dimpa16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους. Επειδη κανω μια μοντα στο κουτι μου (ενα hiper osiris),θα ηθελα να μου πει καποιος,αν γνωριζει,απο που θα μπορουσα να αγορασω 2 μαυρα αλουμινενια 5.25 bay cover,απο Ελλαδα. Θελω να πιστευω οτι υπαρχουν (εχω δει οτι υπαρχουν στο εξωτερικο). Αν καποιος εχει και δεν του χρειαζονται,θα τα ηθελα. Ευχαριστω πολυ.
WalkerSW Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.804585 To μοναδικο σε Ελληνικο καταστημα.
dimpa16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δυστιχως αυτο που εχει το eshop,βιδωνεται πανω στο καπακι της προσοψης και εγω ψαχνω κατι που να βιδωνεται στην βαση που βαζουμε τα οπτικα ή τα fan control (πρεπει να εχει στα δεξια-αριστερα,προεκταση) Παραδειγμα,κατι τετοια: http://www.microcenter.com/product/318666/525_Driver_Bay_Cover_Kit,_Steel_-_Black Το βλεπω κοματακι δυσκολο να βρω (αν και περιμενω μια απαντηση απο αγγελια,εδω Ελλαδα-αν μου απαντησει,γιατι ειναι παλια). Παντως ,αν καποιος εχει και δεν τα θελει...εδω ειμαι...
AiWaaa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έχω 4 τέτοια απλά ειναι θεσσαλονίκη και εγώ πτολεμαίδα. Δεν έιναι ακριβώς τα ίδια πάντως ταιριάζουν. Αν δεν βρεις κάτι μέχρι να τελείωσουν οι γιορτές στείλε μου ενα μνμ
dimpa16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Έχω 4 τέτοια απλά ειναι θεσσαλονίκη και εγώ πτολεμαίδα. Δεν έιναι ακριβώς τα ίδια πάντως ταιριάζουν. Αν δεν βρεις κάτι μέχρι να τελείωσουν οι γιορτές στείλε μου ενα μνμ Σ`ευχαριστω φιλε μου.Υπαρχει περιπτωση μεσα στο νεο ετος να κανω εγω ή καποιος συναδελφος επαγγελματικο ταξιδι στη Θεσσαλονικη. Θα ψαχτω λιγακι ακομα και θα σε ενημερωσω.Και παλι σ`ευχαριστω. Έχω 4 τέτοια απλά ειναι θεσσαλονίκη και εγώ πτολεμαίδα. Δεν έιναι ακριβώς τα ίδια πάντως ταιριάζουν. Αν δεν βρεις κάτι μέχρι να τελείωσουν οι γιορτές στείλε μου ενα μνμ Δυστιχως,η αγγελια που ειχε το παλικαρι ηταν απο το καλοκαιρι και πριν λιγο μου απαντησε οτι δεν του εχει μεινει τιποτα. Μαλλον θα πρεπει να κανονισουμε... Θα σου στειλω μυνημα...
dimpa16 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Στο σημείο αυτό,θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κοπρίτη,ο οποίος πριν από λίγη ώρα μου έδωσε 2 bay cover. Ευχαριστώ και όλους όσους με βοήθησαν και ιδιαίτερα τον συμφορουμίτη AiWaaa,ο οποίος και αυτός προσφέρθηκε να μου διαθέσει τα covers. Μπορώ τώρα να συνεχίσω την μόντα μου,αφού μάζεψα όλα τα parts. Καλές γιορτές με υγεία και ότι επιθυμεί ο καθένας...
AiWaaa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Καλή συνέχεια αναμένουμε και πικς απο την μοντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα