Προς το περιεχόμενο

Εκτυπωτής value for money!!!


vasilismagg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρίξε μια ματιά στους epson που δέχονται σύστημα συνεχούς ροής. O S22 δέχεται σύστημα συνεχούς ροής. απλώς σαν εκτυπωτής κοστίζει λίγο αλλά αν πάρεις το σύστημα + μελάνια χύμα θα ανέβεις σε κόστος στην αρχή αλλά θα σου βγει οικονομικότερα στο μέλλον.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι πλέον αν τελειώσει κάποιο από τα μελάνια πχ. έχει 4 μελάνια μαύρο, κίτρινο, ματζέντα, κυανό, θα σταματήσει να δουλεύει μέχρι να το αλλάξεις. οπότε κοίτα κάθε φορά που ψάχνεις για εκτυπωτή πόσο κάνουν τα μελάνια του. δες επίσης στο youtube λύσεις για τους εκτυπωτές που βλέπεις πως να επαναγεμίσεις ή να τοποθετήσεις σύστημα ροής. Μελάνια υπάρχουν στην αγορά. Πάντα όμως το πρόβλημα είναι να παρακάμψεις το σύστημα του εκτυπωτή όταν σου λέει ότι τελείωσε το μελάνι. Σε epson εκτυπωτές υπάρχουν συμβατά μελανοδοχεία, τσιπάκια με auto reset. Σε canon εκτυπωτές υπάρχουν chip ressetters όπου εκεί μηδενίζεις τα τσιπάκια και επαναγεμίζεις τα δοχεία. Όσο πιο φτηνός εκτυπωτής τόσο τα μελάνια στην πορεία θα κοστίζουν σα να αγοράζεις καινούργιο εκτυπωτή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω άλλη μια ερώτηση, ας πούμε αν αγοράσω πχ ενα chipακι με έγχρωμο μελάνι που να έχει πχ κόκκινο, κίτρινο, μπλε, και εγω αυτά που εκτυπωνω συνήθως έχουν πιο πολύ μπλε χρώμα, εφόσον όμως εγώ χρησιμοποιώ πιο πολύ το μπλε απ τα αλλά χρώματα λογικά θα τελειώσει και πιο γρήγορα και έτσι δεν θα μπορώ να εκτυπωνω με το μπλε, αλλά μετά για να το αλλάξω πρέπει μα πετάξω ολόκληρο το chip με τα υπόλοιπα χρώμα για να βάλω καινούργιο???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις διάφορες επιλογές αλλά ανάλογα με τον πιο εκτυπωτή θα αγοράσεις. Μπορείς να αλλάξεις τσιπάκι στο δοχείο μπλε που χρησιμοποιείς περισότερο και να επαναγεμίσεις το μελάνι ή απλά να του κάνεις reset και απλώς να επαναγεμίσεις. Τα υπόλοιπα χρώματα δε θα καταναλώνονται όπως το μπλε τόσο πολύ. Αλλά δε σημαίνει ότι δε θα τελειώσουν, ακόμα αν εσύ πιστεύεις ότι δε τα χρησιμοποιείς. Όταν ο εκτυπωτής κάνει καθαρισμό κεφαλής τραβάει από όλα τα δοχεία, ακόμα και από μόνος του κάνει κάποιον ψεκασμό. Το σωστό είναι να χρησιμοποιούμε όλα τα χρώματα για να μην στεγνώσουν τα μελάνια ή οι κεφαλές. Αν θέλεις απλώς να κάνεις καμια φωτοτυπία, σκανάρισμα και να τυπώσεις καμια 5 σελίδες το μήνα, πάρε ότι σ'αρέσει σε εκτυπωτή αλλά ρώτα πόσο κοστίζουν τα μελάνια του διότι τα πρώτα που έχει μέσα είναι τα demo του δε θα κρατήσουν για πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...