Κραστι Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 με κοσμοτε ειμαι εδω και 4 χρονια.καλες ταχυτητες αλλα ο περιορισμος με χαλαει
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παντως οπως ειπε και καποιος πιο πανω, υπαρχει περιπτωση στη μια πλευρα του δρομου καποιος να εχει ιντερνετ και στην απεναντι δηλαδη στα 3 μετρα να μη μπορει να παρει. Τα καλωδια ακολουθουν συγκεκριμενες πορειες. Δεν τα πεταμε απεναντι και οπως βολευουν......( γινεται και αυτο βεβαια αλλα ανεπισημα) οποτε ΝΑΙ προσπαθησε ξανα αλλα εχε στο νου σου να παρεις κανα στικακι κοσμοτε η οτι αλλο πιανει εκει πoυ εισαι να κανεις τη δουλεια σου......good luck ειπες την σωστη λεξη.ΕΠΙΣΗΜΑ. οπως επισημα ολα τα καφαο πρεπει να ειναι κλειστα. οπως επισημα τα καλωδια δεν πρεπει να ενωνονται εκτος ρεγκλετας. οπως επισημα τα box πρεπει να ειναι κλειστα οπως και τα xk. οπως επισημα τα box δεν πρεπει να στερεωνονται σε προσοψεις . και δεν ξερω ποσα αλλα επισημα.
Κραστι Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να πω ,πως παλι καλα που πηρα αποριψη.θα παρω αυριο να λυσω την παρεξηγηση και να εξηγησω που βρισκομαι ακριβως
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 πρεπει να πω ,πως παλι καλα που πηρα αποριψη.θα παρω αυριο να λυσω την παρεξηγηση και να εξηγησω που βρισκομαι ακριβως μακαρι το προβλημα να ειναι οτι καταλαβαν λαθος.αν και δεν τους ειπες οτι οι γειτονες διπλα εχουν?επισης οι γειτονες που θελουν να βαλουν δεν εχουν μιλησει με τον οτε για να βαλουν τοσο καιρο?αν πηγαν ο οτε τι τους ειπε? και πραγματι ο δρομος σου υπαρχει 2 φορες?
Κραστι Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 μακαρι το προβλημα να ειναι οτι καταλαβαν λαθος.αν και δεν τους ειπες οτι οι γειτονες διπλα εχουν?επισης οι γειτονες που θελουν να βαλουν δεν εχουν μιλησει με τον οτε για να βαλουν τοσο καιρο?αν πηγαν ο οτε τι τους ειπε? και πραγματι ο δρομος σου υπαρχει 2 φορες? Εχω μιλησει και ειπαμε να μοιρασουμε τα εξοδα οταν μας πουνε.και ναι ,ο δρομος μου υπαρχει και σε μια αλλη περιοχη.αμα την βαλω στο σιτε της οτε για διαθεσιμοτητα θα βγει 4 φορες.αλλα μου κανει απορια γιατι πριν απο καμια 12 χρονια μου ειχαν βγαλει κοστολογιο και τωρα οχι
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 α τοσο καλα.επισης αυτοι δεν ειχαν ζητησει τοσο καιρο τηλεφωνο/ιντερνετ?
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 α τοσο καλα.επισης αυτοι δεν ειχαν ζητησει τοσο καιρο τηλεφωνο/ιντερνετ? με κοσμοτε ειμαι εδω και 4 χρονια.καλες ταχυτητες αλλα ο περιορισμος με χαλαει Υπομονη ! ! !
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 οχι αυτος αλλα οι γειτονες εννοω τι εκαναν.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Το στικακια εχουν πέραση σε ολους εκει στην γειτονιά.
Κραστι Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 εκανα callback και τους ειπα τη εγινε με την διευθυνση και εκανα καινουργια με την ακριβης διευθυνση,τους ειπα να με παρουν οι τεχνικοι γιατι ειναι περιπλοκη η οδος και τους εβαλα σχολιο οτι ειναι κοντα σε μια λεωφορος.επισης εκανα αλλαγη του προγραμματος και τους ειπα αν μπορουν να με παρουν οι τεχνικοι αυτη την φορα γιατι δεν την βρισκουν αλλιως.τωρα περιμενουμε
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 για να δουμε τι θα δουμε.αντε good lucK αυτην την φορα.
Κραστι Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 τελικα τιποτα δεν εγινε!! πηγα σε ενα oteshop μιας και παιρνουσα,και μου ειπαν οτι δεν ειχε γινει ακυρωση και πως η παραγγελεια απο της 4/12 εχει σταματησει για ενα λογο! εκανα callback και μου ειπαν οτι δεν γινεται να κανουν αιτηση και πως πρεπει να ξανακανω online αιτηση...Πριν 4 μερες μου ειπαν οτι εκαναν καινουργια αιτηση,και τωρα μου λενε οτι δεν εγινε τιποτα; οκ...εκανα αιτηση ξανα σημερα και αυριο θα τους πω να ακυρωσουν την παλια..
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ελλας και οτε το γραφειοκρατικο μεγαλειο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα