Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα σκουπιδια του cydia πολλες φορες τα παιρνει η apple και τα παρουσιαζει σαν δικα της, λες και ανακαλυψε εναν καινουργιο πλανητη που μπορει να ζησουν ανθρωποι εκει...

Εδωσα παραπανω παραδειγματα...

Αυτο που θα εχεις με το cydia τωρα, η Apple θα στο δωσει σε 1+ χρονο κι αν.....βλεπε multitasking....

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Τα σκουπιδια του cydia πολλες φορες τα παιρνει η apple και τα παρουσιαζει σαν δικα της, λες και ανακαλυψε εναν καινουργιο πλανητη που μπορει να ζησουν ανθρωποι εκει...

Εδωσα παραπανω παραδειγματα...

Αυτο που θα εχεις με το cydia τωρα, η Apple θα στο δωσει σε 1+ χρονο κι αν.....βλεπε multitasking....

Το "Κινέζικο" cydia ήξερες τι είχε μέσα και από ποιον; Ας παραδεχτούμε επιτέλους πως ο βασικός λόγος του jailbreak ειναι η παράνομη εγκατάσταση paid εφαρμογών και μετά οι "ελευθερίες" για τις οποίες μερικοί καμαρωνετε!

Χρησιμοποιώ από το κινητό μου τα επαγγελματικά μου emails, το web banking κλπ και θα κάτσω να κάνω jailbreak για ειμαι "ελεύθερος"???

Δημοσ.

Το "Κινέζικο" cydia ήξερες τι είχε μέσα και από ποιον; Ας παραδεχτούμε επιτέλους πως ο βασικός λόγος του jailbreak ειναι η παράνομη εγκατάσταση paid εφαρμογών και μετά οι "ελευθερίες" για τις οποίες μερικοί καμαρωνετε!

Δεν είμαι τόσο σίγουρος. Εγώ νομίζω ότι οι περισσότεροι έκαναν και κάνουν jailbreak για να προσθέσουν κάποια πράγματα τα οποία λείπουν από το iOs και μάλιστα πληρώνουν για ορισμένα από αυτά!

Δημοσ.

Γιατι αν ειναι να δωσεις 700+ ευρω ? Μονο για αυτα..

Παρε ενα κινητο με 250 ευρω να κανεις την δουλεια σου...

Καλα δεν ειναι που ολα πρεπει να τα κανεις με τον περιορισμο...Επαφες, μουσικη,φωτογραφιες, αποστολη φωτογραφιων(καλα αυτο ξερω οτι εχει ενα προβλημα με το itunes), μυνηματα/αναφορες,. 

Κατσε με το ιδιο περιβαλλον που αρεσει στην apple...

Και κοιτα λιγο τι προσφερε το jailbrake.....Μπορει αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι κακοι προγραμματιστες ακομα να μην ειχε αλλα αυτα τα νεα χαρακτιριστικα στο κινητο σου, αλλα εσυ να το παιζες γαματος που εχεις iphone... 

Και να σου μηδενισει την αξια της μεσα σε ενα χρονο βγαζοντας ενα λογισμικο που θα κανει το κινητο να σερνεται...

Η νοοτροπια της ειναι λαθος. Πατας στο παρανομο κατεβασμα των εφαρμογων, που το θεωρω μεγαλη βλακεια καποιος να εδωσε τοσα λεφτα κι να μην μπορει να κατεβασει μια εφαρμογη που κανει 1 ευρω...

• Super Moderators
Δημοσ.

Για αυτό κάθομαι στην apple και το περιβάλλον της. Επειδή πολύ απλά μου αρέσει και με καλύπτει. Δεν με απασχολούν τα "προβλήματα" των άλλων.

Δημοσ.

<p>Γιατι αν ειναι να δωσεις 700+ ευρω ? Μονο για αυτα..</p> <p> </p> <p>Παρε ενα κινητο με 250 ευρω να κανεις την δουλεια σου...</p> <p> </p> <p>Καλα δεν ειναι που ολα πρεπει να τα κανεις με τον περιορισμο...Επαφες, μουσικη,φωτογραφιες, αποστολη φωτογραφιων(καλα αυτο ξερω οτι εχει ενα προβλημα με το itunes), μυνηματα/αναφορες,. </p> <p> </p> <p>Κατσε με το ιδιο περιβαλλον που αρεσει στην apple...</p> <p> </p> <p>Και κοιτα λιγο τι προσφερε το jailbrake.....Μπορει αν δεν υπηρχαν ολοι αυτοι οι κακοι προγραμματιστες ακομα να μην ειχε αλλα αυτα τα νεα χαρακτιριστικα στο κινητο σου, αλλα εσυ να το παιζες γαματος που εχεις iphone... </p> <p> </p> <p> </p> <p>Και να σου μηδενισει την αξια της μεσα σε ενα χρονο βγαζοντας ενα λογισμικο που θα κανει το κινητο να σερνεται...</p> <p> </p> <p>Η νοοτροπια της ειναι λαθος. Πατας στο παρανομο κατεβασμα των εφαρμογων, που το θεωρω μεγαλη βλακεια καποιος να εδωσε τοσα λεφτα κι να μην μπορει να κατεβασει μια εφαρμογη που κανει 1 ευρω...</p>

Μα η apple δεν ειπε ποτε οτι θελει να βγαλει ενα κινητο για πιτσιρικια ή για multimedia. Και το οτι εβαλε καποια mp στην καμερα αναγκαιότητα ήταν.

Το iphone ηταν ενα κινητο για επαγγελματιες και το στηριζει. Αν θελεις να βαλεις τραγουδακια ηχους κλησεις κ να ανταλλαζεις φωτογραφιες παρε ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Μα η apple δεν ειπε ποτε οτι θελει να βγαλει ενα κινητο για πιτσιρικια ή για multimedia. Και το οτι εβαλε καποια mp στην καμερα αναγκαιότητα ήταν.

Το iphone ηταν ενα κινητο για επαγγελματιες και το στηριζει. Αν θελεις να βαλεις τραγουδακια ηχους κλησεις κ να ανταλλαζεις φωτογραφιες παρε ενα οποιοδηποτε αλλο κινητο

Οντως... Ολοι κανουν τεμεναδες/ουρες για να το παρουν ειναι επαγγελματιες που θελουν να αναβαθμισουν την εμπειρια που θα χουν στο αντικειμενο τους..

Ειναι ενα υπερκτιμημενο κινητο..

Σκεψου οτι το 2g/3g/3gs ουτε φλας δεν ειχε...

Και εκανε 500 ευρω.. Για βιντεο μετα το 3gs... Αλλωστε σε τι χρειαζεται σε εναν επαγγελματια να θελει να τραβηξει βιντεο ή μια φωτο την νυχτα..

Η apple πονταρει στους πιτσιρικαδες κι αν θες πιστεψετο... Αλλοι νομιζουν εχοντας iphone ειναι καποιοι, αλλες το θεωρουν μοδα.. Λιγοι ειναι εκεινοι που θα το χρησιμοποιησουν για αυτο που προοριζεται το κινητο.

Εγω μιλησα για περιορισμους. Το να μην ξερεις αν το μηνυμα που εστειλε παραδοθηκε το θεωρω σημαντικο. Το να μην μπορεις να διαγραψεις μια μεμονωμενη κληση απο το αρχειο κλησεων αλλα μονο ολες μαζι παλι...

Το να σε δινει με το στανιο ολα οσα κανουν τα κινητα των 300 ευρω(ασχετα αν κολλανε ή οχι) παλι ειναι σπαστικο.... Το να μην σου δινει την δυνατοτητα να παραμετροποιεις με θεματα την συσξευη παλι φανερωνει οτι η εταιρια ειναι εγωκεντρικη και θελει να χει το αγοραστη της στο τσεπεκι της..

Αγοραζω ενα προιον ξεροντας οτι εχει τους χ περιορισμους.... Μπορω να τους παρακαμψω; Ναι, δινω νεες δυνατοτητες σε αυτη που θα με λυσουν τα χερια... Γιατι να μην το κανω...

Οσο για τις σπασμενες εφαρμογες ενας επαγγελματιας που σεβεται το εαυτο του, θα προτιμησει να δωσει το ελαχιστο ποσο του 1€ για να κανει την δουλεια του...

• Super Moderators
Δημοσ.

Το να μην μπορεις να διαγραψεις μια μεμονωμενη κληση απο το αρχειο κλησεων αλλα μονο ολες μαζι παλι...

Πριτς που δεν μπορείς! :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Νταξ τωρα στο ios7 μπηκε και αυτο το γαματο χαρακτηριστικο....

Ξέχασες όμως να το αναφέρεις πριν. :P

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ προτείνω να περιμένετε λίγο μέχρι τουλάχιστον να αναβαθμιστεί το Cydia. Όποιος όμως είναι καμμένος σαν εμένα και δεν θέλει να περιμένει ας θυμηθεί να απενεργοποιήσει τον Passcode πριν προχωρήσει στο σπάσιμο! Σε αντίθετη περίπτωση ρισκάρετε να μπείτε σε θανάσιμο Boot Loop...

Sent from my iPod touch using Insomnia

Φίλε να τσεκάρεις το κολπάκι με το πλήκτρο Volume Up κατά την εκκίνηση. Αυτό ξεκινάει την συσκευή με κάποια διαφοροποίηση στο Substrate και αν το Boot Loop οφείλεται σε Tweak το σπάει. Το κολπάκι με ξελάσπωσε από σίγουρο Restore.

Έσπασα το iPad 4 που έχω. Όλα πήγαν καλά. Η μπαταρία μετά από πείραμα στο πρώτο 10% μοιάζει να μην έχει επιρεαστεί καθόλου. Βέβαια έβαλα μόνο Cydia. Να ξέρεις πως γενικά τα πολλά και μάπα Tweaks είναι που τρώνε τη μπαταρία. Υπάρχουνε βέβαια πολλοί που τα ρίχνουμε στο Jailbreak.

Παιδιά κι εγώ προτείνω να περιμένετε λίγο μέχρι τουλάχιστον να αναβαθμιστεί το Cydia. Όποιος όμως είναι καμμένος σαν εμένα και δεν θέλει να περιμένει ας θυμηθεί να απενεργοποιήσει τον Passcode πριν προχωρήσει στο σπάσιμο! Σε αντίθετη περίπτωση ρισκάρετε να μπείτε σε θανάσιμο Boot Loop...

Φίλε να τσεκάρεις το κολπάκι με το πλήκτρο Volume Up κατά την εκκίνηση. Αυτό ξεκινάει την συσκευή με κάποια διαφοροποίηση στο Substrate και αν το Boot Loop οφείλεται σε Tweak το σπάει. Το κολπάκι με ξελάσπωσε από σίγουρο Restore.

Έσπασα το iPad 4 που έχω. Όλα πήγαν καλά. Η μπαταρία μετά από πείραμα στο πρώτο 10% μοιάζει να μην έχει επιρεαστεί καθόλου. Βέβαια έβαλα μόνο Cydia. Να ξέρεις πως γενικά τα πολλά και μάπα Tweaks είναι που τρώνε τη μπαταρία. Υπάρχουνε βέβαια πολλοί που τα ρίχνουνε στο Jailbreak.

Δημοσ.

Καλά τα λέει το παιδί! Γιατι να πάρεις μια πολύ καλή συσκευή και να μην την κανεις σουρωτηρι από θέμα ασφαλείας και να εγκαταστήσεις λογισμικό από devs που δεν τους ξέρει η μάνα τους... Δηλαδή πληρώνεις apple και το καταντάς ...android! :P

Το τι θα κανεις απτο τι μπορεις να κανεις απεχει χιλιομετρα. Και στο pc μου με τα windows εχω την επιλογη να τα κανω σουρωτηρι, οπως και στη συσκευη μου android, γιαυτο και τα επιλεγω. Η μαλλον, γιαυτο ολος ο κοσμος τα επιλεγει, και εχει γυρισει την πλατη της στην apple (φαινεται αλλωστε και απο τα ποσοστα, οπου ολο και κατρακυλανε, με το android να χει ξεπερασει το 80%!!!). 

Ο κοσμος ουτε χαζος ειναι, ουτε να τον περνανε για χαζο θελει. Το τι του ειναι χρησιμο, και τι οχι, και τι του κανει τη συσκευη σουρωτηρι θελει να το επιλεγει ο ΙΔΙΟΣ, και οχι η εταιρια στην οποια μολις πληρωσε 2 μισθους. Δεν αντιλεγω, για τους τεχνολογικα αναλφαβητους, η φιλοσοφια της apple ταιριαζει γαντι, μιας και θες δεν θες, σε εχουμε κλειδωσει τοσο πολυ που να "χαλασεις" την συσκευη σου δεν γινεται. Για τους υπολοιπους ομως που θελουμε να επιλεγουμε ΕΜΕΙΣ τι μας αρεσει και οχι η apple, το android ειναι μονοδρομος.

Από το "ποιό κινητό έχεις" μέχρι το "ποιό κινητό θα ήθελες να έχεις", 2 πακέτα δρόμος... για να απαντήσω σε twitter style.

Οι πωλησεις των high end android αλλωστε αυτο ακριβως δειχνουν....oh wait, nevermind

Γουατ? Και το itunes τι ειναι? Για να στελνεις τραγουδακια ηχους κλησεις και να ανταλλαζεις φωτογραφιες.....οτι ναναι ο καθενας :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Το τι θα κανεις απτο τι μπορεις να κανεις απεχει χιλιομετρα. Και στο pc μου με τα windows εχω την επιλογη να τα κανω σουρωτηρι, οπως και στη συσκευη μου android, γιαυτο και τα επιλεγω. Η μαλλον, γιαυτο ολος ο κοσμος τα επιλεγει, και εχει γυρισει την πλατη της στην apple (φαινεται αλλωστε και απο τα ποσοστα, οπου ολο και κατρακυλανε, με το android να χει ξεπερασει το 80%!!!).

Ο κοσμος ουτε χαζος ειναι, ουτε να τον περνανε για χαζο θελει. Το τι του ειναι χρησιμο, και τι οχι, και τι του κανει τη συσκευη σουρωτηρι θελει να το επιλεγει ο ΙΔΙΟΣ, και οχι η εταιρια στην οποια μολις πληρωσε 2 μισθους. Δεν αντιλεγω, για τους τεχνολογικα αναλφαβητους, η φιλοσοφια της apple ταιριαζει γαντι, μιας και θες δεν θες, σε εχουμε κλειδωσει τοσο πολυ που να "χαλασεις" την συσκευη σου δεν γινεται. Για τους υπολοιπους ομως που θελουμε να επιλεγουμε ΕΜΕΙΣ τι μας αρεσει και οχι η apple, το android ειναι μονοδρομος.

Οι πωλησεις των high end android αλλωστε αυτο ακριβως δειχνουν....oh wait, nevermind

Γουατ? Και το itunes τι ειναι? Για να στελνεις τραγουδακια ηχους κλησεις και να ανταλλαζεις φωτογραφιες.....οτι ναναι ο καθενας :D

Jesus! Τι γράφεις βρε; Και έκατσα και τα διάβασα ο καψερος... :P

Άρα ειμαι ένας χαζός που επιλέγω συσκευές που λειτουργούν ΣΥΝΕΧΩΣ όπως την πρώτη μερα, ειναι σταθερές, όμορφες αισθητικά και με καλύπτουν σε ο,τι κάνω; Και ειμαι χαζός που δεν επιλέγω μια συσκευή που μπορω να την κάνω σουρωτηρι ανοίγοντας πόρτες σε άγνωστες ομάδες και devs. Και ειμαι χαζός που δεν ανταλλασω αρχεία μέσω Bluetooth όπως πριν 15 χρόνια που δεν είχαμε mail, internet & wifi...

Δημοσ.

Jesus! Τι γράφεις βρε; Και έκατσα και τα διάβασα ο καψερος... :P

Άρα ειμαι ένας χαζός που επιλέγω συσκευές που λειτουργούν ΣΥΝΕΧΩΣ όπως την πρώτη μερα, ειναι σταθερές, όμορφες αισθητικά και με καλύπτουν σε ο,τι κάνω; Και ειμαι χαζός που δεν επιλέγω μια συσκευή που μπορω να την κάνω σουρωτηρι ανοίγοντας πόρτες σε άγνωστες ομάδες και devs. Και ειμαι χαζός που δεν ανταλλασω αρχεία μέσω Bluetooth όπως πριν 15 χρόνια που δεν είχαμε mail, internet & wifi...

Φτιάξτε ρε γμτ το app να μη βλέπουμε τους αποκλεισμένους!!! Άντε, κάνε κάτι, κούνα τα νήματα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...