poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν θελουν και οι αλλοι ιντερνετ και εναι τποτα νεαροι να δεις πως θα πανε.να μην θελουν καν τηλεφωνο και ιντερνετ και οι αλλοι δυσκολο.η εστω ας στειλουν ενα ομαδικο email.
orck Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Αυτο το θεμα ξεχειλιζει απο αμπελοφιλοσοφια. Poulinos εχεις ηδη δικασει και εκτελεσει τους υπαιτιους, χωρις να ξερεις την περιπτωση εχεις δωσει την λυση ηδη. Μπραβο σου.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 δεν δικασα κανεναν.οτι καποιοος παει ζηταει τηλεφωνο σε περιοχη που εχει ηδη τηλεφωνο και δεν τουν δινουν τι σημαινει?οτι ειναι μακρυα και πρεπει να περασουν καλωδιο για αυτον?οχι. μονο και μονο που καποιος απανταει οτι οκ δεν γινετε να μπει σημαινει πολλα.τι θα πει δεν γινεται?πρωτη φορα θα σκαφτει σημειο για να περαστει καλωδιο?πρωτη φορα θα μπει κολωνα για να δωσουν σε καποιον?πρωτη φορα θα γινει επαυξηση?anyway..ο καθενας οπως τα βλεπει.εγω λογω δουλειας που τρωω τον οτε στην μουρη τα βλεπω διαφορετικα. και δεν δινω λυσεις.δινω προτινωμενες λυσεις.εκτος αν εσυ θες ναπεις του τοπικ σταρτερ να δεχτει οτι δεν θα εχει τηλεφωνο ποτε οσο ειναισε εκεινο το σπιτι ουτε και ιντερνετ και οτι να μετακομισει.και οτι να δεχτει αυτο που του ειπαν χωρις νακανει τιποτε αλλο.οκ σας ευχαριστω που δεν μου δινετε τηλεφωνο και ιντερνετ το ετος 2014.δεν ζητησε ιντερνετ στην μεση του πουθενα.
Κραστι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 θα κανω μια προσπαθεια να παρω την δευτερα να δω αν μπορω να κλεισω ραντεβου να ΕΡΘΟΥΝ κατοπιν οδηγιες στο σπιτι μου να μου πουνε τη παει στραβα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 θα κανω μια προσπαθεια να παρω την δευτερα να δω αν μπορω να κλεισω ραντεβου να ΕΡΘΟΥΝ κατοπιν οδηγιες στο σπιτι μου να μου πουνε τη παει στραβα. Αστην την δευτέρα, από τρίτη
sphinxgr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Η κάθε κολόνα έχει κάπου 180€ . Σε γενικές γραμμές ΑΝ προβλέπεται, με χρέωση συνδρομητή να μπουν στύλοι, αυτοί είναι πλέον μέχρι 2. Στις περισσότερες των περιπτώσεων πλέον δεν μπαινουν ομως δεν δικασα κανεναν.οτι καποιοος παει ζηταει τηλεφωνο σε περιοχη που εχει ηδη τηλεφωνο και δεν τουν δινουν τι σημαινει?οτι ειναι μακρυα και πρεπει να περασουν καλωδιο για αυτον?οχι. μονο και μονο που καποιος απανταει οτι οκ δεν γινετε να μπει σημαινει πολλα.τι θα πει δεν γινεται?πρωτη φορα θα σκαφτει σημειο για να περαστει καλωδιο?πρωτη φορα θα μπει κολωνα για να δωσουν σε καποιον?πρωτη φορα θα γινει επαυξηση?anyway..ο καθενας οπως τα βλεπει.εγω λογω δουλειας που τρωω τον οτε στην μουρη τα βλεπω διαφορετικα. και δεν δινω λυσεις.δινω προτινωμενες λυσεις.εκτος αν εσυ θες ναπεις του τοπικ σταρτερ να δεχτει οτι δεν θα εχει τηλεφωνο ποτε οσο ειναισε εκεινο το σπιτι ουτε και ιντερνετ και οτι να μετακομισει.και οτι να δεχτει αυτο που του ειπαν χωρις νακανει τιποτε αλλο.οκ σας ευχαριστω που δεν μου δινετε τηλεφωνο και ιντερνετ το ετος 2014.δεν ζητησε ιντερνετ στην μεση του πουθενα. Δεν πρόσεξες τις λέξεις κλειδιά Αν προβλέπεται και Πλέον. Οι περιπτώσεις που έχεις συναντήσει στο παρελθόν (του τύπου βάζω 252 κολώνες να έχει υπηρεσία κάποιος και μετά του παρουσιάζονται συνέχεια προβλήματα κλπ) δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τις νέες.
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οι αλλες εταιριες δε βαζουν ε;;;; χαχαχα ΣΙΓΑ μη τρεχει ο οτε να βαζει γραμμες οπου πηγε και εχτισε ο καθενας μεσα στα βουνα και στα λαγκαδια.......Υποχρεωμενος ειναι; ΓΙΑΤΙ;ΑΠΟ ΠΟΤΕ; ΔΕΝ ειναι ΠΛΕΟΝ οργανισμος κοινης οφελειας......ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρια με οτι συνεπαγεται αυτο. Ο οτε θελει να δινει υπηρεσιες αλλα πρεπεινα τον συμφερει και αυτο εξαρταται απο πολλους παραγοντες. Βασικα αν ενδιαφερονται πολλοι θα κανει επεκτασηδικτυου. Αν καποιος πληρωσει στυλους και καποιος διπλανος ζητησει και αυτοςμεσα σε2 χρονια τηλ ο πρωτος λαμβανει πισω χρηματα απο αυτα πιυ ειχε δωσει αρχικα. Καικαι και...βαριεμαι να γραφω. Παντως η ιδιωτικοποιηση εχει παντα και καλα και κακα...... ΑΜΗΝΝΝΝΝΝΝ
Κραστι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μα δεν ειμαι σε βουνο! παραλιακα μενω.απλως δεν εχει μπει η γραμμη στον δρομο γιατι παλια ,το 1999 κανεις δεν ηθελε,και το κοστος ηταν καπου στα 4000ευρω(δραχμες) και δεν ειπα να μην πληρωσω,αλλα οχι και αποριψη χωρις να εχει γινει ραντεβου για να δουν που ειναι το σπιτι μου.
orck Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Πες μας μολις ερθουν και σου δωσουν απαντηση, εχουμε καταντησει γραφικοι να λεμε ο καθενας την εκδοχη του. Δεν θα αποφασιστει απο το φορουμ η τιμη
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 μα δεν ειμαι σε βουνο! παραλιακα μενω.απλως δεν εχει μπει η γραμμη στον δρομο γιατι παλια ,το 1999 κανεις δεν ηθελε,και το κοστος ηταν καπου στα 4000ευρω(δραχμες) και δεν ειπα να μην πληρωσω,αλλα οχι και αποριψη χωρις να εχει γινει ραντεβου για να δουν που ειναι το σπιτι μου.Οι τεχνικοι της περιοχης γνωριζουν τις αναγκες τις αποστασεις και τα ορια του δικτυου. Δεν κλεινουν ραντεβουδακια γιατι κοστιζουν σε χρονο οποτε και σε χρημα.....αν περιμενει ο καθε τεχνικος το νοικοκυρη η τη νυκοκυρα να ερθει απο τα προβατα η το γραφειο της ζητω που καηκαμε τη φαγαμε τη μερα. Αν δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπει το τηλεφωνο δε μπαινει στη διαδικασια ο τεχνικος να δωσει εξηγησεις διοτι πολλες φορες και ο πελατης ΔΕΝ θελει να καταλαβει και γινεται ο χαμος χωρις λογο.....αν δε μπαινει δε μπαινει απλα. Αφηστε προισταμενους βυσματα γνωστους και εξωγηινους και περιμενετε επεκταση.......οταν γινει εαν γινει."tip of the day" Να χτιζεται τα σπιτια σας κοντα σε κεντρο οτε.(Α)Ο τεχνικος πηγε και ειδε το σπιτι και εδωσε απορριψη και ας μην ενημερωθηκες,ειχε την ακριβη δ/ση απο την αιτηση) Β)Τελευταια ουτε με πληρωμη δε βαζει στυλους ο οτε.Μπορει να αλλαξει αυτο σε κανα μηνα,μπορει και ποτε, Sorry
Κραστι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 αποψη σου,αλλα εγω δεν θα το αφησω ετσι και οχι ,εχω δωσει την διευθυνση που στελνουν τους λογαριασμους και οχι την ακριβης ακριβης,γιατι δεν ηξερα οτι δεν θα με επερναν τηλεφωνο και το σπιτι μου δεν ειναι απομερο μερος,ειναι περικυκλωμενο απο γραμμη οτε,απλως δεν ετυχε να μπει στον δρομο που ειμαι απο παλια λογω οικονομικου
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Οι τεχνικοι της περιοχης γνωριζουν τις αναγκες τις αποστασεις και τα ορια του δικτυου. Δεν κλεινουν ραντεβουδακια γιατι κοστιζουν σε χρονο οποτε και σε χρημα.....αν περιμενει ο καθε τεχνικος το νοικοκυρη η τη νυκοκυρα να ερθει απο τα προβατα η το γραφειο της ζητω που καηκαμε τη φαγαμε τη μερα. Αν δεν υπαρχει πιθανοτητα να μπει το τηλεφωνο δε μπαινει στη διαδικασια ο τεχνικος να δωσει εξηγησεις διοτι πολλες φορες και ο πελατης ΔΕΝ θελει να καταλαβει και γινεται ο χαμος χωρις λογο.....αν δε μπαινει δε μπαινει απλα. Αφηστε προισταμενους βυσματα γνωστους και εξωγηινους και περιμενετε επεκταση.......οταν γινει εαν γινει."tip of the day" Να χτιζεται τα σπιτια σας κοντα σε κεντρο οτε. (Α)Ο τεχνικος πηγε και ειδε το σπιτι και εδωσε απορριψη και ας μην ενημερωθηκες,ειχε την ακριβη δ/ση απο την αιτηση) Β)Τελευταια ουτε με πληρωμη δε βαζει στυλους ο οτε.Μπορει να αλλαξει αυτο σε κανα μηνα,μπορει και ποτε, Sorry σε πολλες περιοχες υπαρχουν μπερδεματα με τις διευθυνσεις.ειτε δυο φορες η ιδια διευθυνση ειτε πολλες φορες ο ιδιος δρομος με διπλη αριθμηση. Δεν πρόσεξες τις λέξεις κλειδιά Αν προβλέπεται και Πλέον. Οι περιπτώσεις που έχεις συναντήσει στο παρελθόν (του τύπου βάζω 252 κολώνες να έχει υπηρεσία κάποιος και μετά του παρουσιάζονται συνέχεια προβλήματα κλπ) δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση με τις νέες. δεν καταλαβα να πω την αληθεια τι σχεση εχει με το quote post Μου.επειδη ειπα οτι παλια ζηταγαν πολλα λεφτα και τωρα δεν ισχυει.το εχω γραψει οτι τα παραδειγματα αυτα ειναι σχετικα παλια διοτι εχουν ανοιχτει ελαχιστα θεματα στο Insomnia ως τωρα για θεμα κολωνας.μετα βιας 2 θεματα θυμαμαι και απλα ειπα οτι στον εναν ειχαν ζητησει πολλα λεφτα.δεν ξερω τι ισχυει τωρα ή ποιος θα τα πληρωσει 'η ποσες κολωνες χρειαζεται κτλ.απλα εγω του προτεινα να παει απο εκει αφου εφαγε πορτα ειτε μονος του ειτε με αλλους που θελουν τηλεφωνο/ιντερνετ να μιλησει με προισταμενο.και αν φαει και απο εκει πορτα οκ να κινηθει με εεττ.γιατι οπως λεει τα διπλα ατομα εχουν.δεν ειναι οτι ειναι το τελευταιο σπιτι στο βουνο και ειναι μονος του και ζηταει γραμμη απο 2km πιο κατω που ειναι ο τελευταιος πελατης.
ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παντως οπως ειπε και καποιος πιο πανω, υπαρχει περιπτωση στη μια πλευρα του δρομου καποιος να εχει ιντερνετ και στην απεναντι δηλαδη στα 3 μετρα να μη μπορει να παρει. Τα καλωδια ακολουθουν συγκεκριμενες πορειες. Δεν τα πεταμε απεναντι και οπως βολευουν......( γινεται και αυτο βεβαια αλλα ανεπισημα) οποτε ΝΑΙ προσπαθησε ξανα αλλα εχε στο νου σου να παρεις κανα στικακι κοσμοτε η οτι αλλο πιανει εκει πoυ εισαι να κανεις τη δουλεια σου......good luck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα