Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

WTF???

Cartoon βλεπετε για ταινιες; Αν δε βαραει ενα τουλαχιστον 10ιντσο ενεργο υπογουφερ δεν αντεχω! :)

Εχω βάλει μαζί και το Magnat Monitor Supreme Sub 301A 12" subwoofer. Αλλά είναι υπερβολή για τα γούστα μου, θολώνει και σκεπάζει όλες τις άλλες συχνότητες (μεσαίες-ψηλές).

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω βάλει μαζί και το Magnat Monitor Supreme Sub 301A 12" subwoofer. Αλλά είναι υπερβολή για τα γούστα μου, θολώνει και σκεπάζει όλες τις άλλες συχνότητες (μεσαίες-ψηλές).

Υπερβολη γιαυτα τα ηχεια ειναι, ακομα και το 10'' που εχω της crystal audio το εχω στην μιση ενταση για να συμβαδιζει, για κανα 8αρι ειναι αυτα τα ηχεια.

Δημοσ.

Υπερβολη γιαυτα τα ηχεια ειναι, ακομα και το 10'' που εχω της crystal audio το εχω στην μιση ενταση για να συμβαδιζει, για κανα 8αρι ειναι αυτα τα ηχεια.

Αν ισχυει αυτο, τοτε μαλλον για τα γουστα μου θα ειναι "λιγα" τα Ελταξ... και μαλλον θα ρισκαρω να πω οτι δεν αξιζει να αναβαθμισει ο φιλος τα Ζ5500 (εχω 2 σετ απο αυτα να παιζουν ταυτοχρονα :P).

Δημοσ.

Μπροστά εχω 2 Monitor Audio Silver 6 και τα μπροστά της Eltax τα έβαλα πίσω.Όντως το 12" είναι τεράστιο για τον χώρο μου, και το έχω πολύ χαμηλά.

Επιμένω όμως ότι για ταινίες (5.1) το Sub δεν πολύ χρειάζεται, κατεβαίνουν αρκετά χαμηλά τα Eltax με την σωστή οδήγηση. Βέβαια πάντα είναι θέμα γούστου και του τι θες να ακούς απο μια ταινία.

Πάμε οριακά offtopic

• Like 1
Δημοσ.

Τα ηχεία τα έχω με έναν Denon avr-x1000. Οι ραδιοενισχυτές των 200€ τα οδηγούν άνετα. Σε παλαιότερο ποστ σε αυτό το thread εξηγώ αναλυτικά τα περί ήχου, ποιότητας κατασκευής κτλ.

Να προσθέσω έτσι κομπογιαννίτικα, τα ηχεία θα παίξουν καλύτερα από οποιοδήποτε all-in-one 5.1 και χειρότερα από οποιαδήποτε descent floorstanding των 250+ €.

Παίρνοντας έναν Yamaha RX-V377 πχ.  με συνολικό κόστος κάτι παραπάνω από 300€ (ενισχυτής και ηχεία) φτιάχνεις σύστημα που απλά ξεφτιλίζει οποιοδήποτε all-in-one σε όλους τους τομείς. Τα έχω ακούσει με τον συγκεκριμένο και το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο. 

ΥΓ. Μακριά από τον φθηνό Pionner

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά σε σχέση πχ με τα logitech z-5500 (τα οποία θεωρούνται κορυφή για υπολογιστή και all in one συστήματα) είναι σκάλες ανώτερα ή υπάρχει μικρή διαφορά;

Χαώδης διαφορά ..... έχω τα z5500 και αν εξαιρέσεις τα παιχνίδια σε όλα τα υπόλοιπα είναι μέτρια 

Δημοσ.

Τα ηχεία τα έχω με έναν Denon avr-x1000. Οι ραδιοενισχυτές των 200€ τα οδηγούν άνετα. Σε παλαιότερο ποστ σε αυτό το thread εξηγώ αναλυτικά τα περί ήχου, ποιότητας κατασκευής κτλ.

Να προσθέσω έτσι κομπογιαννίτικα, τα ηχεία θα παίξουν καλύτερα από οποιοδήποτε all-in-one 5.1 και χειρότερα από οποιαδήποτε descent floorstanding των 250+ €.

Παίρνοντας έναν Yamaha RX-V377 πχ.  με συνολικό κόστος κάτι παραπάνω από 300€ (ενισχυτής και ηχεία) φτιάχνεις σύστημα που απλά ξεφτιλίζει οποιοδήποτε all-in-one σε όλους τους τομείς. Τα έχω ακούσει με τον συγκεκριμένο και το αποτέλεσμα είναι αξιοπρεπέστατο. 

ΥΓ. Μακριά από τον φθηνό Pionner

Συμφωνώ, είναι πολύ ποιοτικά για τα λεφτά τους. Είναι χώμα η τιμή (στην τελικά αλλάζεις μεγάφωνα και κρατάς τις καμπίνες), σε μουσικά ορχηστικά ακούσματα 5.1 (live συναυλίες κ.α), είναι μια χαρά καθώς και σε ταινίες. Για μένα υστερούν λίγο μόνο σε Stereo, αλλά καθαρά προσωπική μου ιδιοτροπία. Ευχαριστώ κιόλας alex_gr για τις σωστές συμβουλές σου πριν τα αγοράσω (καθώς και για τον ενισχυτή κ.α)

Δημοσ.

Συμφωνώ, είναι πολύ ποιοτικά για τα λεφτά τους. Είναι χώμα η τιμή (στην τελικά αλλάζεις μεγάφωνα και κρατάς τις καμπίνες), σε μουσικά ορχηστικά ακούσματα 5.1 (live συναυλίες κ.α), είναι μια χαρά καθώς και σε ταινίες. Για μένα υστερούν λίγο μόνο σε Stereo, αλλά καθαρά προσωπική μου ιδιοτροπία. Ευχαριστώ κιόλας alex_gr για τις σωστές συμβουλές σου πριν τα αγοράσω (καθώς και για τον ενισχυτή κ.α)

Σίγουρα δεν πρόκειται για το τέλειο ηχείο αλλά το προϊόν για κάτι παραπάνω από ένα 100ρικο είνια free τι να λέμε...

Ο Denon είναι τούμπανο όμως ;)

Δημοσ.

αυτα που λες κρατας τις καμπινες και αλλαζεις τα μεγαφωνα δεν ισχυει καθε ηχειο εχει ειδικη διαμορφωση μεσα

• Like 1
Δημοσ.

αυτα που λες κρατας τις καμπινες και αλλαζεις τα μεγαφωνα δεν ισχυει καθε ηχειο εχει ειδικη διαμορφωση μεσα

δεν είπα να αλλάξεις τη διαμόρφωση αλλά τα μεγάφωνα. Σε περίπτωση που θες κάποια συγκεκριμένα.

Δημοσ.

WTF???

Cartoon βλεπετε για ταινιες; Αν δε βαραει ενα τουλαχιστον 10ιντσο ενεργο υπογουφερ δεν αντεχω! :)

Έχω βάλει το Gravity π.χ., καθώς και άλλα action movies, και "νοιώθω" ήδη αρκετά το μπάσο, thank you very much :). Συνεπώς θεωρώ το subwoofer υπερβολή. Ίσως εξαρτάται και από τον χώρο σου (π.χ. είναι αρκετά μεγάλος) ή έχεις κάνει λάθος τοποθέτηση (π.χ. δεν έχεις αφήσει λίγη απόσταση από πίσω), αλλά σε ένα μικρό / μεσαίο δωμάτιο είναι αρκετά κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

εγω με τον πιονεερ  923 μολις ανεβαζα db με τα μαγνατ 1000 μου εσβηνε,τωρα με αυτα δεν το παω πανω απο το 0 επειδη φοβαμαι μη τα καψει αρχιζει και παραμορφωνεται ο ηχος,για μπασο εχω ενα 10ρακι ( Klipsch KSW 10 ) βαζω καμια ταινια στο 20 με 25 και μου κανουν παραπονα οι γειτονες την αλλη μερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...