Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,χθές το βραδυ το λατρεμενο Lg Optimus P550 μετα απο φαντασμαγορικη πτωση χάλασε και ειμαι στην αναζητηση αντικαταστατη! Δεν εχω καποιο συγκεκριμενο θεμα αν θα ειναι windows phone η android ουτε καποια συγκεκριμενη εταιρια,αν και νομιζω οτι θα προτιμουσα να ηταν Lg! Εχετε να μου προτεινετε καποιο;

Αξίζει αυτο εδω στα 130; http://www.public.gr/product/tilefonia/top-dora-tilefonia/mobile-phones/lg-optimus-optimus-l7-p700-3g-wi-fi-4gb-mayro/prod2810004pp/

Δημοσ.

Το moto g μ'αρεσει αρκετα ειναι η αληθεια,αλλα ξεφευγει λιγο απο το μπατζετ μου ειναι η αληθεια γιατι νομιζω η τιμη του γυρω στα 200 ευρω!

Δημοσ.

Toσο καλο πια το 620; Απλα τεινω προς Moto G λογω android αν και δεν θα ελεγα οχι σε μια δοκιμη των Windows Phone! Ξερετε τι παιζει αν το αγορασω απο amazon με εγγυησεις και σηματα κλπ;

Δημοσ.

Αφού θα το πάρεις unlocked τότε θα πιάνεις κανονικά 3g σήμα, το moto g δεν έχει 4g ούτως ή άλλως.

Κανονικά έχεις εγγύηση αφού η Motorola δίνει πανευρωπαική.

Δεν θα σου πρότεινα να πάρεις το 8gb πάντως γιατί δεν θα σου φτάσει με τίποτα ο χώρος. Πρέπει κατα τη γνώμη μου να πας για το 16gb που στα 200 ευρώ είναι πάνω απο το budget που έχεις ορίσει αρχικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αλλα δεν θα ήθελα νομιζω να μπλεξω με κινεζικα καταστηματα! Δεν μπορω να περιμενω και ενα μηνα για να ερθει εξαλλου!

Δημοσ.

δες εδώ φιλε 

αν έχεις αγγλική διεύθυνση πρόσθεσε αλλα 10 ευρω για την μεταφορά.

όλο μαζι έρχεται 200ευρω και είναι το 16gb.

αν μπορείς να διαθέσεις τα 50 αυτά ευρω, προχώρα άφοβα στο moto g

μπορείς κάλλιστα να αγοράσεις το 8gb και να συνδέεις usb flash 

ή κάποιον σκληρό δίσκο εφόσον θες παραπάνω χώρο.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον θα περιμενω λιγες μερες ωστε να μπορεσω να ανεβασω το μπατζετ στα 200 και θα το παρω! Ισχυει οτι δεν εχει ανταπτορα και ακουστικα; Σας ευχαριστώ ολους για τη βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...