Cpkdemian Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια. το προβλημα το εχει ενας φιλοσ απλα ανοιγω εγω το ποστ γιατι δεν εχει ακαουντ στο φορουμ. ο υπολογιστης τοθυ ειναι καινουριος. πολλες φορες οταν παιζει καποιο παιχνιδι πχ skyrim-lol τα φριζαρει η οθονη και ακουγετε ενας ηχος απο τα ηχεια. και θελει αναγκαστικα ρεσταρτ. οι θερμοκρασιες του ειναι καλες. το προβλημα αυτο το κανει και ενω δεν δουλευει στον υπολογιστη στα καλα καθουμενα δηλαδη. ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Ram λογικα... παραλογα; λοιπον φιλε,να σου πουμε ακριβως τι προβλημα εχει δεν υπαρχει περιπτωση,θα πρεπει να ξεκινησετε μια σειρα απο τεστ να δειτε τι παιζει. Αρχικα,κατεβαζεις το HW monitor και τσεκαρετε θερμοκρασιες. Παραλληλα κατεβαζεις και τρεχεις το occt για στρεσσαρισμα cpu μετα κατεβαζεις το furmark(αν και πολλοι θα πουν να τρεξεις το valley benchmark σε loop)και κοιταζεις θερμοκρασιες. Αν ολα αυτα πανε καλα(δηλαδη ειναι νορμαλ οι θερμοκρασιες)κατεβαζεις σε bootable το memtest x86+ το περνας σε στικακι και ξεκινας τον υπολογιστη απο εκει.Το αφηνεις να τρεξει για τουλαχιστον 4 ωρες με την καθε ραμ ξεχωριστα. Αυτα για αρχη,αν συνεχιστουν τα προβληματα το παμε για ελεγχο σε driver/software θεμα.
CloudConnected Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Παλιά το πάθαινα κι εγώ αραιά και πού. Τρομακτικό ήταν, έκανε έναν πολύ δυνατό ατέρμονο διαπεραστικό ήχο. Τέλοσπάντων, δεν έκανα κάποια διάγνωση τότε όμως σίγουρα δεν φταίει ο δίσκος. Αν ήταν υψηλή θερμοκρασία του επεξεργαστή, τότε το pc θα έκλεινε. Προσωπικά κι εγώ πιστεύω ότι ευθύνεται η ram. Κάνε memtest και πες μας.
Cpkdemian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 τιποτα δεν δειχνει στην διαγνωση της μνημης ολα οκ. και οι θερμοκρασιες με τα παραπανω προγραμματα που μου ειπε ο φιλος
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Κοιτάξατε αν οι RAM πατάνε σωστά στην μητρική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα