Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παλιότερα έμπαιναν όσες κολώνες χρειάζονταν με χρέωση πελάτη. (μια /50μέτρα). Οπότε ναι είναι πιθανό αν ήθελε 20 κολώνες να χρειαζόταν 4000€ ξέρω γω.

δεν ηξερα οτι εχει αλλαξει κατι τωρα με τις κολωνες.σπανια βλεπεις τετοιο  θεμα και το τελευταιο που θυμαμαι ηταν πριν αρκετο καιρο.αν εχω πετυχει 2 θεματα τετοια ως τωρα θα ειναι θαυμα.απλα μου ειχε μεινει που του ειχαν ζητησει μεγαλο ποσο και του ειχαν πει οτι θα πληρωσει και αυτες που υπαρχουν ηδη  και κατι τετοια κουφα τελειως.και ειχε βγει μεγαλο ποσο.anyway.ας μας πει ο τοπικ σταρτερ και ελπιζω να μην του πεσουν τα μαλλια γατι δεν ειναι καιρος για τετοια εξοδα.

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

προσπαθω να επικοινωνησω με οτε μεσω απο την ιστοσελιδα και μου λενε να παρω εναν αριθμο...εγω δεν εχω σταθερο και η καρτα ειναι μετρημενη! ψαχνω τωρα τροπο  :fear:

Δημοσ.

προσπαθω να επικοινωνησω με οτε μεσω απο την ιστοσελιδα και μου λενε να παρω εναν αριθμο...εγω δεν εχω σταθερο και η καρτα ειναι μετρημενη! ψαχνω τωρα τροπο  :fear:

μην περιμενεις να επικοινωνησεις με email:P

ουτε μην παρεις απο το κινητο.ειτε πηγαινε σε κανα φιλο η σε κανα καρτοτηλεφωνο εκτος αν εχεις τιποτα δωρεαν προς σταθερα απο το κινητο σου

Ειπα να παρω σημερα τηλεφωνο και μου λενε να παρω το συνεργειο της περιοχης μου για να δουνε τη θα γινει...ΕΛΕΟΣ  :shock:

ναι πηγαινε απο τον οτε της περιοχης διοτι αυτοι θα κανουν οτι κανουν .ενω αμα παρεις τηλεφωνο μαλλον θα μιλησεις με τιποτα ατομα γενικων καθηκοντων και θα πρεπει αυτοι να σε περασουν σε κανα συνεργειο.οποτε πηγαινε μια βολτα απο τον οτε και λογικα θα μιλησεις με κανα προισταμενο.ενημερωσε μας τι εγινε τελικα.

Δημοσ.

θα παρω αυριο κατα της 8 τηλεφωνο σε τεχνικο για να κλεισω ραντεβου.

Οσο για την καρτα,χρησιμοποιησα αυτην την προσφορα του Cosmote xmas gifts και πηρα 100λεπτα και εκανα την κλειση.

Θα ενημερωσω παλι αυριο :)

EDIT: Η μαλλον σημερα :P

Δημοσ.

θα παρω αυριο κατα της 8 τηλεφωνο σε τεχνικο για να κλεισω ραντεβου.

Οσο για την καρτα,χρησιμοποιησα αυτην την προσφορα του Cosmote xmas gifts και πηρα 100λεπτα και εκανα την κλειση.

Θα ενημερωσω παλι αυριο :)

EDIT: Η μαλλον σημερα :P

τα χαπια για την πιεση παρτα απο αυριο.αν σου πουν το κοστος για τις κολωνες να μην παθεις το εγκεφαλικο χρονιαρες μερες.αν και δεν ξερω αν θα στο πουν αυριο η θα ερθουν για αυτοψια.

Δημοσ.

παιρνω σημερα τηλεφωνο και τους λεω οτι εκανα νεα παραγγελεια για συνδεση,τους δινω τον αριθμο και μου λενε οτι η αιτηση εχει απορριφθη γιατι παιρναει τα 200 μετρα στο box...και τους λεω πως γινεται αυτο,ενω ο επομενος πιο πανω δρομος που χωριζει τον δικο μου για ενα οικοπεδο να εχει ....Το θεμα ειναι ως εξης: υπαρχουν 3 δρομοι...ο 1ος εχει οτε,ο 2ος,εγω δηλ,δεν εχω,και ο 3ος παιρνει απο τον 1ο μεσω απο στυλους και εμενα μου λεει οτι δεν γινεται....τι μπορω να κανω; μπορω να κανω επαναξεταση του θεματος απο αλλο τεχνικο συνεργειο; το αλλο ειναι πως πιστευω οτι εχουν μπερδεψει τους δρομους γιατι νομιζω υπαρχει κιαλλη οδος σαν την δικια μου.....

Δημοσ.

παιρνω σημερα τηλεφωνο και τους λεω οτι εκανα νεα παραγγελεια για συνδεση,τους δινω τον αριθμο και μου λενε οτι η αιτηση εχει απορριφθη γιατι παιρναει τα 200 μετρα στο box...και τους λεω πως γινεται αυτο,ενω ο επομενος πιο πανω δρομος που χωριζει τον δικο μου για ενα οικοπεδο να εχει ....Το θεμα ειναι ως εξης: υπαρχουν 3 δρομοι...ο 1ος εχει οτε,ο 2ος,εγω δηλ,δεν εχω,και ο 3ος παιρνει απο τον 1ο μεσω απο στυλους και εμενα μου λεει οτι δεν γινεται....τι μπορω να κανω; μπορω να κανω επαναξεταση του θεματος απο αλλο τεχνικο συνεργειο; το αλλο ειναι πως πιστευω οτι εχουν μπερδεψει τους δρομους γιατι νομιζω υπαρχει κιαλλη οδος σαν την δικια μου.....

οταν ο αλλος δεν θελει να ασχοληθει πως φαινεται.ξαναπηγαινε και πιασε προισταμενο.συνηθως χωρις να ειναι νομος καποιες φορες ο οτε προσπαθει να μην περναει καλωδια απο την μια πλευρα του δρομου στην αλλη.μηπως για αυτο σου εριξε ακυρο γιατι τα καλωδια περνανε απο την απεναντι πλευρα του δρομου απο εσενα?αλλιως πες του τεχνικου τι παιζει και μηπως εχει μπερδεψει την οδο.τωρα αν στο ειπε χωρις καν να παει να δεει εκει απλα ελεος.εκτος αν θυμαμαι μεχρι και την τελευταια κολωνα απεξω.

αλλιως σε βλεπω να στελνεις σε καμια εεττ αν και ο οτε και εκει θα βρει τροπο να την σκαπουλαρει η να σου πει οτι πληρωσε για κολωνες.

και πες οτι οκ δεν γινεται να παρεις απο αυτους .γιατι δεεν σου ειπε για νεα κολωνα εστω και αν υπαρχε κοστος.τι θα πει δεν γινεται?δηλαδη εσυ δεν δικαιουσαι να βαλεις ποτε τηλεφωνο?με βαση το θεμα τηλεφωνου ανετα στελνεις εεττ οτι κοινως αρνουνται να σου βαλουν τηλεφωνο εστω και με κοστος.

Δημοσ.

τι να πω...εκανα callback χθες και μου λενε να παρω το 13888...αλλα δεν εχω τωρα σταθερο να βρω και καρτα,δεν και ετσι εστειλα ενα εμαιλ μπας και γινει τιποτα...αυτο με την εεττ,τι εννοεις; επισης θα πω αν γινεται να ερθει τεχνικος στο σπιτι μου και να μιλησω με αυτον...οχι να παει οπου θελει αυτος.

CoAql80.png ετσι παει η γραμμη

Δημοσ.

τι να πω...εκανα callback χθες και μου λενε να παρω το 13888...αλλα δεν εχω τωρα σταθερο να βρω και καρτα,δεν και ετσι εστειλα ενα εμαιλ μπας και γινει τιποτα...αυτο με την εεττ,τι εννοεις; επισης θα πω αν γινεται να ερθει τεχνικος στο σπιτι μου και να μιλησω με αυτον...οχι να παει οπου θελει αυτος.

CoAql80.png ετσι παει η γραμμη

κανονικα ναι αμα ειναι ετσι θα πρεπε να μπορουν να σου δωσουν.καταγγελια στην εεττ εννοω.αλλα πριν φτασεις εκει η μιλα με τεχνικο η μιλα με προισταμενο κτλ μπας και βγει ακρη.

Δημοσ.

τι αλλο να πω με το τεχνικο?πηρα και μου λενε αποριφθηκε.περιμενω απαντηση απο την οτε μεχρι δευτερα και μετα βλεπω.εξακολουθω να πιστευω οτι κανανε την οδος λαθος

Δημοσ.

τι αλλο να πω με το τεχνικο?πηρα και μου λενε αποριφθηκε.περιμενω απαντηση απο την οτε μεχρι δευτερα και μετα βλεπω.εξακολουθω να πιστευω οτι κανανε την οδος λαθος

μπορει και με αυτο.μπορει να μην θελουν να μπλεξουν παραπανω διοτι θα πρεπει να παει εργολαβια για να μπει κολωνα και να περαστει καλωδια κτλ.και ολα αυτα για ενα πελατη......

με αλλον τεχνικο να του εξηγησεις τι γινετε αμα ο συγκεκριμενος δεν καταλαβε η δεν θελει να ασχοληθει.αλλιως μετα εεττ.ελεος 2014 να μην μπορεις να βαλεις τηλεφωνο και διπλα να εχουν οι αλλοι επειδη ο οτε παιζει ακομα σαν δημοσιο.

Δημοσ.

δεν ειμαι μονο εγω που θελω να βαλω τηλεφωνο...υπαρχουν και αλλοι κατοικη διπλα μου.απλως τωρα δεν ξερω τι να κανω...τελικα θα παρω την δευτερα αν μπορω να κλεισω ραντεβου αλλιως θα κανω καταγγελεια.

Δημοσ.

πηγαιντε ολοι μαζι μια βολτα απο τον προισταμενο στον τοπικο οτε να το συζητησετε.

αν δεν βγει ακρη οκ μετα στελνετε εεττ ολοι μαζι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...