metaxa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα μικρό πρόβλημα με ένα καινούργιο pc που πήρα. Το HP Pavilion 20-B110ev AiO, το οποίο είχε εγκατεστημένα απο τη μάνα του τα Linux και τα φόρμαρα σε Windows 7. Όλα καλά λοιπόν με το format κτλ και όταν ολοκληρώνεται η διαδικασία και ανοιγεί κανονικά δεν μου βρίσκει τους drivers για το intenet και βασικά δεν αναγνωρίζει internet. Επίσης δεν αναγνωρίζει καμία θύρα usb. Πήγα στο site της HP να κατεβάσω τους drivers αλλά δυστηχώς μου έχει μονάχα για linux και για win7 drivers. Υπάρχει κανας μάγκας μήπως να μου δείξει τα φώτα του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Για την κάρτα δικτύου δοκίμασε αυτους http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsview.aspx?langid=1&pnid=13&pfid=5&level=5&conn=4&downtypeid=3&getdown=false εκει που λεει Win7 and WinServer 2008 R2 Auto Installation Program (SID:1624016) 1
metaxa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αδερφέ σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Δυστηχώς τους πέρασα αλλά τίποτα. Δεν τους αναγνωρίζει. Δεν μπορώ να βρω πουθενά drivers για Windows 7 64x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα