Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμμ ακουστε τωρα...σημερα πηρα την μητερα μου τηλεφωνο(επειδη ειμαι ανηλικος) και της ειπαν οτι θα κανουν πρωμετρηση και θα κοστολογισουν το εργο..εεε?ο προισταμενος μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει,και τωρα με παιρνουν τηλεφωνο; εμενα δεν με χαλαει,αλλα οκ...

• Απαντ. 147
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χμμ ακουστε τωρα...σημερα πηρα την μητερα μου τηλεφωνο(επειδη ειμαι ανηλικος) και της ειπαν οτι θα κανουν πρωμετρηση και θα κοστολογισουν το εργο..εεε?ο προισταμενος μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει,και τωρα με παιρνουν τηλεφωνο; εμενα δεν με χαλαει,αλλα οκ...

οτι να νε τελειως ο οτε.μηπως θα ζητησουν και φακελακι στο τελος?:P

Δημοσ.

πηγαιντε ολοι μαζι μια βολτα απο τον προισταμενο στον τοπικο οτε να το συζητησετε.

αν δεν βγει ακρη οκ μετα στελνετε εεττ ολοι μαζι.

κατα 99% ο προισταμενος θα ειναι ο Καλυβατσης

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξερει κανεις αν μπορω να ζητησω κοστολογιο για να μπει η γραμμη; πηγα σημερα στο τοπικο καταστημα να ρωτησω,και μου ειπαν να παρω το τεχνικο τμημα οτε για να δω.

Δημοσ.

κατα 99% ο προισταμενος θα ειναι ο Καλυβατσης

εεεεε όχι και προιστάμενος ο καλυβάτσης ....διευθυντής και μάλιστα γενικός στον οτε  :wacko:  :huh:  το λέει ξεκάθαρα στο βιντεάκι του Α.Μ.Α.Ν. ΟΤΕ  :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

και εγω μετα/σα στα σπατα και δεν εχουν ιντερνετ εδω σε 3-4 πολυκ/ες απο το 2009 γιατι θελει λεει αναβαθμιση δυκτιου!!εμενα με κοροιδεψε ο ιδιοκτιτης οτι ειναι ολα κομπλε...δεν ξερω τι να κανω ειναι το 2 σπιτι που αλλαζω σε ενα χρονο δεν μπορω παλι να αλλαξω...ειμαι και αρρωστος με το ps3 on line και εχω φρικαρει

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...