Arisyo13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Το συμπέρασμα ειναι: Όσοι εχουμε iPhone έχουμε λεφτα και τα δινουμε γιατί ειναι μια συσκευή πολυτελείας η οποία με πανεύκολους τρόπους εξυπηρετεί όλες μας τις αναγκες και άλλα χίλια δυο πράγματα. Οι πιο μαγκες βρίσκουν ενα 4πυρινο με 100€ με 3G Ram και κάνουν τα πάντα με αυτο. Ύστερα μπαινουν σε Apple threads και κράζουν τους αλλους για να δειχνουν πόσο πιο έξυπνοι ειναι..!! Σύγκριση για αυτοκίνητα άκουσα. Η πιο σωστή σύγκριση που θα μπορουσε να κανει καποιος ειναι: Έχουμε μια πανάκριβη Mercedes πολυτελείας η οποία πιάνει πχ max 260Km/h Αυτή ειναι η Apple συσκευή. Έχουμε ενα Ford Focus ST που ειναι πολύ πιο φθηνό από τη Mercedes και με λίγη παραμετροποίηση καταφέρνει και πιάνει τα 300+ Km/h. Αυτό ειναι η Android συσκευή. Κάνεις ακριβως τα ίδια πράγματα μπορεί και καλύτερα αλλά όχι με την ίδια ποιότητα που σου παρέχει η Mercedes 1
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Λαθος συγκριση. Η mercedes πολυτελειας εχει και "πολυτελη" κοστος κατασκευης, γιαυτο πωλειται ακριβοτερα. Το iphone ομως εχει το ιδιο η και μικροτερο κοστος κατασκευης απο τον ανταγωνισμο του, απλα πωλειται ακριβοτερα γιατι...ετσι. Η μαλλον ,οχι γιατι ετσι, για να νομιζουν μερικοι οτι επειδη πληρωνουν premium αγοραζουν και premium..οπως εσυ καλη ωρα 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Λαθος συγκριση. Η mercedes πολυτελειας εχει και "πολυτελη" κοστος κατασκευης, γιαυτο πωλειται ακριβοτερα. Το iphone ομως εχει το ιδιο η και μικροτερο κοστος κατασκευης απο τον ανταγωνισμο του, απλα πωλειται ακριβοτερα γιατι...ετσι. Που το ξερεις αυτο σχετικα με το κοστη εχεις πληροφοριες απο μεσα? σου ειπε ενας γνωστος σου ? το ειδες στο ιντερνετ αρα ισχυει? τι απο ολα αυτα ? Αλουμινιο<πλαστικου?
Timonkaipumpa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Τιποτα δεν εκανε η Apple. Ενα πολυ καλο polish σε οτι υπηρχε μεχρι τοτε, promotion μεχρι αηδιας μεσω carriers και..... αυτά. Οτι εκανε, κοιταξε πρωτα το πορτφολακι της και μετα δηθεν innovations κλπ Στον αντιποδα, αυτος που εχει αλλαξει πραγματικα τη ζωη μας, ειναι η google. Πραγματικα καλη μηχανη αναζητησης οταν οι αλλοι ηταν στα βαλανιδια. Η πρωτη που εδωσε χρητικοτητα στα mails και δεν σβηναμε text mails για να εχουμε χωρο. Καινοτομες σοβαρες υπηρεσιες που ουτε ειχαμε διανοηθει οτι θα τις ειχαμε στα ποδια μας: Maps Translate Goggles Youtube (εξαγόρασε και γιγαντωσε) Αndroid Aν δεν υπηρχε αυτη, θα ειχαμε μεινει πολυ πισω. 1) Θα πληρωναμε 900€ για iphone ή dumphones ή κατι αθλια symbian 2) Χαρτες; Are you kidding me? Street View? Google Earth? Navigation? 3) Θα ειχαμε 100ΜΒ χωρητικοτητα για mail. 4) Θα ψαχναμε ακομα να βρουμε κατι στο altavista/Bing 5) Translate? Ουτε για αστειο. Και ποσα άλλα (wallet, drive, google+, chrome,calendar) Οτι κανει αυτη η εταιρια ειναι διαμαντι. Τσου... Είναι εντυπωσιακό πόσο φανατισμός παίζει. Από την άλλη είναι λυπηρό ότι ακριβώς αυτοί οι φανατικοί προσπαθούν όπου βρουν ευκαιρία να πείσουν (ποιους, δεν έχω καταλάβει ακόμα) περί της ορθότητας των επιλογών τους... λες και εάν τους αρέσει αυτών ή όχι δεν έχει σημασία.... Τίποτα από αυτά που λες δεν έφερε η google... Όλα υπήρχαν στην open source κοινότητα. Ακόμα και ο chrome είναι μία κλειστή "παραλλαγή" ενός ανοιχτού browser. Επίσης, εάν είναι να βάλουμε τι έχει αγοράσει η κάθε εταιρία και "γιγάντωσε" τότε θα πρέπει να εκθειάζουμε την Apple που "γιγάντωσε" κάτι που δεν ήταν δικό της αλλά το θεωρούμε δεδομένο.. και αυτό είναι το παραθυρικό περιβάλλον. Υ.Γ. Ίσως εξαίρεση αποτελεί το Maps και το goggles... δεν γνωρίζω για να πω για αυτά. Λαθος συγκριση. Η mercedes πολυτελειας εχει και "πολυτελη" κοστος κατασκευης, γιαυτο πωλειται ακριβοτερα. Το iphone ομως εχει το ιδιο η και μικροτερο κοστος κατασκευης απο τον ανταγωνισμο του, απλα πωλειται ακριβοτερα γιατι...ετσι. Η μαλλον ,οχι γιατι ετσι, για να νομιζουν μερικοι οτι επειδη πληρωνουν premium αγοραζουν και premium..οπως εσυ καλη ωρα Τα ίδια λέτε τα fan boys και για τα laptops αλλά laptops με αλουμινένια κατασκευή άλλων εταιριών είναι κοντά στην τιμή της Apple (διαφορά των 200€). Και φυσικά όλα αυτά τα λες επειδή έχεις ανοίξει iphone και άλλες συσκευές πολλές φορές ή έχεις συγκρίνει πολλές συσκευές με αυτή της Apple. Αλήθεια, είχες ποτέ σου Apple συσκευή (όχι να χρησιμοποιήσεις για 4 - 5 clicks) και έχεις άποψη για τα προϊόντα της σε σχέση με τα άλλα;
Aztec Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δεν το πιστεύω ότι το σχεδίασαν εξ αρχής. Τα πρώτα android είχαν μπίλια όπως αυτό στην φοτο. Απλά πιστευώ ότι κάνανε μοντιές να βάλουν στο παιχνίδι και το touch και να προλάβουν τις εξελίξεις. Για αυτό μάλλον υπήρχε και το θέμα με το λαγκ.
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Που το ξερεις αυτο σχετικα με το κοστη εχεις πληροφοριες απο μεσα? σου ειπε ενας γνωστος σου ? το ειδες στο ιντερνετ αρα ισχυει? τι απο ολα αυτα ? Αλουμινιο<πλαστικου? ΧΑχαχα, επιλεκτικη κριση βλεπω. Στον αλλον ομως γιατι δεν λες τα ιδια που συγκρινει merceded με ford? H εκει παραβλεπουμε το κοστος κατασκευης? Και ναι, συμφωνα με πολλα sheets που εχω δει το κοστος κατασκευης του iphone ειναι φτηνοτερο απο του s4 για παραδειγμα. Btw, αλουμιο / πλαστικο, το ιδιο και το αυτο. Και τα δυο ευτελη υλικα ειναι. Μαλιστα το αλουμινιο ειναι τοσο μεγαλης αξιας που το...πεταμε χωρις ιδιαιτερη σκεψη. Τωρα βεβαια αν με ρωτας τι απτα 2 προτιμω σε κινητο, θα σου πω αλουμινιο. Δεν σημενει οτι ειναι premium βεβαια, μη τα συγχεουμε ετσι? Τα ίδια λέτε τα fan boys και για τα laptops αλλά laptops με αλουμινένια κατασκευή άλλων εταιριών είναι κοντά στην τιμή της Apple (διαφορά των 200€). Και φυσικά όλα αυτά τα λες επειδή έχεις ανοίξει iphone και άλλες συσκευές πολλές φορές ή έχεις συγκρίνει πολλές συσκευές με αυτή της Apple. Αλήθεια, είχες ποτέ σου Apple συσκευή (όχι να χρησιμοποιήσεις για 4 - 5 clicks) και έχεις άποψη για τα προϊόντα της σε σχέση με τα άλλα; Δεν ειμαι fanboy κανενος btw Ναι, ειχα το πρωτο iphone και το 4. Απο samsung εχω μονο το s advanced, οποτε οχι με πολλες συσκευες δεν τα εχω συγκρινει
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ΧΑχαχα, επιλεκτικη κριση βλεπω. Στον αλλον ομως γιατι δεν λες τα ιδια που συγκρινει merceded με ford? H εκει παραβλεπουμε το κοστος κατασκευης? Και ναι, συμφωνα με πολλα sheets που εχω δει το κοστος κατασκευης του iphone ειναι φτηνοτερο απο του s4 για παραδειγμα. Btw, αλουμιο / πλαστικο, το ιδιο και το αυτο. Και τα δυο ευτελη υλικα ειναι. Μαλιστα το αλουμινιο ειναι τοσο μεγαλης αξιας που το...πεταμε χωρις ιδιαιτερη σκεψη. Τωρα βεβαια αν με ρωτας τι απτα 2 προτιμω σε κινητο, θα σου πω αλουμινιο. Δεν σημενει οτι ειναι premium βεβαια, μη τα συγχεουμε ετσι? Mαλιστα , δεν εχεις να απαντησεις δηλαδη κατι συγκεκριμενο που να εχει βαση απλα αερολογεις να περασει η ωρα,συμφωνα με πολλα sites ζουν αναμεσα μας εξωγηινοι και Χερουβειμ.. Τι να πω στον αλλον φυσικα και η mercedes εχει υψηλοτερο κοστος κατασκευης απο την Ford τα προφανη δεν θελουν εξηγηση τα παραλογα οπως αυτα που υποστηριζεις θελουν.
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ΧΑχαχα, επιλεκτικη κριση βλεπω. Στον αλλον ομως γιατι δεν λες τα ιδια που συγκρινει merceded με ford? H εκει παραβλεπουμε το κοστος κατασκευης? Και ναι, συμφωνα με πολλα sheets που εχω δει το κοστος κατασκευης του iphone ειναι φτηνοτερο απο του s4 για παραδειγμα. Btw, αλουμιο / πλαστικο, το ιδιο και το αυτο. Και τα δυο ευτελη υλικα ειναι. Μαλιστα το αλουμινιο ειναι τοσο μεγαλης αξιας που το...πεταμε χωρις ιδιαιτερη σκεψη. Τωρα βεβαια αν με ρωτας τι απτα 2 προτιμω σε κινητο, θα σου πω αλουμινιο. Δεν σημενει οτι ειναι premium βεβαια, μη τα συγχεουμε ετσι? Δεν ειμαι fanboy κανενος btw Ναι, ειχα το πρωτο iphone και το 4. Απο samsung εχω μονο το s advanced, οποτε οχι με πολλες συσκευες δεν τα εχω συγκρινει Aυτά τα sheet που έχεις δει, λένε κόστος κατασκευής του custom επεξεργαστή που φοράνε τα iphone? Εκτος και η Samsung κοστολογεί φτηνότερα τους A επεξεργαστές για να δώσει περισσότερη αξία στους δικούς της. Υποψιν τα spec των Α επεξεργαστών ειναι τα περισσότερα εικασίες, χωρίς να μας λένε για το custom design τους τίποτα συγκεκριμένο.
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Mαλιστα , δεν εχεις να απαντησεις δηλαδη κατι συγκεκριμενο που να εχει βαση απλα αερολογεις να περασει η ωρα,συμφωνα με πολλα sites ζουν αναμεσα μας εξωγηινοι και Χερουβειμ.. Τι να πω στον αλλον φυσικα και η mercedes εχει υψηλοτερο κοστος κατασκευης απο την Ford τα προφανη δεν θελουν εξηγηση τα παραλογα οπως αυτα που υποστηριζεις θελουν. Αφου λοιπον τα mercedes εχουν μεγαλυτερο κοστος κατασκευης, γιατι δεν λοιπον δεν λες τπτ γιαυτη τη "συγκριση"? Γιατι ειναι "δικος" σου. Στα αλλα, σου απαντησα ηδη, αν ξερεις να χρησιμποιεις το google θα το βρεις. Επειδη προφανως δεν ξερεις, ας σε βοηθησω. http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=81202&kw=&popup=1 http://blogs.wsj.com/tech-europe/2013/09/30/how-much-does-it-cost-to-make-an-iphone/ Αντε, τα παμε Aυτά τα sheet που έχεις δει, λένε κόστος κατασκευής του custom επεξεργαστή που φοράνε τα iphone? Εκτος και η Samsung κοστολογεί φτηνότερα τους A επεξεργαστές για να δώσει περισσότερη αξία στους δικούς της. Υποψιν τα spec των Α επεξεργαστών ειναι τα περισσότερα εικασίες, χωρίς να μας λένε για το custom design τους τίποτα συγκεκριμένο. Αφου δεν τα ξερεις λοιπον πως συγκρινεις mercedes και ford? Αστο σου λεω, δεν το σωζεις Βtw, το r&d (στο οποιο περιλαμβανεται και το custom design που λες) ειναι ψιχουλα οταν μιλαμε για εκκατομυρια συσκευες, μιας και το κοστος του διαιρειται με τον αριθμο των συσκευων. Τα materials αντιθετα αποτελουν το μεγαλυτερο μερος του κοστους, μιας και πολλαπλασιαζεται ανα συσκευη. Just saying 1
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αφου λοιπον τα mercedes εχουν μεγαλυτερο κοστος κατασκευης, γιατι δεν λοιπον δεν λες τπτ γιαυτη τη "συγκριση"? Γιατι ειναι "δικος" σου. Στα αλλα, σου απαντησα ηδη, αν ξερεις να χρησιμποιεις το google θα το βρεις. Επειδη προφανως δεν ξερεις, ας σε βοηθησω. http://www.phonearena.com/image.php?m=Articles.Images&f=name&id=81202&kw=&popup=1 http://blogs.wsj.com/tech-europe/2013/09/30/how-much-does-it-cost-to-make-an-iphone/ Ok. Αφού τα ξέρεις εσύ, μένω ήσυχος.... Greek statistics... Αντε, τα παμε Αφου δεν τα ξερεις λοιπον πως συγκρινεις mercedes και ford? Αστο σου λεω, δεν το σωζεις Βtw, το r&d (στο οποιο περιλαμβανεται και το custom design που λες) ειναι ψιχουλα οταν μιλαμε για εκκατομυρια συσκευες, μιας και το κοστος του διαιρειται με τον αριθμο των συσκευων. Τα materials αντιθετα αποτελουν το μεγαλυτερο μερος του κοστους, μιας και πολλαπλασιαζεται ανα συσκευη. Just saying Οκ αφού τα ξέρεις εσύ μένω ήσυχος.....
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Οκ αφού τα ξέρεις εσύ μένω ήσυχος..... Ρε φιλε, κανεις ΠΡΩΤΟΣ post συγκρινωντας mercedes και ford, και μετα επανερχεσαι λεγοντας οτι δεν εχεις ιδεα για το κοστος κατασκευης τους (παραδεχεσαι δλδ οτι παρολο που δεν εχεις την παραμικρη ιδεα, πεταχτηκες να συγκρινεις και να πεις το κομματι σου υπερ της αγαπημενης σου εταιριας,). Τωρα που σε στριμωξαν βαζεις τα ποδια στη πλατη και φευγεις. Αν διαφωνεις σε κατι απο αυτα που εγραψα, εδω ειμαι να στο αναλυσω. Καλυτερα να μην απαντησεις καθολου (τουλαχιστον θα νομιζαμε οτι απλα δεν διαβασες το μνμα μου) απτο να απαντας με ειρωνεια, γιατι δειχνει παντελης ελλειψη επιχειρηματων. Το λεγομενο στη πιατσα και ως "με ταπωσαν" και οδευω προς την πορτα Εφοσον εχεις καποιο στοιχειο για το κοστος κατασκευης της mercedes εναντι του ford η του iphone εναντι του ανταγωνισμου του, μοιρασου του λοιπον και θα ειμαι ο πρωτος που θα ζητησω συγνωμη, εχεις δικιο. Μεχρι τοτε, keep walking 1
nikchris Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Τσου... Είναι εντυπωσιακό πόσο φανατισμός παίζει. Από την άλλη είναι λυπηρό ότι ακριβώς αυτοί οι φανατικοί προσπαθούν όπου βρουν ευκαιρία να πείσουν (ποιους, δεν έχω καταλάβει ακόμα) περί της ορθότητας των επιλογών τους... λες και εάν τους αρέσει αυτών ή όχι δεν έχει σημασία.... Τίποτα από αυτά που λες δεν έφερε η google... Όλα υπήρχαν στην open source κοινότητα. Ακόμα και ο chrome είναι μία κλειστή "παραλλαγή" ενός ανοιχτού browser. Επίσης, εάν είναι να βάλουμε τι έχει αγοράσει η κάθε εταιρία και "γιγάντωσε" τότε θα πρέπει να εκθειάζουμε την Apple που "γιγάντωσε" κάτι που δεν ήταν δικό της αλλά το θεωρούμε δεδομένο.. και αυτό είναι το παραθυρικό περιβάλλον. Υ.Γ. Ίσως εξαίρεση αποτελεί το Maps και το goggles... δεν γνωρίζω για να πω για αυτά. Δειξε μου απο την open source κοινοτητα τι χαρτες ειχες, τι mail ειχες, ποιο ηταν το αντιστοιχο search, και γενικα ολα αυτά που 'υπηρχαν τοτε'. Γιατι εγω ακομα και σημερα, σοβαρες εναλλακτικες για ολα αυτα δεν βλεπω.
nokpos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2013 πιο τεχνολογικο αλμα ρε παιδια μας κανετε πλακα ? ουτε καν smartphone δεν ηταν ! απο εμφανιση ναι αλλα τπτ αλλο ! να παρεις τηλ και να παιζεις παιχνιδια μπορουσε ελεος πια με την καραμελα . τα nokia τοτε ειχαν πολλα χρονια το multytasking..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα