pedrojay Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Πολύ λίγο τα άκουσα,δεν έχω προλάβει καν να δω ταινία ολόκληρη ή να ακούσω λίγο μουσική με την ησυχία μου.Δεν έχω προλάβει ουτε να ρυθμισω τον ενισχυτή για να τα φέρω στα μέτρα μου.Αλλά μια χαρά μου φάνηκαν,δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις και δεν εχω εμπειρία από "σοβαρό" σύστημα για να συγκρίνω. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγορά,για το δικό μου φτωχό συστηματάκι-φρανκενσταιν είναι αναζωογόνηση όπως και να έχει.Δεν νομίζω όποιος έκανε συνειδητοποιημένη αγορά να έχει παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snb Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ παρέλαβα χτες Τετάρτη, δεν έχω προλάβει όμως να τα εγκαταστήσω ακόμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τι έγινε,δεν παρέλαβε κανένας άλλος ακόμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τίποτα ακόμα. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν απόθεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Τι έγινε,δεν παρέλαβε κανένας άλλος ακόμα; Εγώ παρέλαβα την παρασκευή.. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά την πέμπτη πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται. Τα ηχεία είναι πολύ καλά..Τα έχω βάλει στον pioneer vsx916 και έχω και subwoofer yamaha 10". Πολύ καλή αγορά για τα λεφτά τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Tελικα το στοκ εξαντληθηκε οριστικα, να μπει δηλαδη κανα "τελος" στον τιτλο τουλαχιστον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Και εγώ στο περίμενε είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kob6931 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Χθές παρέλαβα κι'εγώ.... Ολοκαίνουργια, χωρίς ίχνος σκόνης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα ήρθε και σε μένα το μεηλ ότι τα έστειλαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Σήμερα παρέλαβα. Το πρόβλημα μου είναι τώρα... τι να τα κάνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Χειμώνας έρχεται, τζάκι δεν έχεις;... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Έχω αλλά που λεφτά για ξύλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 ριξε τα ελταξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosfp Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Οκ αλλά που λεφτά για ηχεία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μα ειπες ότι ηχεια δεν χρειαζεσαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα