stratigos24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Και μια εμπειρια απο φιλο μου. Εκεινος εχει μια 46αρα (που την πηρε το 2009 ενα σκασμο λεφτα...οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο, απλα το ειπα). Λεει η τηλεοραση λοιπον οτι ειναι 100hz. Στα 1080p ειναι 25hz. Εdit: Ετυχε κανεις να δει (δεν ξερω αν τις εχουν ακομα) στο Πλαισιο του Mall, σε σειρα 4-5 τηλεορασεις, που η πρωτη ηταν 100hz, η επομενη 200hz κλπ (εφτανε μεχρι μια με 800hz) και επαιζαν το ιδιο βιντεο και περναγαν απο κατω υποτιτλοι? Οσο πιο πολυ ανεβαινε το hz, τοσο μεγαλυτερη ευκρινεια ειχαν οι υποτιτλοι. Αμα εβλεπες αυτες με τα 600-800, μετα ηταν ιδιαιτερα θολοι οι υποτιτλοι των τηλεορασεων με τα πιο χαμηλα hz. Γενικα ισχυει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Για πες τι αλλες παπατζες σου έχουν πει να ευθυμήσουμε.. Εμένα μου έχουν πει οτι οι LG δεν παίζουν mkv και παίζουν μόνο οι Samsung και οι Panasonic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 παίζουν μόνο οι Samsung και οι Panasonic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Και μια εμπειρια απο φιλο μου. Εκεινος εχει μια 46αρα (που την πηρε το 2009 ενα σκασμο λεφτα...οχι οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο, απλα το ειπα). Λεει η τηλεοραση λοιπον οτι ειναι 100hz. Στα 1080p ειναι 25hz. Εdit: Ετυχε κανεις να δει (δεν ξερω αν τις εχουν ακομα) στο Πλαισιο του Mall, σε σειρα 4-5 τηλεορασεις, που η πρωτη ηταν 100hz, η επομενη 200hz κλπ (εφτανε μεχρι μια με 800hz) και επαιζαν το ιδιο βιντεο και περναγαν απο κατω υποτιτλοι? Οσο πιο πολυ ανεβαινε το hz, τοσο μεγαλυτερη ευκρινεια ειχαν οι υποτιτλοι. Αμα εβλεπες αυτες με τα 600-800, μετα ηταν ιδιαιτερα θολοι οι υποτιτλοι των τηλεορασεων με τα πιο χαμηλα hz. Γενικα ισχυει ετσι? 50ΗΖ με 100ΗΖ εχουν παρόμοια απόδοση, Στα 200ΗΖ υπάρχει χαώδης διαφορά (βεβαία εξαρτάται και απο την εταιρία και την ποιότητα του επεξεργαστή - αλγορίθμου) στα 400ΗΖ δεν υπάρχει ουσιώδης διάφορα. Απο τα 200 εως 600ΗΖ η πλειοψηφία των πάνελ ειναι 100ΗΖ εγγενή και εχουν παρόμοιες επιδόσεις. (παλι εξαρτάται την εταιρία). Στα 800 - 1000ΗΖ υπαρχει μετα καποια ουσιώδης διάφορα καθώς μιλάμε για πάνελ με 200ΗΖ εγγενή και σαφώς ανώτερης ποιότητας επεξεργαστές καθως πρόκειται για premium μοντελα. Εμένα μου έχουν πει οτι οι LG δεν παίζουν mkv και παίζουν μόνο οι Samsung και οι Panasonic Τα φετινά μοντελα 2013 παίζουν σχεδόν ολες MKV. Οι LG παίζουν και MKV και ηχο DTS. Απλά απο τις μεσαίες σειρές και άνω. ΥΓ. Αυτο ηταν μικρο φάουλ. Αλλος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 κι εγω δεν πίστευα στα αυτιά μου. Το έλεγε με πλήρη σοβαρότητα και χωρίς ίχνος αμφιβολίας Τα φετινά μοντελα 2013 παίζουν σχεδόν ολες MKV. Οι LG παίζουν και MKV και ηχο DTS. Απλά απο τις μεσαίες σειρές και άνω. ΥΓ. Αυτο ηταν μικρο φάουλ. Αλλος?? Εγώ δεν το εξέλαβα ως μικρό φάουλ πάντως. Ή ήταν εντελώς άσχετος ή προσπαθούσε να κοροιδέψει. Σαν ένας δασκαλος να μην μπορει να πει την αλφαβήτα απ έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το λέω μικρο φάουλ γιατι μπορεί να αναφερόταν σε περσινές σειρές, που τα πράγματα ήταν κάπως έτσι. Απλα φέτος άλλαξαν πολλά και πρέπει να ενημερωνόμαστε συνεχώς για να είμαστε up to date. Που να δείτε το καλοκαίρι αλλαγές.. Να σου πω μεγάλο φάουλ. Πωλητής μεγάλης αλυσίδας καταστήματος, ειπε σε ενα πελάτη μου που πηρε μια 22αρα samsung οτι το εκεινο το κουτι (το εξωτερικο τροφοδοτικο της) κανει για χωρες του εξωτερικό και ειναι άχρηστο για Ελλάδα!!! Ψαχνόταν ο άνθρωπος που να βαλει το 8αρι καλώδιο...... Παλι καλα που δεν το πέταξε κιόλας... 70 ευρω εχει καινούργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 το έλεγε φέτος γενικά για όλες τις LG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Αδιάβαστος..... πεστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Απλα φέτος άλλαξαν πολλά και πρέπει να ενημερωνόμαστε συνεχώς για να είμαστε up to date. Που να δείτε το καλοκαίρι αλλαγές.. Πάλι διάβασμα έχει να πέσει καλοκαιριάτικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Το θεμα ειναι οτι ετσι πουλανε σε ανυποψιαστους-ανιδεους πελατες (και εμεις ειμαστε τετοιοι, οταν παμε να αγορασουμε κατι χωρις να ξερουμε τιποτα για αυτο). Ενα offtopic αστειο (εννοω οτι δεν ειναι για τηλεοραση). Εχω φιλο που δουλευε πιο παλια σε μεγαλη αλυσιδα με κινητα, τηλεορασεις, δορυφορικα πιατα κλπ. Εκει ηταν ενας πωλητης που απλα δεν ηξερε τιποτα και ομως εκανε τις πιο πολλες πωλησεις. 1) Παει ενας και λεει θελω θελω ενα δορυφορικο πιατο κλπ. Του λεει παρε αυτο εχει και 2 lbl (δεν ειπε lnb) ειναι σουπερ κλπ. Το πηρε ο πελατης. 2) Παει παπουλης που ηθελε φωτογραφικη μηχανη με μεγαλο ζοομ. Του διχνει λοιπον ο πωλητης μια και τον ρωταει ο παπουλης. Ποσο ζουμ εχει αυτη? Και του λεει ο αλλος: ''Εχει Ζοομ στο απειρο''. Το πηρε ο πελατης. Μετα εμαθα οτι αυτος ο πωλητης πλεον εχει δικο του καταστημα αυτης της αλυσιδας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Ενα offtopic αστειο (εννοω οτι δεν ειναι για τηλεοραση). Εχω φιλο που δουλευε πιο παλια σε μεγαλη αλυσιδα με κινητα, τηλεορασεις, δορυφορικα πιατα κλπ. Εκει ηταν ενας πωλητης που απλα δεν ηξερε τιποτα και ομως εκανε τις πιο πολλες πωλησεις. 1) Παει ενας και λεει θελω θελω ενα δορυφορικο πιατο κλπ. Του λεει παρε αυτο εχει και 2 lbl (δεν ειπε lnb) ειναι σουπερ κλπ. Το πηρε ο πελατης. 2) Παει παπουλης που ηθελε φωτογραφικη μηχανη με μεγαλο ζοομ. Του διχνει λοιπον ο πωλητης μια και τον ρωταει ο παπουλης. Ποσο ζουμ εχει αυτη? Και του λεει ο αλλος: ''Εχει Ζοομ στο απειρο''. Το πηρε ο πελατης. Μετα εμαθα οτι αυτος ο πωλητης πλεον εχει δικο του καταστημα αυτης της αλυσιδας. Η επιτομή της ελληνικής επιχειρηματικότητας Χρειάζεται και ο ανάλογος "λαός" βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν φταίει για όλα ο ΛΑΟΣ... Αφήστε αυτήν την καραμέλα. Αν υπήρχε σωστή ενημέρωση των δικαιωμάτων μας και ταυτόχρονα ένα νομικό πλαίσιο που να μας έδινε την δυνατότητα να ξεκωλιάσουμε τον κάθε παπατζή θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ειδικά στο μπλα μπλα ο άλλος μπορεί να λέει οτι θέλει. Τι μπορείς να αποδείξεις;;;; Έπαιρνα σχεδόν κάθε μερα έναν συγκεκριμένο καφέ στο χέρι 1,20€. Πάω τις προάλλες και μου το πουλάει 1,30€. Τον ρωτάω γιατι τον ακρίβυναν και ο τύπος προσπαθούσε να με πείσει οτι έχουν να αλλάξουν τιμές εδώ και 5 χρόνια. Με δούλευε στην μάπα μου αλλα εγω τι να του έλεγα; Απλα δεν ξαναπάω εκεί να πάρω καφέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Το λέω μικρο φάουλ γιατι μπορεί να αναφερόταν σε περσινές σειρές, που τα πράγματα ήταν κάπως έτσι. Απλα φέτος άλλαξαν πολλά και πρέπει να ενημερωνόμαστε συνεχώς για να είμαστε up to date. Που να δείτε το καλοκαίρι αλλαγές.. Να σου πω μεγάλο φάουλ. Πωλητής μεγάλης αλυσίδας καταστήματος, ειπε σε ενα πελάτη μου που πηρε μια 22αρα samsung οτι το εκεινο το κουτι (το εξωτερικο τροφοδοτικο της) κανει για χωρες του εξωτερικό και ειναι άχρηστο για Ελλάδα!!! Ψαχνόταν ο άνθρωπος που να βαλει το 8αρι καλώδιο...... Παλι καλα που δεν το πέταξε κιόλας... 70 ευρω εχει καινούργιο. Είμαι σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.Ρωτάω για μια TOSHIBA αν παίζει mkv αρχείο.Μου λέει ο πωλητής-υπάλληλος πως δεν το γνωρίζει.Και αντί να βάλει τελεία, πετάει το αμίμητο! "Μα αυτά τα αρχεία είναι παράνομα".Μενω μακάκας!Και απαντάω: Παράνομο δεν είναι, γιατί δεν είναι αρχείο.Το γιατί δε στο εξηγώ γιατί θα το παίζεις έξυπνος σε ανυποψίαστους πελάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Οχι δεν φταίει για όλα ο ΛΑΟΣ... Αφήστε αυτήν την καραμέλα. Φταίει και αυτός και όχι μόνο αυτός. Τώρα τελευταία έχουν μάθει πολλοί την "έρευνα αγοράς". Πριν, με κλειστά μάτια... Είμαι σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών.Ρωτάω για μια TOSHIBA αν παίζει mkv αρχείο.Μου λέει ο πωλητής-υπάλληλος πως δεν το γνωρίζει.Και αντί να βάλει τελεία, πετάει το αμίμητο! "Μα αυτά τα αρχεία είναι παράνομα".Μενω μακάκας! Τυπικά, έχει δίκιο (αναφορά στην πειρατεία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2014 Διαφωνώ με αυτό που λες.Το ότι είναι μια σύνηθης μορφή αρχείου που διαμοιράζεται παράνομα σε site, να το δεχτώ.Αλλά όχι να ποινικοποιήσουμε το format.Κι εγώ έχω στο σκληρό δίσκο ματρόσκες, ριπαρισμένες από μένα, προερχόμενα από οικογενειακά dvd και τα έχω σε αυτή τη μορφή λόγω χώρου.Σημαίνει ότι είμαι παράνομος; Από την άλλη στα παράνομα site μόνο mkv έχουν;Όχι!Μόνο τα 1080p είναι σε αυτή τη μορφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα