Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πάλι διαθέσιμα...

εγώ παρά τις ενστάσεις, τα τσίμπησα. Δεν έχω ηχοσύστημα, δεν είχα ποτέ HomeTheater οπότε, σίγουρα καλύτερα από τον ήχο (ηχεία τηλεόρασης) θα είναι.

Τώρα να δούμε αν υπάρχει φθηνός ενισχυτής (150) ή θα πάω για τον Yamaha 377 στα 200...

προτάσεις;;;;

Δημοσ.

Θεωρητικά μια χαρά είναι ο Yamaha 377 στα 200, αλλά οι περισσότεροι προτείνουν τον Denon AVR-X1000 o οποίος είναι και πιο ακριβός όμως..

Κάτι φθηνότερο από τον Yamaha, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να δεις..

• Like 1
Δημοσ.

τα τσιμπησα κ εγω τελικα....να δουμε το θα τα κανω :-) ?

εβγαλε το τον Denon AVR-X1000 σε προσφορα-Lighting deals...κ καλα το Amazon de αλλα μουφα, απο οτι βλεπω ειναι πιο ακριβο απο τα σκουτζομαγαζα

http://www.amazon.de/dp/B00C7T94IQ/ref=gb1h_tit_c-3_3867_879807d6?smid=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_t=701&pf_rd_s=center-new-3&pf_rd_r=0TXFHKPAJKXRRWVS7K5Y&pf_rd_i=20&pf_rd_p=563053867

εκτος αν ειναι αλλο μοντελο κ δεν καταλαβαινω σωστα...

Δημοσ.

καλά... σιγά την έκτωση που κάναν.... από 299 πήγε 294!!! μόνο το φπα που γλύτωσες δηλαδή... πάντως μπορείς να το ακυρώσεις άμεσα και να μη χρεωθείς τίποτα.

Δημοσ.

konstantin77 τα ηχεια εννοουσα οτι πηρα...και μενα μου εκανε εντυπωση οτι απο 299 τα πηγαν μονο 294 κ ειναι κ 100% reserved!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα τα συγκεκριμένα ηχεία στις 31/11/2014 από Mediamarkt με 119 ευρώ(!!!), Συνδέθηκαν σε έναν YAMAHA RX-V377 (κόστους 198 ευρώ) και ο ήχος που έβγαλαν ήταν μακράν από οτιδήποτε θα μπορούσα εγώ να φανταστώ ακόμα και αν επρόκειτο για ηχεία σημαντικά μεγαλύτερου κόστους. Όταν δε άνοιξα και το Subwoofer μαζί, ...δεν γίνεται να το πιστέψει κάποιος αν δεν το ακούσει!!!. Δεν καταλαβαίνω πως διάολο είναι δυνατόν να τα πουλάνε με τέτοια τιμή.!!!

τα media markt και παλια τα σατουρν οποτε κανουν ανανεωση(οι εταιρειες δηλ.μιας και βγαζουν νεα προιοντα καθε χ μηνες.τα συγκεκριμενα ειναι Link.png Site: 3χρονων ) δεινουν αρκετα πραγματα σε τετοιες τιμες...γι αυτο να πηγαινετε απο κει και να ρωτατε τους υπαλληλους που ειναι σε αυτα τα ποστα ή δωστε κανα τηλ για οταν βγει κατι της προκοπης ακομη και απο τα demo!

απο κεινα τα ετοιμα home cinema με τις λεπτες μπαρες θα ναι καλυτερα...

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...