atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αυτα που εγραψα και διεγράφησαν τα εγραψα λογω του οτι ειμαι παθων. Εχω τυχει σε bootloop και τουβλαρισματα απο tweaks χανοντας στοιχεια της δουλειας μου. Μάλιστα. Περαστικά.... 2
Iris_89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p><p>Έχει καταντήσει κουραστικό πια από ταχα μου δήθεν χρήστες iPhone και κάλα diveloper να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους δλδ έλεος όπου δείτε το Μήλο άμεσος να πάτε να πείτε την βλακεία σας. Αντε την επόμενη φορά να πάτε να τα πείτε στον μαναβ της γειτονιάς σας να δούμε τι θα πει. Ε μα δλδ επειδή δεν μπορεί να ανοίξετε ούτε το wifi απο iOS αμέσως να το κατηγόρησετε Ο καθένας πέρνει ότι του αρέσει και τον βολεύει πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, δεν σημαίνει επειδή μερικοί πήγατε στο android ότι πήγατε στον παράδεισο!!!!!!</p> <p> </p> <p> </p> <p>Υπομονή μερικές μέρες παιδιά να δοκιμαστεί και όταν ειναι το βάζετε </p></p> Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου. Sent from my GT-I9305 using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως να αλλαζε ο τιτλος? γιατι τελικα οχι μονο δεν ειναι ετοιμο αλλα ειναι και επικινδυνο...
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μηπως να αλλαζε ο τιτλος? γιατι τελικα οχι μονο δεν ειναι ετοιμο αλλα ειναι και επικινδυνο...Τι εννοείς επικίνδυνο ?
Macgneto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά (και απευθύνομαι κυρίως στους αρθρογράφους) ενημερώστε το άρθρο διότι έχει προκύψει πολύς ντόρος σχετικά με το να εγκαθιστά κινέζικο app store (TaiG) και σπασμένες εφαρμογές και να αφήσουν πίσω το CYDIA το οποία δεν είναι καν προεπιλεγμένο για εγκατάσταση. Και οι φήμες οργιάζουν ότι έπεσε χρήμα απο κινέζικες εταιρείες για να γίνει τέτοια κίνηση... Γνώμη μου επειδή γνωρίζω και 5 πράγματα...μην κάνετε jailbreak... 1
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τίποτα δεν είναι τυχαίο... Έκλεισε η συμφωνία με την China mobile για το iPhone 5s, c 1
kostastnt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για πειτε Ελληνες τσακαλια; Τι inside info μαθατε εσεις; <br><br> Γιατί καμιά 10-20 επαγγελματίες του χώρου εδώ και 12 ώρες δεν εχουν βρει κάτι αρνητικό στο jb.. Οταν λέω επαγγελματίες εννοώ εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο που όποιος βρει πρώτος ψεγάδι έγινε διάσημος σε ένα βράδυ.. Εσείς τι ανακαλύψατε;; <br><br> Επίσης ακόμα και ΑΝ μαζέυει στοιχεία για διαφημίσεις τι μας πειράζει; Το κινητό μας το πουλάει η εταιρεία που συνεργάζεται απευθείας σε παρακολουθήσεις αποδεδειγμένα.. Μια χαρά είναι το jb και γενικά όποιο tweak δεν περνάει πάνω από susbstrate δουλεύει κανονικά εκτος από τα 64bit idevice.. <br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia
GMod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για πειτε Ελληνες τσακαλια; Τι inside info μαθατε εσεις; <br><br> Γιατί καμιά 10-20 επαγγελματίες του χώρου εδώ και 12 ώρες δεν εχουν βρει κάτι αρνητικό στο jb.. Οταν λέω επαγγελματίες εννοώ εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο που όποιος βρει πρώτος ψεγάδι έγινε διάσημος σε ένα βράδυ.. Εσείς τι ανακαλύψατε;; <br><br> Επίσης ακόμα και ΑΝ μαζέυει στοιχεία για διαφημίσεις τι μας πειράζει; Το κινητό μας το πουλάει η εταιρεία που συνεργάζεται απευθείας σε παρακολουθήσεις αποδεδειγμένα.. Μια χαρά είναι το jb και γενικά όποιο tweak δεν περνάει πάνω από susbstrate δουλεύει κανονικά εκτος από τα 64bit idevice.. <br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Καλό jailbreak λοιπόν σου ευχόμαστε. Ποιος ξέρει... σε τόσους που έχει αποτύχει... ίσως χρειαστείς και ευχή για καλό restore...
sugarias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά. Ηρεμία. Ξερουμε πολυ καλα οτι κάθε jailbreak κρυβει κινδυνους. Τωρα το αν η ομαδα evasi0n αποφασισε να βαλει ενα κινεζικο app για τα σπασμενα apps ειναι αλλο θεμα. Επειδη γυρισαν οι παλιοι του jailbreak και μιλησαν για πειρατεια;;; Εδω θεμα για apple μπαινει και σκοτωνεστε με τους andoidακιες Sent from my iPhone using Insomnia
Shadowjump Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Όλα κομπλε. Το περασα σε iPad Air. Ολα τα αρχεια κομπλε. Περναω Cydia και ξεκιναω!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...
sugarias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 </p> <p> </p> <p> </p> <p>Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...</p> H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα. Sent from my iPhone using Insomnia Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...</p></p></blockquote> <br><br> H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα. Sent from my iPhone using Insomnia
bisbirikos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ώρα για update. Γρήγορα βγήκε στην έκτη έκδοση το είχαν αργήσει πολύ.
Shadowjump Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Και γιατι τοσος ντορος τοτε? Μονο οι κινεζοι θα εχουν κινεζικη γλωσσα...
kirileman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ας καθαρίσει κάποιος το θέμα από τα άσχετα ποστς. Υπαρχει κόσμος που ενδιαφέρεται να κάνει jb και να ενημερωθεί για αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα