Κραστι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα! Ειχα ξεκινησει ενα παλιο θεμα για οτε και αυθαιρετο και επιτελους τωρα που το σπιτι ειναι νομιμοποιημενο εκανα και αιτηση στον οτε Εκανα αιτηση την τεταρτη 4/12 και μου ειπαν 10 μερες θα με παρουν...Τηλεφωνησα την Τεταρτη που περασε και μου ειπαν οτι αργουν καμια φορα και οκ,συνεχιζουμε την αναμονη! Η ερωτηση μου ειναι,η γραμμη της οτε για να ερθει σπιτι σου,χρεωνεσαι; Οι κολωνες χρεωνονται;
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα! Ειχα ξεκινησει ενα παλιο θεμα για οτε και αυθαιρετο και επιτελους τωρα που το σπιτι ειναι νομιμοποιημενο εκανα και αιτηση στον οτε Εκανα αιτηση την τεταρτη 4/12 και μου ειπαν 10 μερες θα με παρουν...Τηλεφωνησα την Τεταρτη που περασε και μου ειπαν οτι αργουν καμια φορα και οκ,συνεχιζουμε την αναμονη! Η ερωτηση μου ειναι,η γραμμη της οτε για να ερθει σπιτι σου,χρεωνεσαι; Οι κολωνες χρεωνονται; και δεν θες να μαθεις τις τιμες ........
dimopou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα! Ειχα ξεκινησει ενα παλιο θεμα για οτε και αυθαιρετο και επιτελους τωρα που το σπιτι ειναι νομιμοποιημενο εκανα και αιτηση στον οτε Εκανα αιτηση την τεταρτη 4/12 και μου ειπαν 10 μερες θα με παρουν...Τηλεφωνησα την Τεταρτη που περασε και μου ειπαν οτι αργουν καμια φορα και οκ,συνεχιζουμε την αναμονη! Η ερωτηση μου ειναι,η γραμμη της οτε για να ερθει σπιτι σου,χρεωνεσαι; Οι κολωνες χρεωνονται; άμα είναι μόνο για σένα χρεώνεσαι . πάρε τους τηλ να μάθεις τις χρεώσεις αλλά πρώτα πιες ένα ουίσκι να χαλαρώσεις γτ είναι λίγο τσουχτερές οι τιμές από ότι έχω ακούσει . 1
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ενας αλλος του ειπαν κατι τετραψηφια νουμερα για 4-5 κολωνες που ηθελε.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ενας αλλος του ειπαν κατι τετραψηφια νουμερα για 4-5 κολωνες που ηθελε. 5 κολόνες ειναι κοντά 1χλμ εκτος αστικής περιοχής, ποιος θα τα πληρώσει, μήπως κάποιος αλλος παροχος το κανει τζάμπα?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 5 κολόνες ειναι κοντά 1χλμ εκτος αστικής περιοχής, ποιος θα τα πληρώσει, μήπως κάποιος αλλος παροχος το κανει τζάμπα? 4-5 κολωνες παντως στην καλλιτεχνουπολη ειναι λιγοτερο απο 500 μετρα.που μιλαμε για εκτος αστικης περιοχης και μιλαω για σημειο που δεν εχει σπιτια.δηλαδη πηγαινοντας προς καλυτεχνουπολη.κανεις δεν το κανει τζαμπα.απλα απο την αλλη το να πεις του αλλου οτι αν θες τηλεφωνο δωσε και 2000-3000 ευρω για τις κολωνες ενταξει ειναι too much.απλα ο οτε το βλεπει και απο αλλη πλευρα.οτι θα δωσει οσα δωσει σε συνεργειο για τις κολωνες και οτι μετα ο πελατης μπορει να παει σε παροχο οποτε ο οτε θα παιρνει 3-4 ευρω το μηνα ποσο κοστιζει η γραμμη .οποτε τα λεφτα που εβαλε δεν θα τα βγαλει απλα ποτε. 1
Κραστι Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 το μονο που μπορω να πω ειναι οτι υπαχει γραμμη στον απεναντη δρομο που θα μπορουσαν να τραβηξουν ανετα πιστευω,και υπαρχει μετα κολωνες σε εναν κεντρικο δρομκο.Εγω ειμαι μεσα σε ενα στενο αυτου του κεντρικου δρομου και η αποσταση δεν νομιζω να ξεπερναει τα 200 μετρα. τελος ζω παραλιακα - αττικη.
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 θα το μαθεις στην πραξη.γιατι οτι και να λεμε εμεις θα ειναι θεωρια.
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη αλλα δεν ειναι ευθύνη του οτε να σου δώσει τηλέφωνο τι σχέση εχεις εσυ να πληρώσεις τι κολώνες που θα περάσει την γραμμή ? τοτε αν ειναι ετσι να τις νοικιάζεις κιολας αφου ειναι ουσιαστικά δικες σου .... ελεος 1
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Συγνώμη αλλα δεν ειναι ευθύνη του οτε να σου δώσει τηλέφωνο τι σχέση εχεις εσυ να πληρώσεις τι κολώνες που θα περάσει την γραμμή ? τοτε αν ειναι ετσι να τις νοικιάζεις κιολας αφου ειναι ουσιαστικά δικες σου .... ελεος και ομως κατα καιρους θα δεις θεματα που πηγαν στον οτε για νεα γραμμη και ο οτε τους λεει οκ θα πληρωσεις 2000 ευρω γιατι πρεπει να μπουν κολωνες.τωρα αν ειναι σωστο η οχι να τα πληρωσει ο καταναλωτης αυτη ειναι αλλη ιστορια.
orck Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ειναι πλεον μια ιδιωτικη εταιρια και οχι μια ΔΕΚΟ. Οι ιδιωτικες εταιριες εχουν σκοπο το κερδος, ναι το κερδος εχει σαν σκοπο και οι εταιριες που δουλευουμε ολοι μας, οι ΔΕΚΟ εχουν σκοπο την κοινη ωφελεια.Θα βολευε καλυτερα εαν μια εταιρια ζηταγε υπογραφη συμβολαιου για 30-40 χρονια εως οτου να γινει αποσβεση. 1
SPANK Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Ιδιωτική εταιρία οκ αλλα μπορω αμα θέλει πχ να επιλέξω αλλη οπως forthnet για το τηλέφωνο μου αλλα και παλι τις κολόνες θα πρέπει να την πληρώσω / επιβαρυνθώ στον οτε .....
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 αν κανει αιτηση σε αλλο παροχο και δεν υπαρχουν οι κολωνες απλα η αιτηση θα φαει Reject οτι δεν μπορει να κατασκευαστει ο βρογχος.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Το συγκεκριμένο θεμα που συζητάτε δεν ειναι θεμα δεκο ή ιδιωτικής εταιρείας, αυτο ίσχυε και ισχύει αν ο συνδρομητής είναι εκτός αστικού ιστού. Το ίδιο ισχύει και για την παροχή ρεύματος στην δεη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα