Προς το περιεχόμενο

ios 7.0 jailbreak evaders

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

iPhone 5s 7.0.4 χωρις προβλημα.

Το "κακο" ειναι πως προς το παρον η εκδοση cydia που υπαρχει μεσα δεν ειναι "επισημη" και ο saurik θα πρεπει να δουλεψει επι του θεματος (οπως δηλωσε ο ιδιος δεν ειχε ενημερωθει εκ των προτερων για να εχει ετοιμη, συμβατη εκδοση).

Πχ οτιδηποτε σχετικο με το mobile substrate δεν δουλευει γι αυτο το λογο (οπως το five icon dock).

Προφανως ολα τα παραπανω θα διορθωθουν εντος των ημερων.

Good times :-)

• Moderators
Δημοσ.

Εχω την 6.1.2 ,να παω για 7 και jailbreak εκει?Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετα tweaks απο cydia,αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψουν στην 7

Προτιμοτερο να περιμενεις προκειμενου να στρωσει οτιδηποτε σχετικο με cydia. Επισης δεν αναφερεις συσκευη, εαν εισαι σε 4αρι ισως να μην αξιζει τον κοπο.

Δημοσ.

Εχω την 6.1.2 ,να παω για 7 και jailbreak εκει?Το θεμα ειναι οτι εχω αρκετα tweaks απο cydia,αλλα δεν ξερω αν θα δουλεψουν στην 7

Aν δεν εχεις iphone 4 και κατω ή ipad 3 και κατω, μπορεις να πας στην 7 απο θεμα επιδοσεων. Απλα, μιας που δε δουλευει το cydia, εγω αραζω ακομα (παροτι εχω ηδη την 7) και περιμενω να βγουν και οι οποιες παιδικες ασθενειες εντος των ημερων, να διορθωθουν , να φτιαχτει και το cydia και τοτε θα πεσει και jb. Θεμα ημερων ειναι πλεον.

• Moderators
Δημοσ.

προς το παρον τιποτα δε δουλευει απο cydia...  prepei na perimenoyme ligo.

Εκανα εγκατασταση το terminal χωρις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...