Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα! 

Καταρχήν το άρθρο ειναι 100% σωστό και εχει δικιο οτι έφερε την τεχνολογικη επανάσταση στον τομεα τον κινητων η apple με το 1o iphone.

Πρώην κάτοχος iphone 5 και κάτοχος τωρα htc one μπορω να πω οτι τα android οδεύουν προς την εξέλιξη και την τελειοποίηση τους αλλα ρε παιδια δεν εχουν καμια σχεση με τα iphone οπως και να εχει ειναι αρκετα πισω ! Εγω μολις εκανα την αλλαγή συνηδειτοποιησα ότι ήμουν ενα βημα μπροστά με το iphone 5 και πήγα 2 βήματα πισω με το htc one και δεν αναφέρομαι σε θεματα κάμερας κτλπ αλλα σε ολα αυτα που εχουν σχεση με το λειτουργικό σύστημα των συσκευών! Ετσι για να πετύχω κατι πιο γρηγορο κατι πιο σμουθ και κατι κοντα στην ταχυτητα του ios έβαλα google edition και τωρα βρισκομαι στην 4.4.2 μπορω να πω οτι ολα βελτιωθηκα αλλα πάλι δεν αγγιζει την τελειωτητα του ios.

τωρα οποιος λεει τ αντιθετο απλα νομιζω οτι εινΑΙ κολλημένος για να μην βλεπη την αισθητη διαφορα και την καθαρη υπεροχη του ios εναντι του android. 

και ποσο μαλλον που μονο και μονο το android θελει 4 και 8 πηρηνες και 2 gb ραμ για να τρεξει σχεδον καλα  σε αντιθεση με τις απαιτήσεις του ios.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H αντιθετα το iphone χρειαζεται 64bit cpu για να τρεξει σχεδον καλα, σε αντιθεση με τα 32 bit του android. Οταν τα κανει η apple (ασχετος που δεν το εκανε αυτη) λεμε "wow , παλι μπροστα", οταν τα κανουν οι αλλοι κραζουμε :D

Θελει το fanboy να κρυφτει που λεμε..

Παντως που λες ειχα και γω android, πηγα στο ios και τωρα για να κανω αυτα που εκανα επρεπε να καθομαι να ψαχνω για jb και τετοια. Αντε και τα ψαξα ολα αυτα, αλλα ολο bugs και κολληματα και δυσλειτουργιες. Πηγα σε ios να κανω 2 βηματα μπροστα και τελικα εχω τελικιασει την οπισθεν

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορω να πω σε αυτό εχεις δίκιο η κινηση με τους 64 bit επεξεργαστές ηταν μια κίνηση καθαρά μαρκετικγ και θα δεις πόσες ετερειες θα ακολουθήσουν! Απο τώρα πάω στοίχημα κιόλας οτι το s5 θα έχει 64bit.

Αλλά δεν αναφέρομαι τόσο σε σπεκσ και λειτουργίες των δυο τύπων συσκευών και λειτουργικών αα θέλω να τονίσω την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα που έχουν διάφορα αυτά τα δυο λειτουργικά εγώ παλι να σας πω το βρίσκω απαράδεκτο κινητά όπως s4 HTC one και κτλ να έχουν μικροκοληματα και να μην τρέχουν άψογα! Τώρα αρκετά έχουν βελτιωθεί με την 4.4.2 αλλά δεν παει να έχει περάσει και ένας χρονος απο την κυκλοφορία τους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...