Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για πειτε Ελληνες τσακαλια; Τι inside info μαθατε εσεις; <br><br> Γιατί καμιά 10-20 επαγγελματίες του χώρου εδώ και 12 ώρες δεν εχουν βρει κάτι αρνητικό στο jb.. Οταν λέω επαγγελματίες εννοώ εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο που όποιος βρει πρώτος ψεγάδι έγινε διάσημος σε ένα βράδυ.. Εσείς τι ανακαλύψατε;; <br><br> Επίσης ακόμα και ΑΝ μαζέυει στοιχεία για διαφημίσεις τι μας πειράζει; Το κινητό μας το πουλάει η εταιρεία που συνεργάζεται απευθείας σε παρακολουθήσεις αποδεδειγμένα..

Μια χαρά είναι το jb και γενικά όποιο tweak δεν περνάει πάνω από susbstrate δουλεύει κανονικά εκτος από τα 64bit idevice..

<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

αποψη σου... δεν χρειαζεται ομως να υπερβαλεις με τα περι... "εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο" ειναι οτι πιο ακυρο κομεντ διαβασα...

Τελος, κανε το JB εσυ και ασε οσους εχουν εστω και λιγο μυαλο να ειναι επιφυλακτικοι... δεν λεω οτι 100% θα εχει καποιος προβλημα, αλλα δεν υπαρχει λογος να ρισκαρεις  ειδικα οταν εχουν ακουστει τοσα....

Δημοσ.

Αυτα που εγραψα και διεγράφησαν τα εγραψα λογω του οτι ειμαι παθων. Εχω τυχει σε bootloop και τουβλαρισματα απο tweaks χανοντας στοιχεια της δουλειας μου.

με τα εργαλεια της δουλειας δεν παιζουνε.και αν bacup πρωτα..

Δημοσ.

"Είναι μάλιστα untethered κάτι που σημαίνει ότι τυχόν επανεκκινήσεις της iOS συσκευής στην οποία θα γίνει εγκατάσταση, δε θα επηρεάσει τη λειτουργία της συσκευής με αναγκαστική επανάληψη της διαδικασίας."

OK Είχα ακούσει για το jailbreak αλλά δεν ήξερα ότι παίζανε και τέτοια θέματα, και έλεγα: δε πα στο διάολο αφου μπορείς να ξεκλειδώσεις τις δυνατότητες τις συσκευής κι έχεις και τα λεφτα πανε παρε μηλόφωνο (στους άλλους που επέμεναν). απλά έλεος.

Δημοσ.

Επιτέλους να δούμε πως πάει και το 7.

ΥΓ: Δουλεύω JB σε όλες τις iOS συσκευές μου από την στιγμή που πήρα την πρώτη πριν από κοντά 4 χρόνια. Πρόβλημα δεν είχα ποτέ. Έτσι για την ιστορία αυτό.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου.

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

απλα φιλε μου προσπαθω να διαβασω και μπαινει ο καθε πυκραμενος και χαλαει το θεμα.....ειναι πολυ κουραστικο αυτο,ειναι μερικα ατομα που θελουν να διαβασουν κατι με ουσια. :)

Δημοσ.

αποψη σου... δεν χρειαζεται ομως να υπερβαλεις με τα περι... "εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο" ειναι οτι πιο ακυρο κομεντ διαβασα...

Τελος, κανε το JB εσυ και ασε οσους εχουν εστω και λιγο μυαλο να ειναι επιφυλακτικοι... δεν λεω οτι 100% θα εχει καποιος προβλημα, αλλα δεν υπαρχει λογος να ρισκαρεις  ειδικα οταν εχουν ακουστει τοσα....

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι μπορεί να ρισκάρει κάποιος.. Μία μέρα μετά οι ξένοι ξεπέρασαν το σοκ με τους Κινέζους.. 

Το όλο θέμα ήταν η αποτυχία ενός deal από την μεριά του saurik και οι evaders βρήκαν αλλού φράγκα.. Και είτε εν γνώσει τους έβαλαν τις pirated apps είτε τους την φόρεσαν οι κινέζοι.. Αδιάφορο για εμάς ότι κι αν έγινε.. Τόσο απλό.. 

Το άκυρο κόμεντ ήταν οι εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο? Ξέρεις ότι υπάρχουν εταιρείες που η επαγγελματική τους δραστηριότητα είναι computer security? Η δουλειά τους είναι να τις προσλαμβάνεις και να βρίσκουν/διορθώνουν exploit κτλ σε προγράμματα, σελίδες, λειτουργικά κτλ.. Ξέρεις πως γίνονται διάσημες? Μόνο με παρουσίαση exploit που βρήκαν πρώτοι.. Αλλιώς δεν γίνετε γιατί όλες οι επιχειρηματικές τους δραστηριότητες καλύπτονται από NDA και δεν μπορούν να πουν "Καλημέρα, με προσέλαβε ο hal και το insomnia ήταν ξέφραγο αμπέλι.. Τόσο καιρό οι χρήστες τον πίνατε από 10 backdoor που σας έκλεβαν τα μηνύματα (τυχαίο παράδειγμα)"

Μάθε 5 πράματα από κάποιον άμυαλο κατά τα λεγόμενα σου.. 

• Like 1
Δημοσ.

Όπως όλοι λένε υπομονή παιδιά! Πυρός η άλλος το ios 7 είχε θέματα από μόνο του! Το 7.1 ειναι κοντά. Ελπίζω να βελτιώσει πολλά πράγματα.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Το όλο θέμα ήταν η αποτυχία ενός deal από την μεριά του saurik και οι evaders βρήκαν αλλού φράγκα.. Και είτε εν γνώσει τους έβαλαν τις pirated apps είτε τους την φόρεσαν οι κινέζοι.. Αδιάφορο για εμάς ότι κι αν έγινε.. Τόσο απλό.. 

Έτσι ακριβώς.

Πέρα από αυτό το καλύτερο είναι να περιμένετε γιατί έχει προβλήματα.

Δημοσ.

Το πέρασα και δουλεύει μια χαρά σε 4S me iOS 7.1.3...  Δεν μπορω να καταλάβω τι κλαψούρισμα πέφτει χωρίς λόγο. Πάλι καλά που δεν σας άκουσα και προχώρησα . Πέρασα Samprefs αλλά με λίγη έρευνα έμαθα οτι η μέθοδος πάλιωσε εδώ και χρόνια. Μπαίνω στα βαθιά μπας και σπάσω το κλειδωμένο μου IMEI.

Δημοσ.

<p>Το πέρασα και δουλεύει μια χαρά σε 4S me iOS 7.1.3... Δεν μπορω να καταλάβω τι κλαψούρισμα πέφτει χωρίς λόγο. Πάλι καλά που δεν σας άκουσα και προχώρησα . Πέρασα Samprefs αλλά με λίγη έρευνα έμαθα οτι η μέθοδος πάλιωσε εδώ και χρόνια. Μπαίνω στα βαθιά μπας και σπάσω το κλειδωμένο μου IMEI.</p>

iOS 7.1.3 ????

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ξαναλέω εγώ σε Ipad mini και iphone 5S δεν είχα κανένα πρόβλημα. Καταλαβαίνω τα διάφορα που λέγονται και τα παρακολουθώ. Λοιπόν για να μην λέω πολλά κατεβάστε appsync patched για 7.χ.χ από cydia και βάζετε και apps. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...