Προς το περιεχόμενο

Samsung UE46F6400AWXXH 649 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφόμουν να αγοράω την συγκεκριμένη τηλεόραση

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE46F6400AWXXH,99452,430513,609591.html?langId=-18&et_lid=5&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_med=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&et_cid=3&etcc_ori=skroutz.gr

Θεωτείτε οτι ειναι η συγκεκριμενη τιμη καλη να την αγοραω η να περιμενω η να περιμενω καποια προσφορα? Υπάρχει καποια αλλη καλυτερη στα ιδια λεφτα?

post-279638-0-97946800-1387735263_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειμαι με τα κλειδια στην πορτα να παω να την παω ¨) να κανω μια τελευταια ερωτηση. Αν κατεβασω ταινια 3D μπορω να την παιξω απο Usb player της τηλεορασης η θελει bluray player με Mode 3d?

Δημοσ.

Να ρωτησω κ εγω κατι για να μην ανοιγω αλλο thread παλι....

Ποσο ειναι το ιnput lag τησ 6400 κ ποση διαφορα εχει απο τη f6100 σε λαγκ κ εικονα ?

Διαβασα αυτο εδω οντως ισχυει ειναι σχεδον μια f6500 χωρις smart tv k με μισο cmr???

http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/samsung-un46es6100/4505-6482_7-35159615.html

Δημοσ.

Mπορει να παίζει ταινίες από στικάκι 3d και με ξεχωριστούς υπότιτλους, μπορείς να κάνεις scale σε όλη την οθόνη σε περίπτωση που έχεις μαύρο πάνω κάτω, να μεγεθύνεις τους υπότιτλους. Κοίτα εκεί που θα την αγοράσεις αν έχουν την κάμερα για κλήσεις μέσω skype ώστε να τη πάρεις και αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

Χρόνια πολλά,

Σκέφτομαι ν'αγοράσω και εγώ την συγκεκριμένη, τα λεφτά μου max 650€. Έχω μια 40' την οποία θα την δώσω στους γονείς μου.Εκτός από τα dvd που βλέπω ή τις ταινίες που κατεβάζω, επειδή βλέπω ταινίες κ ποδόσφαιρο μέσω ίντερνετ θα έχει διαφορά στην απεικόνιση/ποιότητα εννοώ ότι θα πιξελιάζει ή θα βλέπω το ίδιο στην 46'' όπως και στην 40'' ?

Η απόσταση από την τηλεόραση είναι 2,5 μέτρα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι και εγώ για την συγκεκριμένη  έχω ακούσει καλά σχόλια. Δυστυχώς δεν είναι διαθέσιμη online στο mediamarkt   την εχω βρει 680 με μεταφορικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...