Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το 5άρι και λόγω αρκετά δυνατού hardware δεν κατάλαβα διαφορά επιδόσεων από iOS 6 σε 7.

Η μάνα μου όμως έχει το 4 το απλό (όχι το S) και μόλις έπαιξε λίγο με το 5άρι μου ζήτησε να της κάνω αναβάθμιση.

Σκέφτομαι όμως μήπως και πηγαίνει πολύ αργά μετά και δεν υπάρχει γυρισμός.

Οι εντυπώσεις σας?

Δημοσ.

Σερνεται λιγο το 7 στο 4αρι αλλα για την μανα σου δεν νομιζω οτι θα υπαρχει κανενα προβλημα..εκτος αν ανοιγει πολλες εφαρμογες και γενικα ασχολειται πολυ με το κινητο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα της είναι ότι ποτέ δεν κλείνει καμία, κάθε φορά που πάω σπίτι έχω τη μανία να τις τα κλείνω όλα ένα ένα (ψυχαναγαστικο το ξέρω).

Φωτογραφίες βγάζει και ακούει web radio από app, απλά θυμάμαι εγώ στο δικό μου 4άρι είχε κάποια καθηστέριση (iOS 6) να τραβήξει φωτογραφία από τη στιγμή που πάταγα το camera app, δεν θέλω αυτό να έχει γίνει χειρότερο με το 7, κατα τα άλλα έχεις δίκιο δε νομίζω να πολυκαταλάβει διαφορά..

Δημοσ.

Το πρόβλημα της είναι ότι ποτέ δεν κλείνει καμία, κάθε φορά που πάω σπίτι έχω τη μανία να τις τα κλείνω όλα ένα ένα (ψυχαναγαστικο το ξέρω).

Φωτογραφίες βγάζει και ακούει web radio από app, απλά θυμάμαι εγώ στο δικό μου 4άρι είχε κάποια καθηστέριση (iOS 6) να τραβήξει φωτογραφία από τη στιγμή που πάταγα το camera app, δεν θέλω αυτό να έχει γίνει χειρότερο με το 7, κατα τα άλλα έχεις δίκιο δε νομίζω να πολυκαταλάβει διαφορά..

Ε τοτε μην τα βαλεις! Δεν εχει νοημα σιγα την διαφορα αλλωστε!

Δημοσ.

Σερνεται σε λογικα πλαισια,αλλα παει σφαιρα σε σχεση με android.Απλα δεν ειναι οπως συνηθισες το iphone τοσα χρονια..Οι χρονιοι χρηστες ios επειδη συνηθισαν smooth εμπειρια χρησης το καταλαβαινουν.

Δημοσ.

Σερνεται σε λογικα πλαισια,αλλα παει σφαιρα σε σχεση με android.Απλα δεν ειναι οπως συνηθισες το iphone τοσα χρονια..Οι χρονιοι χρηστες ios επειδη συνηθισαν smooth εμπειρια χρησης το καταλαβαινουν.

Σφαίρα δεν πάει σε σχέση με το αντροιντ στην 7, εκτός αμ μιλάμε για κάποιο low end αντροιντ.

Δημοσ.

Δίκαιη η μαριλινα.<br><br>

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Πάντα :) είπαμε αγαπάμε αππλ αλλά πρέπει να λέμε και τα αρνητικά. ΥΓ: για να δεις πόσο δίκαιη είμαι άλλαξα για πρώτη φορά το αειφον μου (5) και πήγα σε galaxy S4 για να δοκιμάσω :)

Δημοσ.

Πάντα :) είπαμε αγαπάμε αππλ αλλά πρέπει να λέμε και τα αρνητικά. ΥΓ: για να δεις πόσο δίκαιη είμαι άλλαξα για πρώτη φορά το αειφον μου (5) και πήγα σε galaxy S4 για να δοκιμάσω :)

Δεν ξέρω πόσο "δίκαιο" είναι αυτό, εγώ προσωπικά είμαι άνθρωπος που αν βολευτώ με κάτι (πχ Νοκια) δεν φεύγω ακόμα και αν ο ανταγωνισμός στα χαρακτηριστικά που προτιμάω ξεφεύγει (πχ εποχές 2006-2007 που Sony Ericsson κερνούσαν τσάι τη Nokia σε Φωτογραφίας και MP3 playback). Έμεινα στη Nokia μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το πρώτo iphone..

Πλέον με βόλεψε το iOS και δύσκολα θα φύγω. Αφού είχες το κουράγιο να πειραματηστείς μπράβο! :)

Για το 4άρι σας ευχαριστώ για το feedback, όπως όλα δείχνουν θα μείνει με το iOS6 μέχρι κάποιες ΒΑΣΙΚΕΣ εφαρμογές να μην παίζουν πια... Έτσι αναγκάστηκα και εγώ και παράτησα το ipad1, και πήγα αναγκαστικά στο 4... Η μέρα με τη νύχτα η ταχύτητα, αλλά τελικά αυτό που με έκανε να αναβαθμίσω ήταν η ελλειπής υποστήριξη κάποιον apps!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο "δίκαιο" είναι αυτό, εγώ προσωπικά είμαι άνθρωπος που αν βολευτώ με κάτι (πχ Νοκια) δεν φεύγω ακόμα και αν ο ανταγωνισμός στα χαρακτηριστικά που προτιμάω ξεφεύγει (πχ εποχές 2006-2007 που Sony Ericsson κερνούσαν τσάι τη Nokia σε Φωτογραφίας και MP3 playback). Έμεινα στη Nokia μέχρι να πιάσω στα χέρια μου το πρώτo iphone..

Πλέον με βόλεψε το iOS και δύσκολα θα φύγω. Αφού είχες το κουράγιο να πειραματηστείς μπράβο! :)

Για το 4άρι σας ευχαριστώ για το feedback, όπως όλα δείχνουν θα μείνει με το iOS6 μέχρι κάποιες ΒΑΣΙΚΕΣ εφαρμογές να μην παίζουν πια... Έτσι αναγκάστηκα και εγώ και παράτησα το ipad1, και πήγα αναγκαστικά στο 4... Η μέρα με τη νύχτα η ταχύτητα, αλλά τελικά αυτό που με έκανε να αναβαθμίσω ήταν η ελλειπής υποστήριξη κάποιον apps!

Κοίταξε και γω έτσι είμαι έχω χρόνια και ιπαντ (δεν το αλλάζω ο κόσμος να χαλάσει) και μακμπουκ. Αλλά επειδή πάντα ψάχνομαι και θέλω να μαι ανοιχτόμυαλη αποφάσισα να δοκιμάσω. Θα σου πω ένα πράγμα αντικειμενικά. Το αντροιντ δεν είναι iOS ΑΛΛΆ για χρήστες όπως εγώ που ήμουν πάντα με τζειλμπρεικ και φουλ παραμετροποιημενο τηλέφωνο οι δυνατότητες και η ευκολία του αντροιντ εν ετει 2013 είναι κάτι πολύ σοβαρό. Η αππλ πρέπει να ΑΝΟΊΞΕΙ μερικά χαρακτηριστικά επειγόντως και όχι με το σταγονόμετρο όπως το κάνει και μας δίνει κάθε χρόνο και δυο πράγματα τα οποία υπήρχαν στη συντια χρόνια και να τα λέει καινοτομία. Αν δεν ανοίξει τουλάχιστον δέκα δεκαπέντε χαρακτηριστικά θα το χάσει κατά πολύ ρο παιχνίδι. Ξένοιαστα είμαι ούτε τζειλμπρεικ ούτε τίποτα. Από κει και πέρα ναι συνεχίζω να είμαι φαν του iOS και σαφώς δεν χρειάζονται όλοι το τζειλμπρεικ και την υπέρτατη παραμετροποιηση αλλά ΠΟΛΛΟΊ όπως εγώ δεν κάνουν χωρίς αυτή.

<p>εχε υποψιν πως η 7,1 λενε πως παει καλυτερα απο τις 7.0.χ σε iphone 4.</p>

<p>κυκλοφορουν και βιντεακια σε youtube.</p>

"λένε"

Δημοσ.

<p>Δεν χρειάζεται να κλείνουμε τις εφαρμογές. Το λειτουργικό είναι "έξυπνο" και φροντίζει γι' αυτό. :)</p>

Καλά ναι, έτσι υποτίθεται ότι εινάι αλλά τράβα δες ιπαντ ντεμο με 122 εφαρμογές ανοιχτές και μετά έλα να μου πεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...