Προς το περιεχόμενο

Eltax Experience 5-Pack 139€ @ΜΜ Συγγρού

Innersense

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ευχαριστώ πολύ όλους !!

φιλε razor δε τα πιασα όλα (απο θεμα ηχου ειμαι ανιδεος) ο τυπος αρχειου sacd ειναι για ps3 μονο ?  όταν αναφέρεσαι στον media player μιλας για τηλεροαση να φανταστω και οχι για pc.

εγω τα cd μου τα ριπαρω στο pc με το cdex στα 192 kbps τωρα δε ξερω αν ειναι οντως καλο προγραμμα ή αν χανει σε ποιοτητα στη μετατροπη αλλα ειναι έυκολο στη χρήση ακομα και για εναν άσχετο. αν έχεις να προτείνεις κάποιο πρόγραμμα θα με βοηθούσες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παλεύεται αυτό το φόρουμ....

Δεν τα χρειάζομαι άμεσα αλλά δεν υπάρχει αυτή η τιμή.... και με τρώει το δάχτυλο...

Φωτιές που μου βάζετε..... :devil:

Ο μόνος μου ενδοιασμός είναι που δεν τα έχω ακούσει. Και σήμερα δεν προλαβαίνω να πεταχτώ Λάρισα λόγω δουλείας.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Αυτη τη στιγμη εχω ενα διαβολακι κι ενα αγγελακι σε καθε αυτι.Το ενα μου λεει να τα παρω και το αλλο μου λεει οτι σε λιγο καιρο ερχονται οι 100 δοσεις(ασφαλεια,εφορια κλπ).

Αυτο που σκεφτομαι εγω βεβαια ειναι να ξαναμπω στον τομεα των προσφορων απο το 2016 και μετα.

• Like 1

Καταπλητική τιμή, τρομερό VFM.

Τα έχω από τότε που ανέστησα το topic, κάπου 2 μήνες, και είμαι απολύτως ικανοποιημένος.

Τα εχεις με sub; Αν ναι, με ποιο; Στις υψηλες συχνοτητες πως ειναι;

Και με τι ενισχυτη;

Όχι, χωρίς sub, και ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του μπασου.

Διαβασε τα προηγουμενα μηνυματα με σχολια για τα ηχεια. Εχουν γραψει οτι στις υψηλες συχνοτητες ειναι λιγο "τσιριχτα", κατι που ισχυει. Προσωπικα εχω τον equalizer του treble στο maximum (+10) και ειμαι ευχαριστημενος.

Έχω εναν Sony STR-DH540.

Παιδιά σε σχέση πχ με τα logitech z-5500 (τα οποία θεωρούνται κορυφή για υπολογιστή και all in one συστήματα) είναι σκάλες ανώτερα ή υπάρχει μικρή διαφορά;

Για τα λεφτά τους είναι αξιοπρεπέστατα! Για ταινίες δεν χρειάζονται Sub, οι χαμηλές τους είναι ικανοποικητικότατες.

Εγώ άλλαξα τα μπροστινά  γιατί δεν μου άρεσαν για μουσική (σε Stereo). Εβαλα τα μπροστά> πίσω και παρόπλισα τα πίσω. Για ταινίες πάντως είναι πλήρες το σύστημα! Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν σε ένα μπροστινό είχε κολλήσει πάνω στο μεγάφωνο (απο μέσα) ένα κομμάτι αυτοκόλλητο που παραμόρφωνε τον ήχο, κατα τ'αλλα εξαιρετικά!

Πάντως μόνο και μόνο οι καμπίνες τους (ποιοτικό MDF με μια αμυδρή εσωτερική μόνωση) αξίζουν τα λεφτά. Γενικά όντως απο τα καλύτερα VFM.  Στα ίδια λεφτά υπάρχουν και τα AKAI τα οποία δεν έχω δοκιμάσει.

• Like 1

Τα χτύπησα. Ευχαριστώ. Δεν τα χρειάζομαι. Γκρρρρρ.

Χαχαχα..  :-D

Εγώ είμαι ακόμη χειρότερος..

Τα χτύπησα και όχι μόνο δεν τα χρειάζομαι αλλά δεν έχω και χώρο για να τα βάλω.

Έ ρε που μας μπλέκετε.. :devil: :mrgreen:

Μπορείτε να βάλετε καμία φωτογραφία όσοι τα έχετε; Γιατί έχω την εντύπωση οτι είναι πολύ μεγαλύτερα απ'οτι φαίνονται στις φωτογραφίες

• Like 2

Τι θα γίνει με εσάς ρε σεις; Η καρδιά λέει ναι, το δάχτυλο και η τσέπη όχι. Πόσα πρέπει να δαπανήσουμε για έναν ενισχυτή ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα;

WTF???

Όχι, χωρίς sub, και ειμαι ικανοποιημενος απο την αποδοση του μπασου.

Για ταινίες δεν χρειάζονται Sub, οι χαμηλές τους είναι ικανοποικητικότατες.

Cartoon βλεπετε για ταινιες; Αν δε βαραει ενα τουλαχιστον 10ιντσο ενεργο υπογουφερ δεν αντεχω! :)

• Like 1

Τι θα γίνει με εσάς ρε σεις; Η καρδιά λέει ναι, το δάχτυλο και η τσέπη όχι. Πόσα πρέπει να δαπανήσουμε για έναν ενισχυτή ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα;

Ρίξε μια παραγγελία και θα έχεις καιρό μέχρι τη δευτέρα πρωί να πάρεις να ακυρώσεις αν το μετανιώσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...