Προς το περιεχόμενο

Eltax Experience 5-Pack 139€ @ΜΜ Συγγρού

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα ηχεία τα έχω με έναν Denon avr-x1000. Οι ραδιοενισχυτές των 200€ τα οδηγούν άνετα. Σε παλαιότερο ποστ σε αυτό το thread εξηγώ αναλυτικά τα περί ήχου, ποιότητας κατασκευής κτλ.

Να προσθέσω έτσι κομπογιαννίτικα, τα ηχεία θα παίξουν καλύτερα από οποιοδήποτε all-in-one 5.1 και χειρότερα από οποιαδήποτε descent floorstanding των 250+ €.

Παίρνοντας έναν Yamaha RX-V377 πχ.  με συνολικό κόστος κάτι παραπάνω από 300€ (ενισχυτής και ηχεία) φτιάχνεις σύστημα που απλά ξεφτιλίζει οποιοδήποτε all-in-one σε όλους τους τομείς. Τα έχω ακούσει με τον συγκεκριμένο και το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο. 

ΥΓ. Μακριά από τον φθηνό Pionner

Το έχω ψήσει να τα παραγγείλω. Είμαι έτοιμος με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Δεν είχα κάποιο 5.1 σύστημα μέχρι τώρα και νομίζω θα με υπερκαλύψει σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης :P

και δε νομίζω να κάνω άλλη αναβάθμιση μελλοντικά, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αλλά θέλω να έχω έναν αξιοπρεπή ήχο γενικά, γι'αυτό και μου αρέσουν σαν επιλογή φτηνή και καλή. Καλά το σκέφτομαι; :P

Ενισχυτής να τα συνοδεύσει ποιον προτείνετε φτηνό vfm; κάτι αντίστοιχο με τα ηχεία δηλαδή

Τον Yamaha RX-V377; Κάποιον άλλον σε αυτά τα χρήματα περίπου; Και φτηνότερα δεν μας πειράζει :P

Sub δεν χρειάζεται πιστεύετε για δωμάτιο ~15τ.μ.;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν ξαναδιαβάζω τις προσφορές σας..... μας έχετε καταστρέψει.....

Έλα να μεζέψουμε υπογραφές να το κλείσουμε το section των προσφορών.. :devil:

Μας έχει καταστρέψει οικονομικά αλλά και ψυχολογικά!!!  :D

Και εγώ τα παράγγειλα. Από ότι διάβασα είναι vfm σαν σύστημα οικιακού κινηματογράφου και χωρίς subwoofer, δεν ξέρω τι λέει σαν stereo (μόνο τα δύο μπροστινά). Μπορεί να μας φωτίσει κάποιος που ήδη τα έχει ? Κάποια πρόταση για ενισχυτή. 

Ακομα και συστηματα μεγαλυτερης αξιας/ποιοτητας χρησιμοποιουν subwoofer.

Δεν ειναι τυχαιο που για πολλους το subwoofer θεωρειται η μεγαλυτερη εξελιξη στο home cinema στο κομματι του ηχου τα τελευταια 30 χρονια.

Αγοραστε τα ηχεια και οταν μπορειτε αγοραστε ενα 8" , 10" η και μεγαλυτερο subwoofer (αναλογικα παντα με το χωρο) για να ακουσετε αλλα το κυριοτερο να νιωσετε τη διαφορα.

http://www.aperionaudio.com/blog/why-do-i-need-a-subwoofer

Τι γίνεται; μπας και φάμε κάνα άκυρο;

παράδοση σε 1 ημέρα έλεγε και έχουν περάσει αρκετές..

Σχολίασα κάτι προχθές όταν η τιμή ήταν 119 (κάπου πήρε το μάτι μου ότι κάποιος τα πήρε και ήταν εκθεσιακά-ανοιχτά). Γι αυτό και τελικά δεν τα χτύπησα.Όσοι έχετε κάνει παραγγελία ψάξτε το εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει.

Το έχω ψήσει να τα παραγγείλω. Είμαι έτοιμος με το δάχτυλο στη σκανδάλη

Δεν είχα κάποιο 5.1 σύστημα μέχρι τώρα και νομίζω θα με υπερκαλύψει σε σχέση με τα ηχεία της τηλεόρασης :P

και δε νομίζω να κάνω άλλη αναβάθμιση μελλοντικά, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά αλλά θέλω να έχω έναν αξιοπρεπή ήχο γενικά, γι'αυτό και μου αρέσουν σαν επιλογή φτηνή και καλή. Καλά το σκέφτομαι; :P

Ενισχυτής να τα συνοδεύσει ποιον προτείνετε φτηνό vfm; κάτι αντίστοιχο με τα ηχεία δηλαδή

Τον Yamaha RX-V377; Κάποιον άλλον σε αυτά τα χρήματα περίπου; Και φτηνότερα δεν μας πειράζει :P

Sub δεν χρειάζεται πιστεύετε για δωμάτιο ~15τ.μ.;

Μια χαρά είναι ο Yamaha. Το Sub είναι ίσως υπερβολή για floorstanding ηχείο με 2 bass-reflex. Όρμα.

δεν ξαναδιαβάζω τις προσφορές σας..... μας έχετε καταστρέψει.....

Εγώ σκέφτομαι σοβαρά να βάλω το site στα restricted του router...

Μια χαρά είναι ο Yamaha. Το Sub είναι ίσως υπερβολή για floorstanding ηχείο με 2 bass-reflex. Όρμα.

Αν τα ξαναβγάλει το Mediamarkt θα τα χτυπήσω, γιατί άργησα απ'ότι φαίνεται..

thanks ;)

• Like 1

Το πρωί πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι αύριο περιμένουν τα ηχεία και θα τα αποστείλουν..

Πρίν λίγο μου ήρθε email ότι είναι έτοιμα για αποστολή.

Ήρθε και σε σας email ή επειδή τους ενόχλησα ξυπνήσανε;

Για όποιον ανησυχεί,να ενημερώσω ότι εγώ παρέλαβα χθες το μεσημέρι(επαρχία).Παραγγελία Σάββατο απόγευμα,τη Δευτέρα που την είδαν ήρθε email ότι τα έστειλαν και την επόμενη εργάσιμη-Τετάρτη-με πήρε ο οδηγός της μεταφορικής να συνεννοηθούμε να τα φέρει.

Καινούργια είναι,ή τουλάχιστον δεν φαίνεται πουθενά κάποιο σημάδι ότι έχουν χρησιμοποιηθεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...