Zaylen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έκανα edit το παλιό μου θέμα για να μην κάνω καινούριο, λοιπον δυο τελευταίες απορίες, κατέληξα στο να φτιάξω wordpress blog, το θέμα είναι τώρα τι με συμφέρει; Αγορά domain και 100 mb απο το papaki.gr με 24 ευρώ ή Site: αυτό απο greekhost ( το eco με 0,99 μπορεί να μην συμπεριλαμβάνεται το domain), θα έχω FTP server να ανεβάσω wordpress αρχεία και να βάλω μερικά θέματα δικά μου; τα 200 mb είναι αρκετά για ένα νέο blog κυρίως με κείμενα; υπολογίζω τις φωτογραφίες να τις ανεβάζω πχ στο picasa.. Περιμένω μια σύντομη απάντηση, ευχαριστώ πολύ! Πρίν το edit: Καλησπέρα θέλω την βοήθεια των ειδικών γιατί έχω σκοπό να φτιάξω ένα blog/ e-magazine αλλά για αρχή δεν περιμένω πολλά οπότε θα ήθελα κάποιες γνώμες ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη πλατφόρμα για δωρεάν; wordpress/blogger(δεν συμφωνώ)/ tumblr ή κάποιο άλλο; συμφωνείτε να το πάω λίγο έτσι για αρχή και μετά αν δω και έχουμε απήχηση να κοιτάξω να αγοράσω ένα domain και να κάνω μεταφορά (ή και χωρίς μεταφορά); Μήπως θα ήταν καλύτερα να αγόραζα κατευθείαν domain και server πχ στο papaki.gr και να αρχίσω να δουλεύω μόνος το σαιτ; (είναι γύρω στο 60 Ε , είναι λίγο ρίσκο)Αν ακολουθήσω το δεύτερο σχέδιο τι προτείνετε joomla ή wordpress?κάθε γνώμη δεκτη, φχαριστωω Edit: Η ιδεα του μπλογκ ειναι οτι ειμαστε μια παρεα και σχολιαζουμε επικεροτητα και γενικα οτιδηποτε απο ενα αρθρο οσο μπορει ο καθενας σε διαφορα topics, απο θεμα κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου http://preguicamagazine.com/ δυστηχως το free wordpress δεν εχει ουτε sliding banners γενικα τιποτα.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από Zaylen
chrism4111 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Και οι 3 λυσεις που αναφερεις ειναι πλατφορμες φτιαγμενες συγκεκριμενα για blogs. εμπιστευομαι προσωπικα εγω την λυση του wordpress. βεβαια και οι τρεις πλατφορμες σε εχουν κλεισμενο σε ενα συγκεκριμενο ευρως λειτουργειων. απο την αλλη εχεις την επιλογη να ενοικιασεις ενα hosting και ενα domain, οπως αναφερεις και εσυ με 60ευρω, και να κανεις οτι σκεφτεις εσυ, ειτε γραφωντας εσυ κωδικα, ειτε μεσω modules και plugins... που ειναι το ρισκο σε αυτην την επιλογη;;;;;;;;;; χωρις να ξερω αν θα εχεις και οικονομικα οφελη απο το blog, νομιζω τα 60 ευρω ειναι πολυ λιγα για να θεωρηθουν ρισκο. γνωμη μου αν δεν ξερεις απο προγραμματισμο και δεν θες να εκμεταλευτεις οικονομικα το blog πηγαινε στο wordpress blog χωρις καμια χρεωση. ανιθετως δωσε σε εναν επαγγελματια να σου φτιαξει το blog, η φτιαξτω μονος σου σε wordpress το οποιο ειναι πολυ απλο και ευκολο. παντα φιλικα... συγνωμη για την ορθογραφια και την ατονια γραφω απο tablet και δεν εχω συνηθησει την αφη
Zaylen Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση φίλε μου, δεν είναι μεγάλο ρίσκο τα 60 ευρώ και όσο για το design και απο προγραμματισμό έχω βασικές γνώσεις (σπουδάζω ακόμα αλλά ασχολούμαι καιρό οπότε πιστεύω μπορώ να τα βγάλω πέρα) προσωπικά το έχω στο μυαλό μου να ξεκινήσω να ασχολούμαι με το wordpress που έχω ήδη φτιάξει να γράψουμε κάποια αρχικά άρθρα εκεί να φτιάξουμε μια σελίδα στο fb και αν μετα απο 3-4 βδομάδες δουμε και εγω και τα παιδια πως μας αρέσει και έχουμε σκοπό να ασχοληθούμε κατεβάζουμε τα πάντα απο το wordpress και τα μεταφέρουμε σε ενα blog που θα έχουμε φουλ ελευθερία και γενικά custom design- templates.
hostdog Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλημέρα Zaylen, ποια πιστεύεται είναι η καλύτερη πλατφόρμα για δωρεάν; wordpress/blogger(δεν συμφωνώ)/ tumblr ή κάποιο άλλο; Από τις παραπάνω wordpress. συμφωνείτε να το πάω λίγο έτσι για αρχή και μετά αν δω και έχουμε απήχηση να κοιτάξω να αγοράσω ένα domain και να κάνω μεταφορά (ή και χωρίς μεταφορά); Η μεταφορά είναι πάντα κάτι επιπλέον, αν και οι importers δουλεύουν αρκετά καλά πλέον εδικά wordpress.com-wordpress.org. Το να έχεις host την wordpress στο domain σου σίγουρα σου αφαιρεί πολλούς πονοκεφάλους, αλλά όπως αναφέρεται στερείσαι κάποιων επιπλέον λειτουργιών από ότι σε self hosted. Είναι μάλλον το καλύτερο combo "domain+wordpress.com hosting και ...βλέπουμε" Μήπως θα ήταν καλύτερα να αγόραζα κατευθείαν domain και server πχ στο papaki.gr και να αρχίσω να δουλεύω μόνος το σαιτ; (είναι γύρω στο 60 Ε , είναι λίγο ρίσκο) Υπάρχουν hosts που σου δίνουν δωρεάν φιλοξενία με την κατοχύρωση domain. Αν ακολουθήσω το δεύτερο σχέδιο τι προτείνετε joomla ή wordpress?Edit: Η ιδεα του μπλογκ ειναι οτι ειμαστε μια παρεα και σχολιαζουμε επικεροτητα και γενικα οτιδηποτε απο ενα αρθρο οσο μπορει ο καθενας σε διαφορα topics, απο θεμα κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου http://preguicamagazine.com/ δυστηχως το free wordpress δεν εχει ουτε sliding banners γενικα τιποτα.. Εφόσον αφορά blogging χρήση, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη λύση για blogging σήμερα από το WordPress. Αν θες να κάνεις το βήμα παραπάνω skip Joomla και πάνε σε Drupal ( απλά έχει λίγο μεγαλύτερο learning curve ) Φιλικά,Παναγιώτης 1
Zaylen Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) πολύ κατατοπιστηκό σκετσάκι χαχα, μπήκα στο comullo εχει εναν δωρεαν σερβερ και ανεβασα εκει το blog για τεστ, ολα δουλευουν αψογα (τα καταφερα) οποτε μια τελευται απορια, το 100 mb και 1gb bandwidth ειναι καλο; για 20 ευρω domain; εστω για αρχη και μετα αγοραζω ενα πακετο με ενα 60ευρω.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2013 από Zaylen
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα