RottenLungs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Θέλω να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα και να είναι Smart TV που να συνδέεται με WiFi... Skype και youtube να μπορώ να βάλω και επίσης να μπορεί να παίξει ταινίες HD απο usb (mkvb files). Έχετε καμια πρόταση; Απο αυτές ποια είναι καλύτερη; Τα 200 mhz δεν είναι καθαρά για λόγους marketing. Καταλαβαίνει κανείς της διαφορά μεταξύ 100 και 200; Επίσης μία άλλη ερώτηση. Μία άλλη LG που είναι 130€ παραπάνω και είναι 3D, τι παραπάνω έχει; Είναι για αν βάλεις bluRay 3D και πρέπει να φοράς ειδικά γυαλιά; Είναι γενικά και όταν βλέπεις τηλεόραση;; Για πείτε λίγο γιατι δεν έχω ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ΚΑΜΙΑ.........ειναι στα 50hz και οι δυο. Αυτην εδω κοιτα http://www.skroutz.gr/s/3005870/Samsung-UE40F6400.html Η αποσταση θεασης ποια ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 100 η μία, 200 η άλλη. Που το είδες το 50 (μήπως μπέρδεψες τις άτοκες δόσεις) ;;; απόσταση είναι ούτε 2 μέτρα αλλα αυτό προσαρμόζεται και παραπάνω αν το κουράζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 100 η μία, 200 η άλλη. Που το είδες το 50 (μήπως μπέρδεψες τις άτοκες δόσεις) ;;; απόσταση είναι ούτε 2 μέτρα αλλα αυτό προσαρμόζεται και παραπάνω αν το κουράζει. Μαλλον εσυ τα μπερδεψες. Ειναι στα 50hz ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και οι δυο. Ολα αυτα που βλεπεις ειναι μαρκετινγκ των εταιριων. Αυτην που σου προτεινα ειναι στα 100hz και πιστευω ειναι πολυ καλη για την περιπτωση σου. Η αμεσως μεγαλυτερη (46αρα) εχει 150 ευρω παραπανω (649,00 ευρω).Στο αναφερω σε περιπτωση που μπορεις ν'ανεβεις σε μπατζετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Παίζει να έχω καταλάβει λάθως. Δεν έχω ξαναπάρει TV και δεν ξέρω τι κόλπα κάνουν. Δηλαδή μου λες οτι στα χαρακτηριστικά λέει ψέμματα και οτι στην πραγματικότητα η συχνότητα είναι 50hz και οχι αυτό που λένε;;; ΚΑΙ αυτή μάπα είναι αν θελήσω να πάω σε 3D... Και εσυ αδελφέ πως ξεχωρίζεις ποια είναι όντως αυτα που λέει ή όχι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ναι ψεματα λενε ολες οι εταιριες. Ακομη κι αυτην που εβαλες τωρα ειναι στα 50hz. Επισης αυτην που σου προτεινα εχει 3D. Εχουν ανοιξει θεμα εδω στο forum σε οτι αφορα τα hz αλλα περισσοτερο διαβαζω σε αλλα sites/forum που λενε ποσα hz ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για στείλε links να τα τσεκάρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Λοιπόν διάβασα τα περισσότερα topic που συζητάγατε πανομοιότυπα θέματα και είδα οτι λέτε πως για 3D θες σινεμά για να καταλάβεις ή να κάθεσε μπροστά απο την τηλεόραση... Επίσης αν το 3D των τηλεοράσεων μοιάζει (ή είναι στο περίπου) με την μαλακία του Real D των village τότε πραγματικά δεν θέλω κάτι τέτοιο με στο σπίτι μου (ακόμα κλαίω εκείνο το εισιτήριο). Η απόσταση θέασης όπως είπα προσαρμόζεται και μπορέι να φτάσει και τα 2 μέτρα εύκολα.Έχετε να μου κάνετε κάποια άλλη πρόταση με γνώμονα την όσο καλύτερη εικόνα (και να είναι smart tv) στις 42 inches.. Ρωτάω γιατι η Samsung που μου προτείνατε μπορεί να είναι πιο τσιμπημένη λόγω 3D; Υ.Γ. Επίσης είδα οτι για γυαλιά που έχει μέσα η samsung είναι του 17€ ενω κυκλοφορούν και άλλα samsung του 100ρικου. Γιατι τόση διαφορά;;; Δλδ έστω οτι επιλέγω 3D για να δώ μία ταινία με κάποιον άλλον και να την απολαύσω στο έπακρον θα πρέπει να σκάσω άλλα 200€ ή απλα τα ακριβά είναι σου δίνουν 1% καλύτρο 3D που το πληρώνεις χρυσάφι;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Οι περισσότερες τηλεοράσεις πλεον βγαίνουν 3D. Η 6400 που σου έχει προταθεί, κατά την γνώμη μου, είναι καλή επιλογή. Τώρα όσον αφορά τα γυαλιά, αυτά που έχει μέσα η συσκευασία πιστεύω να σε καλύπτουν απο άποψη ποιότητας (πάντα υπάρχουν ακριβότερα) Αν απ' την άλλη, δεν σ' ενδιαφέρει το 3d, αλλά θέλεις να' ναι smart, υπάρχει η LG 42LN570S και η Samsung UE40F5500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 οκ thnx φίλε... Επειδή βαρέθηκα άπειρα στον π... μου τα γράφω χαρακτηριστικά (μια και όλα είναι ψέμματα - απο ότι λέτε). Θα πάω να τσεκάρω 2-3 μοντέλα απο κοντά και όποιο μ'αρέσει στο μάτι. Αν λέει τίποτα το 3D θα πάω στην F6 αλλιώς βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά εντάξει το θέμα της εικόνας, δεν βγάζεις και πολυ άκρη. Στο θέμα του wi-fi ένα παλικάρι μου είπε οτι οι περισσότερες έχουν για το πέος δέκτη και μάλιστα μου ανέφερε και τις Samsung. Ισχύει αυτό (ή λέει π@πες γιατι είναι και λίγο παπατζής) και η συγκεκριμένη F6 τι έχει πάνω; Επισης ισχύει οτι σε κάποιες δεν μπορείς να παίζεις μέσω usb ταινίες απο τον θείο; Υ.Γ. Καλα στο θέμα τηλεόραση (στην σχολή το ξεκίνησα) ο καθένας παίζει να πετάει οτι μ@λακία του κατεβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εαν το wi-fi σου φτάνει στον δέκτη του tablet η του κινητού θα φτανει και στην tv. Δεν ειχα ποτε με samsung (βασικά με καμια μάρκα) στο θέμα εμβέλειας. Ναι ισχύει οτι κάποιες δεν παίζουν τα πάντα. Samsung ολα τα μοντελα και LG απο μεσαίες σειρες και ανω παίζουν σχεδον τα παντα απο USB, σκληρό δισκο κτλ. MKV AVI-DIVX, SRT, SUB κτλ. Τα HZ των εταιριων προκύπτουν με χρήση λογισμικού. Το πάνελ εχει μια Α ταχύτητα που σε καμια περίπτωση δεν μπορει να ξεπεράσει τα 200HZ. Απο εκει και περα με κάποιους αλγορίθμους που πολλαπλασιάζουν τα καρε, εχουμε (υποτίθεται) απόδοση περισσότερων hz. Τα πραγματικά ποτε δεν τα λενε οι εταιρίες. Προκύπτουν απο εργαστηριακές μετρήσεις ανθρώπων που κάνουν review. Σε γενικές γραμμές να κοιτάς απο 200Hz (αναγραφόμενα) και ανω, οπου οι αλγόριθμοι αρχίζουν και κάνουν κάτι. Για πες τι αλλες παπατζες σου έχουν πει να ευθυμήσουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Ε δεν θυμάμαι τώρα. Ο καθένα πέταγε τα δικά του. Ένα που μου έμεινε είναι οτι αν η τηλεόραση δεν είναι 600Hz και πάνω είναι για το πέος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Τα υποτιθέμενα "600Hz", πολλές φορές είναι μόνο 100 πραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα