GMod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Φαντάζομαι ότι αν έχεις υπολογιστή,αυτός τρέχει Linux. Σωστά? Το αμάξι σου θα φοράει λάστιχα μαϊμού. Τα παπούτσια σου τα αγορασες απο κινέζους και ψηφίζεις αυτόν που θα σου υποσχεθεί περισσότερα..... Με λίγα λόγια μας λες ότι είναι "κινεζιές" τα Galaxy S4, HTC One, Note 3, LG G2 κα. Και οι πέτρες γελάνε... Ας είμαστε λίγο σοβαροί... 1
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Έχει πλάκα να βάζεις την Motorola τρίτη ενώ είναι γνωστό σε όλους ότι αυτή ήταν η κινητήρια δύναμη στα κινητά, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, ήτοι στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ούτε η Nokia ούτε η Sony Ericsson έπαιξαν τον ρόλο που έπαιξε η Motorola. Ας είμαστε λίγο σοβαροί... Μα δεν την εβαλα τριτη απλα εκατσε να την γραψω στο τελος, ειναι αυτο που λεμε last but not least 1
Street-Fighter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μα δεν την εβαλα τριτη απλα εκατσε να την γραψω στο τελος, ειναι αυτο που λεμε last but not least Θυμάσαι το πρώτο κινητό με fm radio? Motorola. Θυμάσαι το iphone με fm radio?
Anorymous Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Θυμάσαι το πρώτο κινητό με fm radio? Motorola. Θυμάσαι το iphone με fm radio? Όχι δεν θυμάμαι, αλλά βρήκα αυτό http://www.webdesignerdepot.com/2009/05/the-evolution-of-cell-phone-design-between-1983-2009/ 1
Alexis Mpidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν ήθελε να σαρώσει, εβγαζε ένα φτηνό iPhone και σάρωνε και τη μεσαία κατηγορία. Είναι επιλογή της να βγάζει premium (τιμολογιακά) προϊόν και με μερίδιο 15% να βγάζει περισσότερα κέρδη από όσα όλοι όσοι κατέχουν το υπόλοιπο 85% μαζί. Και επειδή δεν είναι κατανοητό, είναι σαν να φωνάζετε ότι η Ferrari πρέπει σώνει και καλά να ανταγωνιστεί την ΚΙΑ, γιατί η τελευταία κάνει περισσότερες πωλήσεις ... (Βέβαια, με μία πώληση η Ferrari βγάζει όσα βγάζουν 100 ΚΙΑ, αλλά εσείς εδώ κοιτάτε το 100 > 1) Καταντάει κουραστική πια η σύγκριση smartphone με αυτοκίνητα! Άκου εκεί ferrari. Είναι άστοχη και άκυρη τέτοια σύγκριση!
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Τιποτα δεν εκανε η Apple. Ενα πολυ καλο polish σε οτι υπηρχε μεχρι τοτε, promotion μεχρι αηδιας μεσω carriers και..... αυτά. Οτι εκανε, κοιταξε πρωτα το πορτφολακι της και μετα δηθεν innovations κλπ Στον αντιποδα, αυτος που εχει αλλαξει πραγματικα τη ζωη μας, ειναι η google. Πραγματικα καλη μηχανη αναζητησης οταν οι αλλοι ηταν στα βαλανιδια. Η πρωτη που εδωσε χρητικοτητα στα mails και δεν σβηναμε text mails για να εχουμε χωρο. Καινοτομες σοβαρες υπηρεσιες που ουτε ειχαμε διανοηθει οτι θα τις ειχαμε στα ποδια μας: Maps Translate Goggles Youtube (εξαγόρασε και γιγαντωσε) Αndroid Aν δεν υπηρχε αυτη, θα ειχαμε μεινει πολυ πισω. 1) Θα πληρωναμε 900€ για iphone ή dumphones ή κατι αθλια symbian 2) Χαρτες; Are you kidding me? Street View? Google Earth? Navigation? 3) Θα ειχαμε 100ΜΒ χωρητικοτητα για mail. 4) Θα ψαχναμε ακομα να βρουμε κατι στο altavista/Bing 5) Translate? Ουτε για αστειο. Και ποσα άλλα (wallet, drive, google+, chrome,calendar) Οτι κανει αυτη η εταιρια ειναι διαμαντι. Ξεχασες να πεις πως "ολα ειναι μαρκετινιστικα κολπα" Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2013 από billdanos
Street-Fighter Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Όχι δεν θυμάμαι, αλλά βρήκα αυτό http://www.webdesignerdepot.com/2009/05/the-evolution-of-cell-phone-design-between-1983-2009/ Πω τι μου θυμισες τωρα τι γαμάτες εποχές ηταν αυτές; btw το motorola v2288 ειχα τρελαθεί με το κινητό Μπαταρίες και απο το περίπτερο αν ξέμενες αλα αλλκατελ φάση Εχει πλάκα παντως να ακους απο μερικούς πως το iphone ειναι υπεύθυνο για τα κινητά που έχουμε τωρα android κλπ οφείλεται σε αυτό και οχι σε οσους προσέφεραν στην ιστορία των κινητών... μαλιστα. Aλλα αυτο που με τρομάζει ειναι οτι αυτοί οι άνθρωποι ακόμα εχουν το δικαίωμα και ψηφίζουν.
Alexis Mpidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εχεις λεφτα? πιο περνεις? iPhone 5S .- Ps κατοχος galaxy s3 @2.3 Έχεις λεφτά πιο παίρνεις; Note 3, Galaxy S4, Htc One, Xperia Z1, LG G2, LUMIA 1020.. Τι μας λες τώρα! Λες και αυτοί που επιλέγουν αυτά που ανέφερα τα αγοράζουν 150-200 ευρώ!
billxl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που άλλαξε τον τεχνολογικό κόσμο είναι το INTERNET,ούτε η Apple,ούτε το iPhone! Αυτό σου/μας έκανε την ζωή πιο ΑΠΛΗ και πιο ΕΥΚΟΛΗ!Το INTERNET!!!!!!! Και αν δε καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω..."GOOGLE IT"!!!!!!! Δηλαδή η Google δημιούργησε το INTERNET; Κοίτα τι μαθαίνει κανείς!
Vas_oximaton Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ IPHONE ΚΑΙ ολους μας εντυπωσιασε,αλλα ας ειναι καλα το android..Ειμαι οδηγος ασθενοφορου,βαζω στη βαση το htc,ακουστικα συνδεμενα για κεραια fm(Γιατι το οχημα δεν εχει ραδιο).το τζαμπα gps sygik για να πηγαινω στα σηματα.και ταυτοχρονα μιλαω και σε καμια κληση με το blutooth.οταν τα κανει ολα αυτα το iphone ταυτοχρονα μπορει να το αγορασω.ισως στο ios88..Μεχρι τοτε ζητω τα αντροιντ.Κ ολα αθτα τρεχουν μαζι(apple το ακους?) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Για να καταλήξουμε μετά απο μια 8ετία στα Note για να καταλάβουμε οτι για κάτι περισσότερο απο Angry Birds ή fruit Ninja πάλι γραφίδα θες. Το είχαμε καταλάβει από το 2009 και το Ν900.
hackerW32 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 αυτο γινετε μονο στο insomnia ή επικρατεί παντου αυτο το χάος android vs ios; βλέπω σύγκριση κινητού με αυτοκινήτου και γελάω περα του οτι ειναι ακυρη συγκριση ειναι και λαθος. ποτε θα το καταλαβετε , fans και haters, κανενα δεν ειναι καλητερο απο το αλλο. κανενα απο τα δυο δεν ειναι φεραρι, και τα δυο ειναι φεραρι, απλα διαφορετικα μοντελα οπου οτι λυπει απο το ενα το εχει το αλλο. δεν ειναι "α εγω πηρα ios εκανα την καλύτερη αγορα γιατι ειναι το καλύτερο" οχι δεν παει ετσι, ειναι το καλύτερο για σενα, υπαρχουν ατομα που δεν μπορουν, δεν αντεχουν το κλειστο λειτουργικο, για εμενα το να εχει τοσους περιορισμους μου ειναι σα το σκορδο στους βρικολακες. μακρια. το ios για να μπορει να τρεχει οπος τρεχει εχει τους περιορισμους, απο την αλλη το android κανει πραγματα που ενας χρηστης ενος ios ουτε που θα φανταζόταν ή δεν θα τον εδιαφερε(και δεν μιλάω για τα γνωστα usb,sd,bluetooth,hdmi), αλλα φυσικα με το κοστος των bug-lag. κατα την αποψη μου παντα. 1
Questioner Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Είμαι από τους τυχερούς που είχα το πρώτο iphone στα χέρια μου. Άλλαξε τα δεδομένα της εποχής στις handheld συσκευές. Φοβερή ποιότητα κατασκευής σε τιμή μούρλια. Δυστυχώς όμως στην τεχνολογία δεν μπορείς να ζεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Με το που βγήκε το επόμενο iphone και έπιασα την κοροϊδία του δίνω με το σταγονόμετρο και σε κρατάω εκεί να μου τα ακουμπάς, τρώω διαφόρων ειδών γλυκάκια όπως froyo, gingerbread κλπ. Τον τελευταίο καιρό την βρίσκω με kit kat. 2
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Φαντάζομαι ότι αν έχεις υπολογιστή,αυτός τρέχει Linux. Σωστά? Το αμάξι σου θα φοράει λάστιχα μαϊμού. Τα παπούτσια σου τα αγορασες απο κινέζους και ψηφίζεις αυτόν που θα σου υποσχεθεί περισσότερα..... Αυτα που λες 0 σχεση εχουν με αυτα που ειπα. Το PC μου για παραδειγμα, δεν με νοιαζει αν σηκωνει windows η τα games η το photoshop η το autocad με i7, η με εναν pentium 2, με νοιαζει να τα σηκωνει, και ποσα πληρωσα γιαυτο. Τι σημασια εχει να πω "φιλε, με εναν ταπεινο pentium 2 το pc μου πεταει ενω εσενα θελει i7" οταν εχω πληρωσει 700 ευρω για τον pentium 2 ενω εσυ 500 για τον i7?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα