Runner25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 εχω το παραπανω κινητο με την εκδοση 4.2.1 αντροιντ αλλα ρε παιδια σερνεται τι μπορω να κανω
angmar Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έννοείς την official 4.1.2 ή έχεις βάλει custom 4.2.1;
Runner25 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έννοείς την official 4.1.2 ή έχεις βάλει custom 4.2.1; οχι τιποτα δεν εχω βαλει εγω απο μαμα το ειχε
euxoulhs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 επειδη ειμαι κατοχος και εγω του συγκεκριμενου μοντελου απο τον μαρτιο του 13' σε πληροφορω πως δεν μπορεις να κανεις τπτ το κινητο θα κολλα..για να το αποφυγεις αυτο θα πρεπει να το κανεις root το κινητο.. πληροφοριακα το εχω κανει εδω και μια βδομαδα εχω βαλει τηn cm10.2 και απλα μπορω να πω οτι πεταει..ακομα και σε ιντερνετ στις ανταποκρισεις.. οποτε κοιτα να το κανεις ροοτ για να δεις πραγματικα τις δυνατοτητες του κινητου αν τωρα δεν γνωριζεις πως κανεις ροοτ στειλε μου ενα πμ να σε βοηθησω
dimitrislarisa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 καλησπέρα... για galaxy ace κανενα λειτουργικο να βαλουμε γιατι μπορει το ace2 να κολλαει αλλα το ace σερνεται!! plz HELPPPPP!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα