πολιτεια η ο ΟΤΕ δεν εχουν βαλει VDSL σε απομακρυσμενες περιοχες, ειδικα σε εκτος σχεδιου, στα βουνα κλπ
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 αλλο να σου πουν δεν μπορεις να εχεις ιντερνετ και αλλο δεν σου βαζουμε ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ενω εχουν οι δπλα σου. ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα.τωρα αν εσυ θες να υποστηριζεις φανατικα τον οτε οτι δουλευοουν ολοι τελεια και σωστα και κανουν σωστα την δουλεια σου οκ πεστο στον τοπικ σταρτερ και εξηγησε του το με ενα αληθοφανες τροπο γιατι δεν μπορει να εχει ουτεε καν τηλεφωνο.και δες και το σχεδιαγραμμα πιο πανω.αν δεν μπορεις να βαλεις ιντερνετ το λες .οτι ξερεις τι εδω δεν παιζει ιντερνετ παιζει μονο τηλεφωνο.μην συγκρινουμε το δεν ασχολουμε και ακυρωνω μια αιτηση με οκ δεν μπορει να μπει ιντερνετ.αν μας πει οτι οκ οι γειτονες δενεχουν καθολου adsl τοτε οκ.ακομα δεν φτασαμε σε αυτο το σημειο.ακομα ειμαστε στο σημειο οτι στα χ μετρα απο την κολωνα δεν υπαρχει καλωδιο που να φτανει στον τοπικ σταρτερ Ετσι οπως εχω διαβασει την περιγραφη πιστευω οτι εαν βαλεις τελικα σταθερη γραμμη και adsl τοτε θα συγχρονιζει σιγουρα λιγοτερο απο το 3G. Για να εχεις τετοιο προβλημα με τα καλωδια σιγουρα εισαι σε περιοχη εκτος σχεδιου πολης αρα μακρια απο το οποιοαδηποτε κεντρο σου. Μην ελπιζεις εαν εισαι πανω απο 3 χιλιομετρα κατι καλυτερο απο 2-4mbps. Poulinos μην μου εξηγησεις ολες τις ιστοριες στην δουλεια οπου σε τετοια αποσταση δουλευε το adsl περισσοτερο, και ας μην αρχισουμε νεο γυρο με καταρες για τον ΟΤΕ που δεν εχει εφευρει ακομη καλωδια που υπερνικουν τους νομους της φυσικης. Προτεινω να ξεκινησουμε ενα γυρο γκρινιας που η πολιτεια η ο ΟΤΕ δεν εχουν βαλει VDSL σε απομακρυσμενες περιοχες, ειδικα σε εκτος σχεδιου, στα βουνα κλπ
sonyxp Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Τι λες τώρα ρε φίλε? .... το ξέρατε ότι στην Βουλγαρία το Mobile Internet φτάνει τα 100Mbps ??? πάνω από 40-50 στην πράξη... και οι τιμές είναι πολύ χαμηλές. Πλάκα κάνουν έτσι? εδώ εμείς με τις σταθερές γραμμές ADSL δεν πιάνουμε 20mbps και πιάνουν αυτοί με τα mobile τους 100mbps? Είναι ένας ιντερνετικός-φίλος του αδερφού μου, θα προσπαθήσω να ζητήσω εικόνα.
Κραστι Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 δεν ξερω τι να κανω...ακομα περιμενω
poulinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2014 κατα τα αλλα εγω ημουν ο υπερβολικος που εκανα εικασιες για τον οτε και οτι ο οτε.......(δεν παει για σενα)
Κραστι Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον,για να μην χανω καιρο για τηλεφωνα,πηγα στο κτιριο του τεχνικου της περιοχης και μιλησα με προισταμενο...Το ειδαμε στο χαρτι τον δρομου και μου λεει πως δεν γινεται να μπει γραμμη,γιατι περναει τα 4 χιλιομετρα.Του λεω εγω,αφου εδω διπλα υπαρχει γραμμη,και μου απανταει πως βγηκε εδω και 2 μηνες,νομος που λεει πως αν υπερβενει τα 4 χιλιομετρα,τοτε δεν μπενει γραμμη..Λεω,καλα...Εχει βγει τετοιος νομος απο οτε;
orck Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δεν χρειαζεται να ειναι νομος του κρατους, μπορει να ειναι απλα ενας κανονισμος της εταιριας, κατα καιρους επικαιροποιουνται, αλλαζουν. teaser poulinos onΗ εταιρια που δουλευει ο poulinos δεν μπορει να σου φερει καλωδιο στην ελευθερη αγορα που ζουμε; Η δεν συμφαιρει; teaser poulinos off
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εγω πάλι ρωτάω, πως περιμένει ο χρήστης να έχει υπηρεσία σε αποστάσεις >4χμ. Και ΑΝ του δώσουν, δεν θα δίνει συνέχεια βλάβες λόγω απόστασης????
Κραστι Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και επειδη καποιος ειναι εκτος πολης,τι δεν μπορει να εχει αξιοπρεπες ιντερνετ και σταθερο;
sphinxgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 και επειδη καποιος ειναι εκτος πολης,τι δεν μπορει να εχει αξιοπρεπες ιντερνετ και σταθερο; Αυτά τα προβλήματα έχουν τα αυθαίρετα... Υπάρχουν 3G/4G δίκτυα, δορυφορικό κλπ Δεν μπορείς να υποχρεώσεις όμως κάποιον να κάνει επένδυση κάμποσες χιλιάδες ευρώ για να του δίνεις 30 ευρώ το μήνα... Μπορείς όμως να κάνεις το αντίθετο και να πληρώσεις κάμποσες χιλιάδες το μήνα και να πάρεις FTTΗ...
metaxotis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 για να μπει ο οτε στην διαδικασία να φτιάξει γραμμή σε εκτός πόλης ή απομακρυσμένη περιοχή θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα κάνει όσο μπορεί ταχύτερη αποπληρωμή της γραμμής. με λίγα λόγια δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ και κάποιοι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση στο internet, σου λέει ότι για να φτιάξει την γραμμή θα πρέπει να έχει πχ.1000 αιτήσεις για σύνδεση. Από την άλλη όμως βρίσκει λεφτά να επενδύσει σε νέες γραμμές στην Ρουμανία
AiWaaa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Περιεργο πράγμα ο οτέ.. Φίλος καλός έχει ενα σπιτάκι πάνω στο βέρμιο στο ελεος του θεου μαζι με 5-6 γειτονες και έχουν όλοι νετ και τηλ και δεν μπορεί να βάλει στον ts ? Απλα να τονίσω οτι η γραμμη του έγινε την δεκαετία του 90 που δεν ειχε ξεπουληθεί ο οτέ. Ισως τότε να ηταν υποχρεωμένοι
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον,για να μην χανω καιρο για τηλεφωνα,πηγα στο κτιριο του τεχνικου της περιοχης και μιλησα με προισταμενο...Το ειδαμε στο χαρτι τον δρομου και μου λεει πως δεν γινεται να μπει γραμμη,γιατι περναει τα 4 χιλιομετρα.Του λεω εγω,αφου εδω διπλα υπαρχει γραμμη,και μου απανταει πως βγηκε εδω και 2 μηνες,νομος που λεει πως αν υπερβενει τα 4 χιλιομετρα,τοτε δεν μπενει γραμμη..Λεω,καλα...Εχει βγει τετοιος νομος απο οτε; ειπαμε φταιει ο αναδρομος αρης συμφωνα με τον οτε.και να το πω και διαφορετικα.οκ δεν θελουν να σου δωσουν ιντερνετ επειδη εισαι 4 Km + οπως λενε.αλλα το τηλεφωνο που παιζει για πλακα στα 4 Km γιατι δεν σου λενε για τηλεφωνο μονο?οι γειτονες σου δεν θυμαμαι αν μου ειχες πει εχουν κανονικα ιντερνετ ??ζητα τηλεφωνο και μολις στο βαλουν μετα ζητα και ιντερνετ.και εκει τι θα σου πουν?οτι δεν στο βαζουμε?αφου θα εχεις καλωδιο ηδη Δεν χρειαζεται να ειναι νομος του κρατους, μπορει να ειναι απλα ενας κανονισμος της εταιριας, κατα καιρους επικαιροποιουνται, αλλαζουν. teaser poulinos on Η εταιρια που δουλευει ο poulinos δεν μπορει να σου φερει καλωδιο στην ελευθερη αγορα που ζουμε; Η δεν συμφαιρει; teaser poulinos off ftth παντου παει ο πελατης πληρωνει κατα τα αλλα οι εναλλακτικοι δεν περνανε καλωδια και ναι σιγουρα δεν τους συμφερει να φτιαξουν Mini dslam για χ πελατες.αλλα δεν πιστευω να συγκρινουμε τα λεφτα που εχει φαει ο οτε με τα λεφτα που παιρνουν οι Isp.anyway.teaser off:) Εγω πάλι ρωτάω, πως περιμένει ο χρήστης να έχει υπηρεσία σε αποστάσεις >4χμ. Και ΑΝ του δώσουν, δεν θα δίνει συνέχεια βλάβες λόγω απόστασης???? παρα πολλα ατομα παιζουν στα 4 km>ειδικα 4 Km για επαρχια που δεν παιζουν πολλες γραμμες adsl δινουν σταθερες χωρις προβληματα ταχυτητες.οχι μεγαλλη ταχυτητα αλλα αρκετα σταθερη.το προβλημα ειναι οτι εδω πχ αθηνα σε ενα καφαο το 80 τις 100 των γραμμων που λεει ο λογος εχει adsl και μισθωμενα κτλ κτλ οποτε πολλες παρεμβολες συν οτι λογω εργων το καθε καλωδιο εχει κοπει 100 φορες.ενω στην επαρχια τα πραγματα ειναι καπως καλυτερα ειδικα σε απομακρυσμενα μερη.κανεις δενσκαβει για τιποτα οι μισοιδεν εχουν καν τηλεφωνο.ολα κομπλε..και β.ανδεν του δωσουν δεν θα το μαθουμε αν θα παιξει σταθερα.αλλα προκειμενου να παιζει με δορυφορικα κτλ ακομα και 1 Mbit να εχει θα ηταν μια χαρα αφου δεν υπαρχει ογκοχρεωση και επειδη καποιος ειναι εκτος πολης,τι δεν μπορει να εχει αξιοπρεπες ιντερνετ και σταθερο; δεν αξιζει οικονομικα εκει ειναι το θεμα.ακομα και μια κολωνα ειναι κοστος ειδικα αν δεν μπορει να παει στον πελατη. Αυτά τα προβλήματα έχουν τα αυθαίρετα... Υπάρχουν 3G/4G δίκτυα, δορυφορικό κλπ Δεν μπορείς να υποχρεώσεις όμως κάποιον να κάνει επένδυση κάμποσες χιλιάδες ευρώ για να του δίνεις 30 ευρώ το μήνα... Μπορείς όμως να κάνεις το αντίθετο και να πληρώσεις κάμποσες χιλιάδες το μήνα και να πάρεις FTTΗ... δεν ειναι θεμα αυθαιρετων αφου πλεον τα αυθαιρετα γινονται νομιμα.εκτος αν εννοεις των σπιτιων που ειναι στη μεση του πουθενα.αλλα αν το θεμα ειναι μια δυο κολωνες και οχι 22 κολωνες τοτε ?????το θεμα ειναι αυτο που ειπες οτι δεν θα βγαλουν τα λεφτα που θα ριξουν.απλα το 3g/4g δορυφορικο εχει πχ μεγαλο κοστος,μεγαλο Ping,Ογκοχρεωση κτλ. για να μπει ο οτε στην διαδικασία να φτιάξει γραμμή σε εκτός πόλης ή απομακρυσμένη περιοχή θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι θα κάνει όσο μπορεί ταχύτερη αποπληρωμή της γραμμής. με λίγα λόγια δεν τον ενδιαφέρει αν εσύ και κάποιοι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση στο internet, σου λέει ότι για να φτιάξει την γραμμή θα πρέπει να έχει πχ.1000 αιτήσεις για σύνδεση. Από την άλλη όμως βρίσκει λεφτά να επενδύσει σε νέες γραμμές στην Ρουμανία παει οχι μονο ο οτε αλλα και ολες οι εταιρειες οπου υπαρχει κερδος και θα βγουν λεφτα.αυτο λενε και πολλα ατομα οτι γιατι ο οτε πχ δεν φτιαχνει ενα ακομα αστικο κεντρο για την ταδε περιοχη που εχει χαλια ιντερνετ.ολα ειναι θεμα κερδους.ασχετα τα ποσα εχει βγαλει ο οτε ποσες μιζες εχουν παιξει ποσα μας εχει φαει παντα θα κοιταει που παιζει το κερδος.αλλωστε ξερεις ποσα λεφτα πανε ολα τα αμαξια που ειναι με Leasing στο διοικητικο μεγαρο? Περιεργο πράγμα ο οτέ.. Φίλος καλός έχει ενα σπιτάκι πάνω στο βέρμιο στο ελεος του θεου μαζι με 5-6 γειτονες και έχουν όλοι νετ και τηλ και δεν μπορεί να βάλει στον ts ? Απλα να τονίσω οτι η γραμμη του έγινε την δεκαετία του 90 που δεν ειχε ξεπουληθεί ο οτέ. Ισως τότε να ηταν υποχρεωμένοι δεν ξερω αν εχουν οι γειτονες του.αυτο θελω να μαθω και εγω.αν εχουν ολοι οι υπολοιποι και ακουγονται ολες αυτες οι δικαιολογιες τοτε tragic.την δεκαετια του 90 ηταν υποχρεωμενοι αλλα τοτε ζηταγες τηλεφωνο και στο βαζαν μετα απο 2 χρονια
Κραστι Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 νομιζω οτι οι διπλα εχουν ιντερνετ,γιατι μια φορα ειχα πιασει απο laptop ενα Wifi,αλλα μια μπαρα και μετα χαθηκε. του ειπα να βαλει ενα κοστολογιο και μου λεει καπου στα 3000,αλλα και παλι δεν γινεται...αλλα και παλι εγω πιο πολυ θελω ADSL παρα σταθερο.αλλα δεν ξερω γιατι μου ειπε οτι βγαλαν ενα κανονα (ο οτε) εδω και 2 μηνες πως αν ειναι πανω απο 4 χλμ. να μην γινεται εργο o.O δεν καταλαβα ακριβως...μπορει να παω το σαββατο σε αυτους που εχουν ιντερνετ,να δω αν πιανουν σταθερο και καλο ιντερνετ και μετα στους γειτονες μου(που ειναι διπλα μου)να δω αν θελουν να βαλουν χρηματικο ποσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα