Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 υπάρχουν αρκετοί εδώ που έχουν τόση πολύ αντιπάθεια για το iphone, λες και είναι άχρηστο! ας λογικευτούμε λίγο. Καλό είναι να λέμε άσχημα λόγια για κάτι που όμως το είχαμε χρησιμοποιήσει. Εγώ είχα ένα iphone 3g και πρέπει να πω ήμουν πολύ ικανοποιημένος, ακόμη κι αν δεν είχε ό,τι έχει σήμερα το iphone. Αυτό π λένε πως αν είχες άιφον δεν μπορείς να αλλάξεις, είναι αλήθεια. τώρα έχω wp και πιστέψτε με δεν συγκρίνεται με το ios. για android δε ξέρω αλλά όλοι λένε πως είναι απίστευτο!
Αδιαφορος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Πως γίνεται σύγκριση μεταξύ android και Apple δεν μπορω να καταλάβω! Δηλαδη συγκρίνουμε ενα λογισμικό που το έχουν υϊόθετισει δεκάδες εταιρείες και παράγουν κινητα με το κιλό τα οποία ειναι τα περισσότερα για πέταμα, με μια εταιρεια που παράγει και Hardware και Software! Πάντως με κινητο (IPhone 4) με 512 ram και 1 ghz cpu και με IOS 6.1 που δεν κολλάει και δεν με εχει κρεμάσει ακομα και με 40 mb ελεύθερη μνήμη το θεωρώ respect! Τα αντίστοιχα hardware χαρακτηριστικά σε κινητο με android λογισμικό θα ήταν για την ανακυκλωση.. Sent from my iPhone using Insomnia Mονο που δεν υπαρχουν android με αντιστοιχα specs, μιας και ολα ανεξαιρετως τα android εχουν καλυτερα specs, οποτε ατοπον. Τι με νοιαζει τι specs εχει, το θεμα ειναι ποσο πληρωνω.
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Mονο που δεν υπαρχουν android με αντιστοιχα specs, μιας και ολα ανεξαιρετως τα android εχουν καλυτερα specs, οποτε ατοπον. Τι με νοιαζει τι specs εχει, το θεμα ειναι ποσο πληρωνω. Ποσά πληρώνεις?
redcom7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 λογικό Μου ακούγετε ότι μετά από την παρουσίαση του iPhone οι Android developers τα άλλαξαν όλα από την αρχή...Είναι πλέον αυτό Android δεν θα ξεχάσω ποτέ όμως το συναίσθημα και την εμπειρία χρήσης που είχα όταν πήρα το πρώτο Μου iPhone.... μακάρι ή μια πλευρά να αντιγράφει την άλλη φτιάχνοντας έτσι πιο κακές συσκευές για το κοινό τους...εύκολα πλέον υπάρχει κόσμος που χωρίς κόλλημα αλλάζει από την μια πλευρά στην άλλη....
mariosCS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μερικές φορές, δεν διαβάζω καν την είδηση. Πάω από τον τίτλο στα σχόλια. Είστε όλοι τέλειοι και σας ευχαριστώ Στο θέμα 1) Thank God που βγήκε το iPhone όταν βγήκε και είχε την επιτυχία που είχε. 2) Δεν θα έπαιρνα ποτέ iPhone. Νομίζω δεν χρειάζεται περισσότερη εξήγηση. 2
ALFR3D Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ε ναι λοιπον αλλαξε τον κοσμο, με "" η χωρις το εκανε, καποιο θα το εκανε και δεν ηταν η Google, (και αφου μπορουσε ακομα χειροτερα), αξεχαστη η πρωτη φορα που επιανες το iPhone 1 στα χερια σου. Αλλα τελος, να το βρασω τι εγινε 7-8 χρονια πριν που δεν ειχα toggles. Εδω ειμαστε..Μια χαρα ειναι το 5s και το S IV etc. Εχεις λεφτα? πιο περνεις? iPhone 5S .- Ps κατοχος galaxy s3 @2.3
GMod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Ποσά πληρώνεις? Όσο κάνει Galaxy S3 + Galaxy S4 κάνει σχεδόν το iphone 5s. (Τιμές Skroutz) 1
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Όσο κάνει Galaxy S3 + Galaxy S4 κάνει σχεδόν το iphone 5s. (Τιμές Skroutz) Mαλιστα. Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο πέσει η τιμή των galaxy , δεν θα μπορέσεις να πάρεις iPhone?
ektor7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ε ναι λοιπον αλλαξε τον κοσμο, με "" η χωρις το εκανε, καποιο θα το εκανε και δεν ηταν η Google, (και αφου μπορουσε ακομα χειροτερα), αξεχαστη η πρωτη φορα που επιανες το iPhone 1 στα χερια σου. Αλλα τελος, να το βρασω τι εγινε 7-8 χρονια πριν που δεν ειχα toggles. Εδω ειμαστε..Μια χαρα ειναι το 5s και το S IV etc. Εχεις λεφτα? πιο περνεις? iPhone 5S .- Ps κατοχος galaxy s3 @2.3 Αυτο που άλλαξε τον τεχνολογικό κόσμο είναι το INTERNET,ούτε η Apple,ούτε το iPhone! Αυτό σου/μας έκανε την ζωή πιο ΑΠΛΗ και πιο ΕΥΚΟΛΗ!Το INTERNET!!!!!!! Και αν δε καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω..."GOOGLE IT"!!!!!!! 2
ALFR3D Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο που άλλαξε τον τεχνολογικό κόσμο είναι το INTERNET,ούτε η Apple,ούτε το iPhone! Αυτό σου/μας έκανε την ζωή πιο ΑΠΛΗ και πιο ΕΥΚΟΛΗ!Το INTERNET!!!!!!! Και αν δε καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω..."GOOGLE IT"!!!!!!! ;)" το εκανα και καταλαβα οτι ολα τα χρωσταμε στο ρευμα ζητω η ΔΕΗ λοιπον, ποιος οτε και μ@λακιες 3
GMod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Mαλιστα. Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο πέσει η τιμή των galaxy , δεν θα μπορέσεις να πάρεις iPhone? Για γίνε ποιο διαφωτιστικός μεσιέ... Δεν σε πιάνω... Αν μια συσκευή είναι αντιστοίχων δυνατοτήτων με μια άλλη και ταυτόχρονα αρκετά φθηνότερη, αυτό την κάνει ποιο συμφέρουσα αγορά. Εκτός και αν το παίζεις large, πράγμα που δεν θέλω να πιστέψω.
ektor7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 το εκανα και καταλαβα οτι ολα τα χρωσταμε στο ρευμα ζητω η ΔΕΗ λοιπον, ποιος οτε και μ@λακιεςΕννοείται ότι όλα τα χρωστάς στην ΔΕΗ!Θα πλήρωνες ποτέ το χαράτσι,για χάρη του ΟΤΕ? Ή θα αγοραζες ποτέ σου iphone/smartphone χωρίς τη δυνατότητα πρόσβασης στο internet?
ALFR3D Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Εννοείται ότι όλα τα χρωστάς στην ΔΕΗ! Θα πλήρωνες ποτέ το χαράτσι,για χάρη του ΟΤΕ? τωρα αυτο μας παει αλλου, και δεν λεει ...παντος δεν ηταν καθολου ασχημα που ειχα απο το 2008 το ιντερνετ στο χερι μου, και αυτο λεει κατι
GMod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 το εκανα και καταλαβα οτι ολα τα χρωσταμε στο ρευμα ζητω η ΔΕΗ λοιπον, ποιος οτε και μ@λακιες Το ότι το ηλεκτρικό ρεύμα είναι σημαντικότερο από το internet ή τις τηλεπικοινωνίες δεν χωράει συζήτηση, αλλα μην μιδενιζουμε τα υπόλοιπα όταν πλέων για πολλούς είναι απαραίτητα για την δουλειά τους ή άλλους λόγους.
ektor7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 τωρα αυτο μας παει αλλου, και δεν λεει ...παντος δεν ηταν καθολου ασχημα που ειχα απο το 2008 το ιντερνετ στο χερι μου, και αυτο λεει κατιΛέει πολλά,όχι απλά κάτι!Απλά οταν θέλουμε να ανεφερθουμε σε πράγματα που άλλαξαν ΓΕΝΙΚΑ το κόσμο,είναι καλό να αναφερόμαστε στη πραγματική αιτια/πηγη της αλλαγής αυτής και όχι τη προκταση της,όπως smartphones,tablets,netbooks,ultrabooks κ.α.! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα