wannaplay Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου δεν εχουν καλωδια μεσα τα ηχεια ειναι πολυ καλα χτυπατα με κλειστα ματια σε αυτη την τιμη μην ξεχνας πως καποτε ξεκιναγε η τιμη τους απο 250 και πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harisman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου δεν εχουν καλωδια μεσα τα ηχεια ειναι πολυ καλα χτυπατα με κλειστα ματια σε αυτη την τιμη μην ξεχνας πως καποτε ξεκιναγε η τιμη τους απο 250 και πανω Τα έχω χτυπήσει (αλύπητα...) ήδη κ τα περιμένω..... Λόγω ότι δεν έχω συγχρονο ενισχυτή, σκέφτομαι να τα συνδέσω, σε ένα από τα 2 παρακάτω: 1) Πάνω σe mini - midi σύστημα της Phillips (10ετίας+). Νομίζω ότι μπορεί να πάρει 2 μόνο ηχεία. 2) Σε παλιό ενισχυτή Marantz (τιου '78....) που παίρνει εως 4 ηχεία (κανάλια?). Σορρυ εαν δεν αναφέρω σωστή ορολογία, αλλά με τον ήχο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις (οπότε κ τρελές απαιτήσεις.....) Θέλω να πιστευω ότι θα παίξουν χωρίς θέμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Τα έχω χτυπήσει (αλύπητα...) ήδη κ τα περιμένω..... Λόγω ότι δεν έχω συγχρονο ενισχυτή, σκέφτομαι να τα συνδέσω, σε ένα από τα 2 παρακάτω: 1) Πάνω σe mini - midi σύστημα της Phillips (10ετίας+). Νομίζω ότι μπορεί να πάρει 2 μόνο ηχεία. 2) Σε παλιό ενισχυτή Marantz (τιου '78....) που παίρνει εως 4 ηχεία (κανάλια?). Σορρυ εαν δεν αναφέρω σωστή ορολογία, αλλά με τον ήχο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις (οπότε κ τρελές απαιτήσεις.....) Θέλω να πιστευω ότι θα παίξουν χωρίς θέμα..... Προφανώς η επομενη αγορα σου ειναι ενας ενισχυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex_gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τα έχω χτυπήσει (αλύπητα...) ήδη κ τα περιμένω..... Λόγω ότι δεν έχω συγχρονο ενισχυτή, σκέφτομαι να τα συνδέσω, σε ένα από τα 2 παρακάτω: 1) Πάνω σe mini - midi σύστημα της Phillips (10ετίας+). Νομίζω ότι μπορεί να πάρει 2 μόνο ηχεία. 2) Σε παλιό ενισχυτή Marantz (τιου '78....) που παίρνει εως 4 ηχεία (κανάλια?). Σορρυ εαν δεν αναφέρω σωστή ορολογία, αλλά με τον ήχο δεν έχω ιδιαίτερες γνώσεις (οπότε κ τρελές απαιτήσεις.....) Θέλω να πιστευω ότι θα παίξουν χωρίς θέμα..... Αν τα συνδέσεις στο mini της Philips και δώσεις ένταση θα πάει άκλαυτο το συστηματάκι... Ο Marantz θα την παλέψει σε μικρομεσαία ένταση. Εξαρτάται βέβαια και από άλλους παράγοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Γνωρίζει κανένας; Αυτό ακριβώς σκεφτομαι κ γω . Αν μπορει καποιος και ξερει να μας πει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George! Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό ακριβώς σκεφτομαι κ γω . Αν μπορει καποιος και ξερει να μας πει ! Τα z5500 έχουν δορυφόρους στα 62 watt και κεντρικό ηχείο στα 69 watt. Τα eltax αν κατάλαβα σωστά από την σελίδα του mediamarkt, έχουν δορυφόρους στα 70 watt και κεντρικό ηχείο στα 120 watt. Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, έχω την εντύπωση ότι θα μπορούν να παίξουν αλλά όχι με την μέγιστη ένταση(ειδικά το κεντρικό ηχείο). Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει(ότι δεν έχω πρόβλημα αν τα ηχεία είναι περισσότερα watt) σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών όταν τους είχα ρωτήσει για αγορά 2 επιπλέον ηχείων για το στερεοφωνικό μου που έχει 2 επιπλέον υποδοχές για ηχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Innersense Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Τα z5500 έχουν δορυφόρους στα 62 watt και κεντρικό ηχείο στα 69 watt. Τα eltax αν κατάλαβα σωστά από την σελίδα του mediamarkt, έχουν δορυφόρους στα 70 watt και κεντρικό ηχείο στα 120 watt. Χωρίς να είμαι ειδικός και χωρίς να θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, έχω την εντύπωση ότι θα μπορούν να παίξουν αλλά όχι με την μέγιστη ένταση(ειδικά το κεντρικό ηχείο). Τουλάχιστον αυτό μου είχαν πει(ότι δεν έχω πρόβλημα αν τα ηχεία είναι περισσότερα watt) σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών όταν τους είχα ρωτήσει για αγορά 2 επιπλέον ηχείων για το στερεοφωνικό μου που έχει 2 επιπλέον υποδοχές για ηχεία. Έχω διαβάσει διάφορα παράδοξα να γράφονται στο θέμα και δεν έχω προλάβει να απαντήσω, όμως εδώ θα παρέμβω γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρόβλημα. Οι μπροστινές στήλες των Eltax από τα specs του πρώτου Post: Recommended amplifier: 30 - 120 Watt, Sensitivity (1m/1W): 87dB, Impedance: 6 Ω. Θα πρότεινα λοιπόν ενισχυτή 90-120Wpc για τα μπροστινά (Θα εξαιρούσα χονδρικά ίσως κάποιους H/K που και στα 80W είναι αστέρια). Δώστε σημασία στο ότι τα ηχεία είναι 6Ω kai 87db κάτι το οποίο σημαίνει δύσκολο φορτίο αφενός και αφετέρου όχι τόσο ευαίσθητα. Μετάφραση, θέλουν καλή τροφοδοσία γιατί έχουν χαμηλή ονομαστική αντίσταση (η minimum πιθανώς να είναι ακόμα χαμηλότερη) και θα χρειαστούν να ανεβεί αρκετά η ένταση στο ποτενσιόμετρο για να ακουστούν. Εξυπακούεται ότι στα περί έντασης παίζουν ρόλο μια σειρά από παράγοντες όπως οι προσωπικές προτιμήσεις του καθενός για τη στάθμη ακρόασης, ο ίδιος ο χώρος (τετραγωνικά), η απόσταση της θέσης ακρόασης από τα ηχεία και η τοποθέτηση των ηχείων μέσα στο χώρο. Αυτά τα λίγα προς το παρόν για να μην υπάρξει κάποια παρανόηση και θρηνούμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Θελουν καλο, δυνατο ενισχυτη που να μην εχει προβλημα να οδηγησει ηχεια στα 6Ω (το οποιο δεν ειναι κι οτι ευκολοτερο για φθηνους ενισχυτες, οι οποιοι συνηθως ειναι για 8Ω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά εγώ πέτυχα αυτόν Denon AVR-X1100W σε έκπτωση από τον Αμαζόνιο και το χτύπησα πιστεύω θα κάνει την δουλειά τη λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά εγώ πέτυχα αυτόν Denon AVR-X1100W σε έκπτωση από τον Αμαζόνιο και το χτύπησα πιστεύω θα κάνει την δουλειά τη λέτε ? Πολλα καναλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά εγώ πέτυχα αυτόν Denon AVR-X1100W σε έκπτωση από τον Αμαζόνιο και το χτύπησα πιστεύω θα κάνει την δουλειά τη λέτε ? απο που και ποσο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyd Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 τα εχει κανενας με τον HK AVR 158 .συνεργαζονται καλα μεταξυ τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Είπα από το amazon έκανε 300 ευρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Είπα από το amazon έκανε 300 ευρα απο ποιο amazon, είναι στην ευρώπη 5 αμαζον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ναι σωστά το γερμανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα