manbook Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Να ρωτήσω κάτι,τώρα που "περπατάει" εκεί έξω jailbreak για 7.Χ.Χ,έχω ένα 4άρι στην 7.0.4 και (ως είθισται) σέρνεται,δεν έχει ισχυρό σήμα κλπ σιδερόμπαλλες. Υπάρχει περίπτωση για downgrade σε 6.1.3;
iMarilina Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 <p>Να ρωτήσω κάτι,τώρα που "περπατάει" <em>εκεί έξω</em> jailbreak για 7.Χ.Χ,έχω ένα 4άρι στην 7.0.4 και (ως είθισται) σέρνεται,δεν έχει ισχυρό σήμα κλπ σιδερόμπαλλες.</p> <p>Υπάρχει περίπτωση για downgrade σε 6.1.3;</p> Μόνο αν εχεις σωσμενα SHSH
manbook Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μόνο αν εχεις σωσμενα SHSH Μου χαλάς τη μαγεία τώρα... Νόμισα ότι θα βρίσκαμε κανα τροποποιημένο jailbreak-embended.ipsw που θα κούμπωνε με τη μία και χωρίς "ζωύφια" πάνω στο χιλιοβασανισμένο 4άρι μου. Είχε γίνει πριν χρόνια στο 3GS...
iMarilina Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Μου χαλάς τη μαγεία τώρα... Νόμισα ότι θα βρίσκαμε κανα τροποποιημένο jailbreak-embended.ipsw που θα κούμπωνε με τη μία και χωρίς "ζωύφια" πάνω στο χιλιοβασανισμένο 4άρι μου. Είχε γίνει πριν χρόνια στο 3GS... Μιλάς για whited00r , αυτό ήταν στο 2G, 3G και δεν ήταν αληθινές εκδόσεις, ήταν απλά κάποια χαρακτηριστικά των εκδόσεων. Δε γίνονται αυτά.
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 οποτε το jb το κυκλοφορησαν κυριως για τους κινεζους ισα να προλαβουν να βαλουν το κινεζικο app store. το app store των κινεζων που εμφανιστηκε εχει και cracked app? εντυπωση μ κανε που λεει οτι τους προσφεραν τoυλ.100χιλ στον καθενα για να βαλουν το κινεζικο app store.υπερβολικα ποσα για προιον που απευθυνετε σε "πειρατες"!!! Σύμπτωση που αυτές τις μέρες ξεκινά η διάθεση των iPhone από την China Mobile, τη μεγαλύτερη εταιρία κινητής στον κόσμο; 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2013 Tutorial που βρισκω; Μη κανω καμια βλακεια και το χαλασω φοβαμαι.. Στη σελιδα απο την οποια το κατεβαζεις, γραφει και τα ολα και ολα 5-6 βηματα που πρεπει να κανεις. 1
ninos22 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Unlock μέσω jailbreak σε ποια έκδοση είναι διαθέσιμο;
iMarilina Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Unlock μέσω jailbreak σε ποια έκδοση είναι διαθέσιμο; Εξαρτάται τι συσκευή έχεις και τι base band. Στα 3gs γίνεται τα περισσότερα. Σε 4αρι μόνο αν έχει την πανάρχαια 1.59.00 base band διατηρημενη. Από αυτή τη baseband και πάνω και συσκευή και πάνω δε γίνεται. Sent from my GT-I9500 using Insomnia
ramarg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2013 Σύμπτωση που αυτές τις μέρες ξεκινά η διάθεση των iPhone από την China Mobile, τη μεγαλύτερη εταιρία κινητής στον κόσμο; Τυχαίο? Δεν νομίζω..Φυσικά τίποτα δεν είναι τυχαίο.Προφανώς ήταν γνωστή η ημερομηνία διαθεσιμότητας στην κίνα,κ είπαν να το ρίξουν ίδια χρονική περίοδο για να μαζέψουν και την αναμενόμενη κίνηση-traffic που περιμένουν,σε σχέση με τα προηγουμενα jailbreak που οι χρήστες δεν έτρεχαν να το σπάσουν αμέσως...Το κινέζικο appstore ειναι πολυ εξυπνη κίνηση καθαρά γιατί όλοι πέφτουν με τα μούτρα στο τζάμπα !! Μετά τα κινέζικα ρούχα,περνάμε και στο κινέζικο appstore ! Καλή φάση,αν κ δεν νομίζω να δωθεί σε άλλες χώρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα