fotis16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδες!...Μπαινω κατευθειαν στο θεμα,Το συγκεκριμενο προγραμμα, προγραμματιζει κινησεις ενος μηχανιματος για επιπλα..Η απορια μου ειναι οτι για να τρεξει πρεπει να τοποθετησεις ενα ανταπτορα σε σειριακη θυρα για να τρεξει-αν τον βγαλεις κλεινει και το προγραμμα-ο οποιος γραφει και εναν κωδικο πανω..λογικα για να μην αντιγραφεται το προγραμμα..Μπορειτε να μου εξηγησετε τον ακριβη τροπο λειτουργειας του?..Π.χ γιατι το προγραμμα να μην χρησιμοποιει κλειδι αλλα αυτον τον ανταπτορα?..Τελος επειδη θελω να το εγκαταστησω σ καινουργιο υπολογιστη που δεν εχει σειριακη,μπορω να χρησιμοποιησω ανταπτορα για usb?..Ευχαριστω προκαταβολικα!
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχουν κάρτες με σειριακές θύρες και είναι φθηνές (http://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers.html?keyphrase=PCI+Serial&page=2). Με αντάπτορα usb-to-serial δεν ξέρω αν δουλέψει. Το κλείδωμα αυτό που έχει το πρόγραμμα είναι το σύστημα με χαμπάκι. Το χρησιμοποιούσαν πολύ παλαιότερα. Μέσα στο χαμπάκι αυτό έχει ένα κομμάτι κώδικα που χρειάζεται το πρόγραμμα για να δουλέψει.
fotis16 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Φιλε μου σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση!..Υπαρχει τροπος να το "κρακαρω"..δηλαδη να μην χρειαζεται αυτο το χαμπακι?
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εσύ ή εγώ όχι. Δεν μπορούμε. Αν βρεις κάποιον cracker αρκετά έμπειρο και με τα ανάλογα μηχανήματα ανάγνωσης της eprom του χάμπ ίσως να μπορέσει να το κάνει. Ή αν το βρεις έτοιμο σπασμένο. Αλλά μέχρι εδώ επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο insomnia. Παραπέρα θα πρέπει να ψαχτείς undergound.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα