Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτα που εγραψα και διεγράφησαν τα εγραψα λογω του οτι ειμαι παθων. Εχω τυχει σε bootloop και τουβλαρισματα απο tweaks χανοντας στοιχεια της δουλειας μου.

Μάλιστα. Περαστικά....

• Like 2
  • Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p><p>Έχει καταντήσει κουραστικό πια από ταχα μου δήθεν χρήστες iPhone και κάλα diveloper να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους δλδ έλεος όπου δείτε το Μήλο άμεσος να πάτε να πείτε την βλακεία σας. Αντε την επόμενη φορά να πάτε να τα πείτε στον μαναβ της γειτονιάς σας να δούμε τι θα πει. Ε μα δλδ επειδή δεν μπορεί να ανοίξετε ούτε το wifi απο iOS αμέσως να το κατηγόρησετε Ο καθένας πέρνει ότι του αρέσει και τον βολεύει πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, δεν σημαίνει επειδή μερικοί πήγατε στο android ότι πήγατε στον παράδεισο!!!!!!</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Υπομονή μερικές μέρες παιδιά να δοκιμαστεί και όταν ειναι το βάζετε  :) </p></p>

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου.

Sent from my GT-I9305 using Insomnia

Δημοσ.

Μηπως να αλλαζε ο τιτλος? γιατι τελικα οχι μονο δεν ειναι ετοιμο αλλα ειναι και επικινδυνο...

Δημοσ.

Παιδιά (και απευθύνομαι κυρίως στους αρθρογράφους) ενημερώστε το άρθρο διότι έχει προκύψει πολύς ντόρος σχετικά με το να εγκαθιστά κινέζικο app store (TaiG)  και σπασμένες εφαρμογές και να αφήσουν πίσω το CYDIA το οποία δεν είναι καν προεπιλεγμένο για εγκατάσταση.

Και οι φήμες οργιάζουν ότι έπεσε χρήμα απο κινέζικες εταιρείες για να γίνει τέτοια κίνηση...

Γνώμη μου επειδή γνωρίζω και 5 πράγματα...μην κάνετε jailbreak...

• Like 1
Δημοσ.

Για πειτε Ελληνες τσακαλια; Τι inside info μαθατε εσεις; <br><br> Γιατί καμιά 10-20 επαγγελματίες του χώρου εδώ και 12 ώρες δεν εχουν βρει κάτι αρνητικό στο jb.. Οταν λέω επαγγελματίες εννοώ εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο που όποιος βρει πρώτος ψεγάδι έγινε διάσημος σε ένα βράδυ.. Εσείς τι ανακαλύψατε;; <br><br> Επίσης ακόμα και ΑΝ μαζέυει στοιχεία για διαφημίσεις τι μας πειράζει; Το κινητό μας το πουλάει η εταιρεία που συνεργάζεται απευθείας σε παρακολουθήσεις αποδεδειγμένα..

Μια χαρά είναι το jb και γενικά όποιο tweak δεν περνάει πάνω από susbstrate δουλεύει κανονικά εκτος από τα 64bit idevice..

<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Για πειτε Ελληνες τσακαλια; Τι inside info μαθατε εσεις; <br><br> Γιατί καμιά 10-20 επαγγελματίες του χώρου εδώ και 12 ώρες δεν εχουν βρει κάτι αρνητικό στο jb.. Οταν λέω επαγγελματίες εννοώ εταιρείες με κάτι μύρια τζίρο που όποιος βρει πρώτος ψεγάδι έγινε διάσημος σε ένα βράδυ.. Εσείς τι ανακαλύψατε;; <br><br> Επίσης ακόμα και ΑΝ μαζέυει στοιχεία για διαφημίσεις τι μας πειράζει; Το κινητό μας το πουλάει η εταιρεία που συνεργάζεται απευθείας σε παρακολουθήσεις αποδεδειγμένα..

Μια χαρά είναι το jb και γενικά όποιο tweak δεν περνάει πάνω από susbstrate δουλεύει κανονικά εκτος από τα 64bit idevice..

<br><br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Καλό jailbreak λοιπόν σου ευχόμαστε. Ποιος ξέρει... σε τόσους που έχει αποτύχει... ίσως χρειαστείς και ευχή για καλό restore...

Δημοσ.

Ρε παιδιά. Ηρεμία. Ξερουμε πολυ καλα οτι κάθε jailbreak κρυβει κινδυνους. Τωρα το αν η ομαδα evasi0n αποφασισε να βαλει ενα κινεζικο app για τα σπασμενα apps ειναι αλλο θεμα. Επειδη γυρισαν οι παλιοι του jailbreak και μιλησαν για πειρατεια;;; Εδω θεμα για apple μπαινει και σκοτωνεστε με τους andoidακιες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Όλα κομπλε. Το περασα σε iPad Air. Ολα τα αρχεια κομπλε.

Περναω Cydia και ξεκιναω!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...

Δημοσ.

</p> <p> </p> <p> </p> <p>Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...</p>

H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα.

Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...</p></p></blockquote> <br><br> H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα. <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia

Για ποια κινεζικη εφαρμογη μιλατε? Εμενα μονο Cydia μου περασε...H εφαρμοδη εμφανιζεται σε οσους κανουν jb με κινεζικη γλωσσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...