Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα εγινε η επιβεβαιωση καιιι περιμενω....να δω τωρα τι θα γινει...με βλεπω να περιμενω κανεναν μηνα παλι χωρις απαντηση τιποτα 

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο το forthnet Sat ,με δορυφορικο,κανει κατι καλο; αμα ειναι να μην πεδευομαι με οτε και ιστοριες

αστο σαν τελευταια λυση γιατι καποια απο αυτα ειναι ακριβα καποια αλλα εχουν ογκοχρεωση.στην αναγκη ναι το παιρνεις κανει δουλεια αλλα αμα μπορεις να βαλεις adsl και να εχεις απεριοριστο και ωραια pings κτλ γιατι να βαλεις δορυφορικο ?οποτε εφοσον εχεις 3g ακομα περιμενε λιγο μηπως και αλλαξει κατι και βλεπεις.

Δημοσ.

ναι αλλα με το 3G εχω αρχικη ταχυτητα στα 400-500kbps κατεβασμα , και μετα το οριο 30GB ,εχω στα 15,ενω με το δορυφορικο μετα τα 10 gb ,λεει οτι η ταχυτητα παει στα 259 kbps ...ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με χαλαει! αλλα με το pings ,για τα online games δεν ξερω τι παιζει και πως θα φορτωνουν οι σελιδας(facebook,youtube)

οσο για την τιμη,η forthnet το εχει 30 τον μηνα με δωρεαν εξοπλησμο,ενω στην cosmote δινω 50ευρω τον μηνα!!

Δημοσ.

ναι αλλα με το 3G εχω αρχικη ταχυτητα στα 400-500kbps κατεβασμα , και μετα το οριο 30GB ,εχω στα 15,ενω με το δορυφορικο μετα τα 10 gb ,λεει οτι η ταχυτητα παει στα 259 kbps ...ΚΑΘΟΛΟΥ δεν με χαλαει! αλλα με το pings ,για τα online games δεν ξερω τι παιζει και πως θα φορτωνουν οι σελιδας(facebook,youtube)

οσο για την τιμη,η forthnet το εχει 30 τον μηνα με δωρεαν εξοπλησμο,ενω στην cosmote δινω 50ευρω τον μηνα!!

με youtube facebook δεν εχεις θεμα γιατι ειναι μεχρι να αρχιζει να κανεει buffering.το προβλημα ειναι στα games που δεν φορτωνει απλα αλλα ειναι ανταλλαγη μπρος πισω συνεχεια και σε skype θα εχεις ενα μικρο delay.ανδεν γινει κατι με τον οτε τοτε ναι go for it.

oonline games τα ξεχνας.το 3g νομιζω εχει μικροτερο Ping αν θυμαμαι καλα.

με 500ms ping δεν παιζεις Online παιχνιδι ειδικα με μαχες.θα πατας να στριψει ο παιχτης και θα το κανει μετα απο μισο δεπτερολεπτο

Δημοσ.

δυστηχως παιζω συχνα παιχνιδια,σαν παιδι και γω.

τωρα πιανω(με χαμηλες ταχυτητες γιατι πανε τα 30gb) 95ms,οπως και στην αρχικη ταχυτητα.δεν θελω να ειμαι με 700αρι γιατι θα μου φωναζουν ολοι :P

Δημοσ.

δυστηχως παιζω συχνα παιχνιδια,σαν παιδι και γω.

τωρα πιανω(με χαμηλες ταχυτητες γιατι πανε τα 30gb) 95ms,οπως και στην αρχικη ταχυτητα.δεν θελω να ειμαι με 700αρι γιατι θα μου φωναζουν ολοι :P

κατο απο 400 δεν προκειται να εχεις με την καμια.στα 95 Ms παιζεις.στα 400-500 δεν παιζεις.και αν βαλουμε οτι ο server ειναι εξωτερικο το 500 θα το εχεις .οποτε περιμενε για adsl.

Δημοσ.

το θεμα ειναι να ερθουν οι τεχνικοι και να μου πουνε ποσο θα παει η κατασκευη ή αν θα ειναι δωρεαν!

οχι να περιμενω 1 μηνα,για να μαθω οτι την ακυρωσαν χωρις φωνη και ακροαση

Δημοσ.

δεν παιζει να μην γινεται...αφου η γραμμη τους παιρναει απο τον δρομο μου(εχω δειξη εικονα!) γιατι να μην το φερουν και μεσα.δηλαδη εμεις που μενουμε εκει,τι ειμαστε;

Δημοσ.

δεν παιζει να μην γινεται...αφου η γραμμη τους παιρναει απο τον δρομο μου(εχω δειξη εικονα!) γιατι να μην το φερουν και μεσα.δηλαδη εμεις που μενουμε εκει,τι ειμαστε;

ολα γινονται αμα ο ερμης ειναι αναδρομος πανω απο τον οτε:P

ελπιζω να μην στην κανουν reject μπας και βαλεις adsl και χαρεις λιγακι σαν ανθρωπος γιατι καλο τo 3g και το satellte αλλα οχι για μονιμα.αν ηξερες κανα γειτονα που να εχει θα ηταν μια λυση να στησετε κανα Link και να πληρωνεται μισο μισο το νετ.η να βαλει αυτος μια δευτερη γραμμη και να στην δινει με Link εσενα

Δημοσ.

χαχαχαχα ,για τους ταυρους,τη λεει;;;

με τους γειτονες δεν υπαρχει εποικηνωνια εδω και 5 χρονια νομιζω...και ναι θελω ενα adsl,γιατι δεν μπορω αλλο...καμοια φορα τσακονομαι με τον αδερφο μου για το πιος θα παρει το usb stick...μιση μερα εγω,μιση αυτος :P

Δημοσ.

χαχαχαχα ,για τους ταυρους,τη λεει;;;

με τους γειτονες δεν υπαρχει εποικηνωνια εδω και 5 χρονια νομιζω...και ναι θελω ενα adsl,γιατι δεν μπορω αλλο...καμοια φορα τσακονομαι με τον αδερφο μου για το πιος θα παρει το usb stick...μιση μερα εγω,μιση αυτος :P

οποτε την ξεχναμε και την λυση γειτονες.οποτε υπομονη.θα μπορουσες να παρεις ενα Mifi router για να μπαινετε και οι  2 μαζι.η ενα 3g router.

Δημοσ.

εχω σκεφτει για 3g router,αλλα αν μπαινουμε και οι 2 ταυτοχρονα,βλεπω τα 30 gb να φευγουν σε 1 βδομαδα :P

απλα το λεω για να εχετε και οι 2 ταυτοχρονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...