Κραστι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Χμμ ακουστε τωρα...σημερα πηρα την μητερα μου τηλεφωνο(επειδη ειμαι ανηλικος) και της ειπαν οτι θα κανουν πρωμετρηση και θα κοστολογισουν το εργο..εεε?ο προισταμενος μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει,και τωρα με παιρνουν τηλεφωνο; εμενα δεν με χαλαει,αλλα οκ...
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Χμμ ακουστε τωρα...σημερα πηρα την μητερα μου τηλεφωνο(επειδη ειμαι ανηλικος) και της ειπαν οτι θα κανουν πρωμετρηση και θα κοστολογισουν το εργο..εεε?ο προισταμενος μου ειπε οτι δεν μπορει να μπει,και τωρα με παιρνουν τηλεφωνο; εμενα δεν με χαλαει,αλλα οκ... οτι να νε τελειως ο οτε.μηπως θα ζητησουν και φακελακι στο τελος?
Κραστι Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 φακελακι για να γινει το εργο? ολα γινονται στην ελλαδα
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 φακελακι για να γινει το εργο? ολα γινονται στην ελλαδα αμαν - οτε.αυτο το video τα λεει ολα.
Snolly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 πηγαιντε ολοι μαζι μια βολτα απο τον προισταμενο στον τοπικο οτε να το συζητησετε. αν δεν βγει ακρη οκ μετα στελνετε εεττ ολοι μαζι. κατα 99% ο προισταμενος θα ειναι ο Καλυβατσης
poulinos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 κατα 99% ο προισταμενος θα ειναι ο Καλυβατσης who is he? καλο αυτο ή κακο?
Κραστι Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 τωρα περιμενω την εκθεση,οπως ειπε,για το κοστος.μεχρι να βγει,να παει κεντρικα και ολα αυτα...καμια 20αρια μερες θα φυγουν
Κραστι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ξερει κανεις αν μπορω να ζητησω κοστολογιο για να μπει η γραμμη; πηγα σημερα στο τοπικο καταστημα να ρωτησω,και μου ειπαν να παρω το τεχνικο τμημα οτε για να δω.
sphinxgr Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Θα κάνεις αίτηση για νεα σύνδεση και θα σε ενημερώσουν σχετικά.
ntabala Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 κατα 99% ο προισταμενος θα ειναι ο Καλυβατσης εεεεε όχι και προιστάμενος ο καλυβάτσης ....διευθυντής και μάλιστα γενικός στον οτε το λέει ξεκάθαρα στο βιντεάκι του Α.Μ.Α.Ν. ΟΤΕ
vasilis.lok Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 και εγω μετα/σα στα σπατα και δεν εχουν ιντερνετ εδω σε 3-4 πολυκ/ες απο το 2009 γιατι θελει λεει αναβαθμιση δυκτιου!!εμενα με κοροιδεψε ο ιδιοκτιτης οτι ειναι ολα κομπλε...δεν ξερω τι να κανω ειναι το 2 σπιτι που αλλαζω σε ενα χρονο δεν μπορω παλι να αλλαξω...ειμαι και αρρωστος με το ps3 on line και εχω φρικαρει
Κραστι Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Μεχρι σημερα τιποτα....Σκεφτομαι να κανω καταγγελια στην ΕΕΤΤ,αλλα δεν ειμαι σιγουρος πως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα